bonika Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Podnoszę ! Czy ona ma ogłoszenia i gdzie ? Kto może przetrzymać sunię do czasu znalezienia domku ? :modla: Quote
Gem Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ja też podniosę, ale to nie rozwiąże problemu. Ona potrzebuje domu, a od zaraz chociaż tymczasu. Quote
Eruane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Nie mogę jej znaleźć. Jeśli znajdzie się dom tymczasowy lub najlepiej docelowy - znajdę ja, żeby nie wiem co. Nie przychodzi na jedzenie. Pozostaje mieć nadzieję, że jedzonko daje jej ktoś z dala od ulicy i dlatego tutaj się nie zjawia. :roll: Ogłoszenia ma głównie na allegro i w Anonsach kieleckich (zer oodzewu). Prosiłam o pomoc w zamieszczaniu ogłoszeń w necie, bo sama nie zawsze sobie radzę z niektórymi procedurami zamieszczania tych ogłoszeń :oops: , ale nikt się nie zgłosił. :shake: Acha, jest też na jakichś innych forach, gdzie umieśclili mi ją znajomi i pilnują tematu, ale tez nie ma żadnej reakcji. Quote
kika22 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Eurane jeśli masz jakąś gotową treś ogłoszenia to daj tu lub na pw. To ja będę ogłaszać razem z innymi psiakami. Może lepiej tu to każdy chętny do ogłoszeń suczki bedzie mogł ją reklamować! Mam nadzieje, że już niedługo mała bedzie w domku! Quote
Eruane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Tutaj jest na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=178692343 Myślę, że można wykorzystać ten sam tekst. Nie wiem, jak krótki jest potrzebny do poszczególnych ogłoszeń? Widziałam Szarotkez daleka, jak biegała z małą sforką psów. Chyba nie ma cieczki, tylko poprostu się do nich dołączyła. Quote
Eruane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Zimno, mokro, a Szarotka nie ma domku... :-( Quote
Gem Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Eruane napisał(a):Zimno, mokro, a Szarotka nie ma domku... :-( Kto zaopiekuje się piękną i nieszczęśliwą Szarotką? Quote
Eruane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Chyba cały świat o niej zapomniał.....:-( :-( :-( Quote
bonika Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Eruane - a może jej zdjęcie na smyczy zrobić ? I może te zdjęcia poniżej jedno choć dodać ? - no żeby było widać jaka jest duża, że nie jest dzika i lubi ludzi :-) Szarotko - kto cię przygarnie mały słodziaku ? :-( Quote
Eruane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Szarotka nie przychodzi juz do mnie na jedzonko. Stąd ciężko zrobić jej nowe zdjęcie. Nie chcę też jej szukać po budowach, bo jeśli dostaje tam michę, lepiej niech za mną nie wychodzi znów na ulicę. Tam nie ma ruchu samochodowego. Quote
Gem Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A może zrobiłby ktoś bannerek Szarotce? Zawsze to większa szansa, że ktoś ją dojrzy. Quote
bonika Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 lupe robi PIĘKNE:loveu: bannerki :-) - może tu zajrzy, może znajdzie chwilkę :oops: Quote
Eruane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 To może faktycznie niech tu zajrzy :p Quote
erka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Podnoszę sunieczkę, może ktoś ją w końcu dojrzy. Quote
kika22 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Szarotka gdzie Twoj domek? Reklamuje małą gdzie się da i mam nadziej, że ktoś ją w koncu dojrzy i się zakocha!:lol: Quote
Mraulina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Serce boli... a w moim domu, w Krakowie - a raczej w mieszkaniu, w bloku - już trzy ogromne psy.... one by biduli nie dały szansy. Czy w Kielcach nie ma LUDZI? Quote
Eruane Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Chyba tracę nadzieje. NIkt nie jest nią zainteresowany. :-( Nie wiem, co sięz nią stanie. Quote
bonika Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Bardzo prosimy o bannerek dla Szarotki :modla: :modla: :modla: Jejku takie dziecko i w ogóle bez żadnej opieki :-( Quote
Kasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wyślijcie link do tego wątku Lupe na PW a Ona na pewno nie odmówi zrobienia banerka dla Szarotki ;) Quote
BasiaD Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Szarotka do góry prztypomnać o sobie cioteczkom! Domku znajdx się pliss...:modla: Quote
Eruane Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Przed chwilą Szarotka przyszła na jedzonko. Cała i zdrowa :p Ale co dalej? :-( Quote
Recommended Posts