Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę jej znaleźć. Jeśli znajdzie się dom tymczasowy lub najlepiej docelowy - znajdę ja, żeby nie wiem co. Nie przychodzi na jedzenie. Pozostaje mieć nadzieję, że jedzonko daje jej ktoś z dala od ulicy i dlatego tutaj się nie zjawia. :roll:
Ogłoszenia ma głównie na allegro i w Anonsach kieleckich (zer oodzewu). Prosiłam o pomoc w zamieszczaniu ogłoszeń w necie, bo sama nie zawsze sobie radzę z niektórymi procedurami zamieszczania tych ogłoszeń :oops: , ale nikt się nie zgłosił. :shake:
Acha, jest też na jakichś innych forach, gdzie umieśclili mi ją znajomi i pilnują tematu, ale tez nie ma żadnej reakcji.

Posted

Eurane jeśli masz jakąś gotową treś ogłoszenia to daj tu lub na pw.
To ja będę ogłaszać razem z innymi psiakami.
Może lepiej tu to każdy chętny do ogłoszeń suczki bedzie mogł ją reklamować! Mam nadzieje, że już niedługo mała bedzie w domku!

Posted

Eruane - a może jej zdjęcie na smyczy zrobić ? I może te zdjęcia poniżej jedno choć dodać ? - no żeby było widać jaka jest duża, że nie jest dzika i lubi ludzi :-)

Szarotko - kto cię przygarnie mały słodziaku ? :-(

Posted

Szarotka nie przychodzi juz do mnie na jedzonko. Stąd ciężko zrobić jej nowe zdjęcie. Nie chcę też jej szukać po budowach, bo jeśli dostaje tam michę, lepiej niech za mną nie wychodzi znów na ulicę. Tam nie ma ruchu samochodowego.