Eruane Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Jutro będą nowe zdjęcia. Zobaczycie, jaka już przylepka z niej się zrobiła. :p Ale niestety nadal koczuje na ulicy i nie wiem, co dalej będzie. :-( :-( Quote
Eruane Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Jak obiecałam - nowe fotki słodkiej Szarotki, która nadal ma za dom ulicę :-( Quote
Eruane Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Szarotka wczoraj bawią się z psem sąsiadów i wybiegła pod koła nadjeżdżająceo samochodu. :-o O włos... Aż mnie serce rozbolało. :-( :-( Sprawdzałam, nic jej nie jest. Suka sąsiadów ma cieczkę i przychodzą tu różne psy, a Sarotka ,jeszcze szczeniak - biega za nimi po ulicy i wariuje po drodze. Quote
Kasia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Młoda śliczna sunia bardzo prosi o nowy domek!!!! A my razem z Nią prosimy!!! Quote
jogi Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mogę tylko podnieść, może ktoś zauważy i przygarnie Szarotkę:) Quote
Gem Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Naprawdę śliczna, słodka sunia. Kto da jej domek? Quote
Eruane Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Chyba nie ma szans, że Szarotka spędzi święta w swoim nowym domu. :-( Spędzi je na ulicy... Quote
erka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Teraz znowu robiło się zimno i to biedactwo na ulicy!!! Quote
Eruane Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Też o tym myślę. :-( Najgorzej w nocy. Nie wiem, jak ona przetrwa. Ma tylko 5 miesięcy. Jest jeszcze głupiutka, radzi sobie, jak może, ale nie wiem, jak to długo potrwa.:-( Quote
Eruane Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Wczoraj Szarotka nie przyszła na jedzonko. Szukałam jej, ale nie wiem, gdzie jest. W nocy słyszałam jakieś szczekanie z pola. Było zbyt cieno, żeby coś zobaczyć. Dzisiaj już jej tam nie ma. Boję sie, czy nie potrącił jej samochód. :-( :-( :-( Quote
bonika Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 CUDNA Szarotko znajdź się ! DOMEK dla maleńkiej suni PILNIE potrzebny :oops: Quote
szprotka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 I co z Szarotką? Znalazła się ? Mam nadzieję, że nie przytrafiło się małej nic złego? Quote
Eruane Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Nie mogę jej znaleźć :shake: :-( Żeby tylko nic się złego jej nie stało. Quote
erka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ojej, tak długo jej nie ma? A ta kobieta, na której podwórku bywała nic nie wie? Quote
bonika Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Eruane napisał(a):Nie mogę jej znaleźć :shake: :-( Żeby tylko nic się złego jej nie stało. ojojoj Szarotko wracaj :oops: Quote
Eruane Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Znalazłam ją. Jest jakaś przygaszona i chyba ma respekt przed ulicą większy, a może mi sie tylko wydaje. Nie wygląda na to, że coś jej jest. Ona naprawdę potrzebuje domku. Siedzi teraz na budowie jakiejś, możliwe, że tam się kryje przed deszczem. Cały czas myślę, co będzie , jak będzie miała cieczkę. Obok tej pani, co ją karmiła, mieszkaja ludzie z ONką. Teraz ma cieczkę. Dzisiaj rano widziałam jak ją wypuścili i nie chciała wrócić. Nigdy nie wraca na wołanie. Więc facet poszedł do domu. Niby wydawałoby się ludzie na poziomie, a niestety... Więc Szarotka tutaj nie znajdzie dobrego domu. :shake: Możliwe, że ktoś stwierdzi, że będzie miał pieska, będzie ją sobie karmił, a ona będzie chodzić po wsi. A jak będzie cieczka...no coż, tak to jest z sukami. :angryy: Quote
Gem Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dobrze, że się znalazła, martwiłem się o nią. Niestety, nie zawsze będzie miała tyle szczęścia. Erko, może byłaby szansa umieścić ją na działce? Mogę ją przywieźć w każdej chwili. Quote
Eruane Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Jakby było dla niej miejsce na działce, Erka z pewnością juz biłaby na alarm, żeby ją zabrać :shake: :-( Quote
bonika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Eruane']Znalazłam ją. Jak dobrze :mdleje: jejku jak się martwiłam :oops: Może ktoś ma wolny kojec ? Halo Dogomaniacy - ona nie może drugi raz zginąć :oops: Sunia pakuj się na górę - maleńka SAMA na całym świecie :-( :-( :-( Quote
Eruane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 No właśnie zaginęła. Nie wiem, gdzie jest. Możliwe, że na jakiejś budowie przy ogródkach działkowych. Nie przyszła znów na jedzenie. Mogłabym przypuszczać, że ktoś ją przygarnął, ale nie miał kto, no i oczywiście skoro ostatnio znów sama biegała po budowie, więc to raczej niemożliwe. Quote
Recommended Posts