kika22 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Szarka zmykaj do domku!!!! Tam ktoś na Ciebie czeka!!!! Quote
kika22 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nikt tu nie zagląda, a tu taka fajna sunka czeka na swoj domek!!!! Jest tu ktoś??? Kto da mi ciepły kąt, pełną michę i dużo miłości!!!!;) Quote
Neris Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Może mi się uda w poniedziałek podjechać do pana ze zdjęciami. Quote
Neris Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Powinnam to zrobić jutro albo w sobotę, bo w niedzielę Iczing będzie w Ostrowcu, czyli nie tak daleko od Kielc, ale nie mam jak, wcale nie mam... Quote
Eruane Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Oby się udało. Szarotka już zbyt długo czeka na domek. Sunia już dorośleje, a tu nikt jej nie chce. Quote
Potter Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Poza tym, Szarka straciła starego kolegę z kojca - Czarek pojechał dzisiaj do Kielc, a w poniedziałek samolotem do Niemiec. Teraz jest w kojcu z Franką. Quote
Eruane Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ważne, że nie jest sama. Czaruś tak długo czekał na domek, to mu się należy coś od życia. :p A czy niemiecki domek psiaka jest dobrze sprawdzony i pewny? Quote
erka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Piękna, młodziutka sunieczka czeka, a staruszek jedzie do domku :roll: , tak bywa...Ale pewnie dla Szarotki i jej towarzyszki, fFrani też nadejdzie szczęśliwy dzień.:p Quote
Eruane Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Czekam i czekam, aż Szarotka znajdzie domek i Frania z córeczką też. :-( Quote
saga_86 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Szarotka super przylepna, 5 mies sunieczka ciągle bez domku:roll: Quote
Eruane Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Dlaczego nikt nie chce Szarotki?:shake: Przeciez ona jest taka kochana i śliczna. :niewiem: Quote
manforte Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 córeczka Frani, Cirka już znalazła domek. Szarotka też na pewno znajdzie. Quote
kika22 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 A ja się zaczynam martwić o Szarkę! Bo jak by nie było już troszkę długo czeka na swój domek!!!:shake: A to sunia młoda, śliczna i bezproblemowa! Co jest już nikt nie chce takiej niepowtarzalnej suńki! Quote
Eruane Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ja też się martwię. Wyrosła już z okresu szczenięcego, choć w ogłowie ma pewnie dalej zabawę. Ale ludzie wolą małe, puszyste kulki... A ona jest przekochana, wystarczy z nią poprzebywać i od razu łamie serce. :loveu: Quote
Eruane Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Co nowego słychać u Szarotki? Domku wciąż nie ma. Cudna sunia :loveu: Quote
Potter Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Szarka jest już zupełnie zdrowa po sterylce, szaleje jak zwykle. Dzisiaj z wielkim trudem zdjęłam jej szwy - wierzgała jak szalona :lol: . Jest bardzo zaprzyjaźniona z Franką. Dzisiaj do kojca przybyły im 2 maleńkie siostrzyczki, ok. 3 mies. szczeniaki wyrzucone na przejeździe kolejowym w Piekoszowie. Mam nadzieję, że się zgrają - zresztą nie mają wyjścia... Wczoraj otrzymałam telefon od ewentualnego chętnego na Szarkę, mam bardzo ambiwalentne odczucia, dzisiaj postaram się zrobić przedadopcyjną. Pan jest dozorcą i potrzebuje psa na towarzysza w nocy. Na dzień zabierałby ją do domu na wsi, gdzie ma inną sukę. Nie przestraszył się informacji o kontroli, a to jest krytyczny moment rozmowy (wtedy najczęściej chętny na psa odkłada słuchawkę), podał mi chętnie wszystkie dane, nr telefonów. Wolalby suczkę, a to dobrze rokuje, bo tutaj jest taka ciemnota, że nikt nie chce słyszeć o sukach, nawet wysterylizowanych... Wszystko zależy od wyników kontroli oraz Twojej opinii Eruane - wolałabym, żebyś ostatecznie Ty zadecydowała. Quote
Eruane Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Decyzja należy do Ciebie, potter, bo Ty teraz zajmujesz się Szarką, ale coś mi sie nie podoba ten facet. Jak ma jedną sukę, to po co mu druga do towarzystwa? Gdzie trzyma ta druga suke i jaka ona jest? Mam nadzieję, że nie jest na łancuchu. Czy go stać na utrzymanie dwóch psów opiekę weterynaryjną, czy leczyłby psa? Mam pewne obawy. Ale poczekam do momentu, kiedy lepiej go sprawdzisz. Quote
Potter Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Eruane, może zaktualizuj tytuł wątku na 7 mies., bo trochę czasu już minęło. Quote
Recommended Posts