Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tootiki napisał(a):
Czy Tarzanek wrócił już na parking?

Tak od wczoraj wieczora jest na parkingu.
Marzena była u niego rano i wieczorem wszystko było dobrze.
Dziś odeszła jej podopieczna do której chodziła przez 4 lata.:-( Wcześniej dokarmiała też Olka, który mieszkał z nią na tej samej posesji ale jego żule zamordowali rok temu, złamali mu kręgosłup i niestety musiała go uśpić. Została Elza staruszka, z chorym sercem. Wczoraj wieczorem nie chciała jeść, ciężko oddychała, nie chciała nawet zjeść kiełbaski z lekami. Dziś po południu odeszła.:-(:-(:-(
Dzięki Marzenie przeżyła te lata nie zaznając głodu, pod opieką taką na ile mogła jej dać w tych warunkach. A najważniejsze wiedziała, że ma kogoś kto ją kocha.
Smutna ta historia. Jej Państwo nawet nie wiedzą, że Elza spoczywa już koło Olka bo poszli chlać:shake::angryy:

Posted

Misiek jest super facetem. Na spacerze truchtał dostojnym kłusem :p Jak na faceta po babeszjozie ma niezłą kondycję, parę razy musiałam podbiec, bo on sobie truchtał zadowolony w tempie wcale nie jednostajnie opóźnionym :shake:
Misiek śmiesznie sika, prysznicem :eviltong: Jak za nisko podniesie nogę, potrafi obsikać przednią łapę :evil_lol:
Jest bardzo karny, jak ja stawałam on też :cool3: , podobno reaguje na komendę siad. Jest bardzo spokojny, bardzo sympatyczny, no i ogóle jest bardzo.
Psie batoniki, ciasteczka, paszteciki jadł ze smakiem. Wetka mówiła, że w sobotę jedzie do hotelu. Szkoda niuni, płacze jak się go zostawia po spacerze, tęskni do ludzi. Niestety oni nie mogą go brać do siebie na górę :shake:
Na zdjęciach wygląda na większego i grubszego. Jest ciut powyżej kolana.

Zdjęcia wstawię jutro.

Posted

asiaf1 napisał(a):
Tak od wczoraj wieczora jest na parkingu.
Marzena była u niego rano i wieczorem wszystko było dobrze.
Dziś odeszła jej podopieczna do której chodziła przez 4 lata.:-( Wcześniej dokarmiała też Olka, który mieszkał z nią na tej samej posesji ale jego żule zamordowali rok temu, złamali mu kręgosłup i niestety musiała go uśpić. Została Elza staruszka, z chorym sercem. Wczoraj wieczorem nie chciała jeść, ciężko oddychała, nie chciała nawet zjeść kiełbaski z lekami. Dziś po południu odeszła.:-(:-(:-(
Dzięki Marzenie przeżyła te lata nie zaznając głodu, pod opieką taką na ile mogła jej dać w tych warunkach. A najważniejsze wiedziała, że ma kogoś kto ją kocha.
Smutna ta historia. Jej Państwo nawet nie wiedzą, że Elza spoczywa już koło Olka bo poszli chlać:shake::angryy:

Wyć się chce... Boże gdzie Ty jesteś...?? :-(

Posted

Co? Idziemy na spacerek? Super!

Pospiesz się z tym zdjęciem, bo ja chcę siuuuuu!

Wiem, że jestem przystojny, a co!

No dawaj szybciej to co tak fajnie pachnie.

No w końcu!

Założyliście mi jakieś ciężkie żelastwo na szyję!

Miesiek chodzi w kolczatce ciężkiej jak diabli. Jak dam radę dziś go odwiedzić to przywiozę mu zwyklą obrożę. On nie musi chodzić w kolczatce, tylko w klinice nic innego nie mają :shake:

Posted

Może dałoby się coś wyskrobać od Stokrotka? :roll: Tam się zebrało b. dużo pieniędzy, jak dziewczyny już zrobią końcowe rozliczenie, mają podzielić to co zostanie pomiędzy inne potrzebujące pieski... Zapytam

Posted

O Matko...kosmiczny rachunek a teraz jeszcze hotelik będzie do opłacenia...Bardzo, ale to bardzo prosimy o pomoc finansową :modla::modla::modla: Każdna nawet najmniejsza kwota jest na wagę złota!!!