Tiger Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Misiek potrzebuje wsparcia finansowego !!!!!!!!! Quote
asiaf1 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Miś pojechał dziś do hotelu w Otrębusach. Ja po prostu nie mogę się go nachwalić jaki to jest cudowny pies. Całą drogę grzecznie leżał, przytulał się do Deszczowej (dziękuję Ci za pomoc :loveu:). Ciocia deszczowa wyczedała całą torbę kłaków z Misia a jeszcze zostało. Jak on się do niej tulił. Ten piest to chodzący ideał, posłuszny, mądry , ułożony a do tego kocha ludzi. To jest niesamowite, pies przez lata włóczący sie za pijakami, który tak naprawdę tyle w życiu przeszedł jest tak nastawiony do człowieka.:shake: Człowiek to sens jego życia. Czy, ktoś pokocha go za to jaki jest? Tak bym chciała, żeby teraz spotkała go już tylko to co najlepsze, żeby tak ja Saba trafił na mądrego, kochanego człowieka, który da mu dom do końca jego dni. Któremu nie przeszkadza to, że pies nie jest już młody, że nie jest pięknością (choć dla nas każdy jest wyjątkowej urody), że zdrowie już nie te. Misiu, Misiu zasługujesz na wszystko co najlepsze. A teraz sprawy zdrowotno -finansowe. Misio dostał tabletki na wątrobę chyba Hepatil? Kupiłam też mu narazie trochę karmy dla wątrobowców bo on nie lubi suchego. Ciocia MArzenka ugotowała mu dziś ryż z kurczakiem i Grażyna ma mu mieszać to z suchą karmą. Rachunek misia wyniósł ponad 800 PLN. Dokładnie nie wiem ile bo do jego rachunku doliczono już wydatki na Tarzanka, który od wczoraj jest w tej lecznicy. Ogólnie zapłaciłam dziś 1144 PLN za oba psiaki. Powracająć do Tarzanka. Wczoraj zadzwoniła do mnie Marzena, że z Tarzankiem nie jest dobrze. Oczywiście zwolniłm się z pracy (w końcu mnie z tej roboty wyrzucą) i pojechałam po Tarzana do Legionowa. Zawiozłyśmy go do lecznicy, była pani dr. Cygańska:loveu: Pobrano mu krew, z analizy wyszło, że ma bardzo uszkodzoną wątrobę, nerki wyszły w normie. Dostaje już leki na wątrobę. Dziś miał badanie USG, bo miał duży brzuch i podejrzewano płyn w jamie brzusznej ale na szczęście nic takiego nie było. Pani doktor powiedziała, ze wątroba rzeczywiście jest powiększona i nieładna. Stan nerek zgodny z wiekiem. Teraz trzeba się zająć sercem, bo Tarzanek jak sie denerwuje to prawie się dusi. Normalnie jak chodzi to też tak ciężko oddycha.Będzie miał robione EKG, i rentgen klatki z czymś tam, żeby wyszedł profil serca czy coś takiego. Cieszę, śię, że tam go przyjęto bo nie wszędzie tak przejmują się psami, nawet jak się za nie płaci. No i jest tam cudowna pani doktor Monika:loveu: Quote
Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Biedne te psiaki....... Ja na razie więcej nie mogę dołożyć, a tu taka kupa kasy potrzebna... :-( Tak bym chciała żeby Misio szybko znalazł dom!! Asiu, piszesz, że on nie jest pięknością - przecież on JEST pięknym psem!!!!! Ma taką słodką łagodną mordkę!!! I do tego jest mądry i kochany!!! KTO PRZYGARNIE CUDOWNEGO MISIA??? Quote
Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dobranoc Misiuniu.... Dobranoc Tarzanku.... Śpijcie spokojnie kochane psinki......... Quote
asiaf1 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Misio jest psem pięknym ale wiesz, że normalni ludzie mają inne kanony piękna:angryy: Dla na Dogomaniaków każdy pies jest na swój sposób najpiękniejszy. Zrobiłam Misiowi zdjęcia w poniedziałek je wstawię. Misiu zasługuje na cudowny dom!!! Tootiki napisał(a):Biedne te psiaki....... Ja na razie więcej nie mogę dołożyć, a tu taka kupa kasy potrzebna... :-( Tak bym chciała żeby Misio szybko znalazł dom!! Asiu, piszesz, że on nie jest pięknością - przecież on JEST pięknym psem!!!!! Ma taką słodką łagodną mordkę!!! I do tego jest mądry i kochany!!! KTO PRZYGARNIE CUDOWNEGO MISIA??? Quote
Kasia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Asiu a wiadomo co z tym drugim psem, który był w tej melinie gdy odbierałyście Miśka? Zdaję sobie sprawę z tego, że nie ma gdzie go zabrać w tej chwili ale on tam dobrze na pewno nie ma...:-( Tak tylko pytam czy może coś wiesz...:roll: Quote
asiaf1 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 fidelek2 napisał(a):Asiu a wiadomo co z tym drugim psem, który był w tej melinie gdy odbierałyście Miśka? Zdaję sobie sprawę z tego, że nie ma gdzie go zabrać w tej chwili ale on tam dobrze na pewno nie ma...:-( Tak tylko pytam czy może coś wiesz...:roll: Narazie nic nie wiem, poproszę Marzenę, żeby do niego poszła ale nie wiem czy po ostatniej akcji wpuści ja do domu. Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 asiaf1 napisał(a):Misio jest psem pięknym ale wiesz, że normalni ludzie mają inne kanony piękna:angryy: Dla na Dogomaniaków każdy pies jest na swój sposób najpiękniejszy. Zrobiłam Misiowi zdjęcia w poniedziałek je wstawię. Misiu zasługuje na cudowny dom!!! Wiem, póki młody śliczny pachnący puszysty i nie zawadza to się nadaje - można pochwalić się znajomym. Zastanawiam się tylko kto tu jest tak naprawdę normalny ... :shake: Traktowanie zwierząt jak zabawki, które można kopnąć i wyrzucić na śmieci, przywiązać do drzewa w lesie, wywalić do schronu bo się znudziły albo przeszkadzają w wyjeździe za granicę NIE MOŻE być uznane za normalne. To zwyrodnialstwo :angryy: Szkoda, że tak mało ludzi to widzi, rozumie i na to reaguje, bo tak naprawdę procent Dogomaniaków w społeczeństwie jest znikomy. Do tego ta potworna ZNIECZULICA, byle tylko przypadkiem nie zareagować - niech kto inny się męczy i pomaga skoro lubi, samemu lepiej udać, że się nie widzi :shake: Coraz częściej przekracza to zdolność mojego rozumowania :angryy: A wracając do Misia, który miał w nieszczęściu wielkie szczęście, że spotkał na swojej drodze TAKIE CUDOWNE CIOTECZKI - Asiu, czekamy na jutrzejsze zdjęcia!!!!! I ucałowania dla Misiaka :razz: Quote
solito Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 asiaf1 napisał(a):Misio jest psem pięknym ale wiesz, że normalni ludzie mają inne kanony piękna:angryy: Dla na Dogomaniaków każdy pies jest na swój sposób najpiękniejszy. Zrobiłam Misiowi zdjęcia w poniedziałek je wstawię. Misiu zasługuje na cudowny dom!!! Asiu, masz rację! Ja do niedawna myślałam, że to ja jestem nienormalna, bo tak przeżywam krzywdy dziejące się psom, płaczę na filmach, oglądam się za każdym "najbrzydszym burkiem" na ulicy mówiąc "jaki śliczny piesek!", głaszczę je czy dokarmiam. Teraz widzę, że jest więcej takich PsichManiaków, z czego się bardzo cieszę! Więc czekamy na Quote
solito Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 asiaf1 napisał(a):Misio jest psem pięknym ale wiesz, że normalni ludzie mają inne kanony piękna:angryy: Dla na Dogomaniaków każdy pies jest na swój sposób najpiękniejszy. Zrobiłam Misiowi zdjęcia w poniedziałek je wstawię. Misiu zasługuje na cudowny dom!!! Asiu, masz rację! Ja do niedawna myślałam, że to ja jestem nienormalna, bo tak przeżywam krzywdy dziejące się psom, płaczę na filmach, oglądam się za każdym "najbrzydszym burkiem" na ulicy mówiąc "jaki śliczny piesek!", głaszczę je czy dokarmiam. Teraz widzę, że jest więcej takich PsichManiaków, z czego się bardzo cieszę! Więc czekamy na fotki i na nowy domek dla kochanego Misia! Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Misiu do domku!!! SŁUCHAJCIE! UWAGA! ZATRUTA KARMA!! http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more Quote
asiaf1 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Dziś w nocy Miś bardzo płakał:-( Grażyna myślała, że chce na dwór a on po prostu chciał do człowieka:-( :-( :-( Quote
asiuniap Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Tak, misiek potrzebuje człowieka. On jest na allegro? Czy wątek Tarzana jest założony? Quote
deszczowa Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 asiaf1 napisał(a):Dziś w nocy Miś bardzo płakał:-( Grażyna myślała, że chce na dwór a on po prostu chciał do człowieka:-( :-( :-( zaraz serce mi pęknie :-(:-(:-( Asia, prześlij mi zdjęcia Misia, zrobię mu ogłoszenie na allegro. Możę trzeba go też dać do Mojego Psa? (nie mam namiarów) Quote
asiaf1 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='fona'][email protected] - Mój Pies :) Misiek zarobił na bazarku 30 zł. Poniewaz dwie osoby bily sie dzielnie o pojemnik, postanowilam oddac tez ten, ktory kupilam dla siebie, wiec drugie 30 zl pojedzie do skarpety psu asif1 - moze tak byc czy Miskowi calosc? W zasadzie wszystko jedno do której skarprty pójdzie. Dzięjkuję serdecznie:lol: Quote
Tootiki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Boże, niech ten psiak kochany znajdzie domek i już nigdy więcej nie płacze...... :-( Quote
paros Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Misio ma allegro i ogłoszenia w necie :roll: Ma nawet obserwatora na allegro :cool3: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179771880 Misio tez w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka forum.gazeta kupiepsa bono-polska :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Kasia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na moim bazarku Misio zarobił 105 zł!!! Pieniążki będą przelane na AFN. Quote
deszczowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 chyba za duże zdjęcia umieściłam, bo mi wyciapali:oops: wklejam jeszcze raz zdjęcia Misia na trawce przed hotelikiem - jak wyczesany, wygłaskany w końcu przez chwilę był szczęśliwy:-( Quote
solito Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Deszczowa! Musisz chyba robić przerwy między zdjęciami, to ustawią Ci się w pionie, a nie w poziomie Misiu! Powodzenia! Quote
deszczowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 już:oops: Misiu, bardzo mocn trzymam za Ciebie kciuki:-( Quote
Tootiki Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzień dobry Misiulo :lol: Jak się spało psinko?? Quote
Recommended Posts