Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Misio wraz z innymi psiakami, które są pod moją opieką u Grażyny był na długim spacerze z Bodziulką, Deszczową i jej TZ. Potem Deszczowa wyczesała z niego całe mnóstwo kłaczków.
Niestety Miś ma biegunkę. Dzwoniłam do p. doktor na razie ma dostawać nifuroksazyl czy coś takiego, jak się nie poprawi to będę musiała zawieźć go do kliniki.
Miś bardzo płacze, w nocy trzeba go 2-3 razy wypuszczać . Niestety dowiedziąłm się, że trzeba coś z tym zrobić czyli w miarę szybko go gdzieś zabrać. Oczywiście najlepiej znaleźć mu dom ale jakoś nie walą po niego dzwiami i oknami:shake:

Posted

Misio jest bardzo fajnym psiakiem, uwielbiającym pieszczochy i... czesanie :evil_lol: Jak Deszczowa przestawała go czesać, zaczynał ją prosić o jeszcze ;)

Na spacerku

z Ciocią

i czesanko ;)

Posted

Miś jest najsłodszyms tworzeniem pod słońcem, sama bym go zabrała do siebie, gdybym miała warunki...
Jest tak wdzięczny i kochany, że szok...
Bardzo łaknie obecności człowieka, tak bardzo cieszył się ze spacerku....:-(
Oglądał się czy jestem, dawał łapkę, a nawet dwie naraz, żeby tylko go miziać...
A jak uwielbia czesanie....:-(

Posted

U Dinusia wszystko dobrze, musze mu stworzyć osobny watek. ciocia Deszczowa robiła mu zdjęcia więc pewnie niedługo je wstawi.

Szukam chociaż jednej osoby która pojechałaby ze mną i dzeszczowa w sobotę do Otrębus, żeby pomóc mam wyprowadzic na spacer psiaki.

Niestety do kliniki wrócił Tarzanek. Dziś dusił się, to chyba jego ostatnie miesiące:-( .
Czy ktoś mógłby wieczorem wyjść z nim na spacer!

Posted

podpisuję się pod prośbą Asi o wsparcie w spacerkach w otrębusach, no i w odwiedzeniu Tarzanka. Dla tych psów to bardzo bardzo dużo....:-(

Co do Dinusia to czuje się coraz lepiej, jest błyszczący i ładnie wygląda. Tuli się i lubi siedzieć na kolankach. Ladnie chodzi na smyczy przy lewej nodze:p

Bodziulka, Ty wstaw na razie swoje zdjęcia, które robiłaś Dinusiowi:mad:, bo ja moje dostaję z trudnościami:roll:

Posted

tak się właśniue zastanawiałam, jak Dinuś się nazywa i nie mogłam jego tematu znaleźć :evil_lol:
Oto on:
z Ciocią

w lesie na polanie

i wpychający się na pieszczochy :cool3:

Posted

[quote name='asiaf1']
Niestety do kliniki wrócił Tarzanek. Dziś dusił się, to chyba jego ostatnie miesiące:-( .
Czy ktoś mógłby wieczorem wyjść z nim na spacer!

:-( A wiadomo od czego się dusił? Ile on ma lat?

Niech to... ile tych psiaków biednych... Jak Misiu???