asiuniap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 asiaf1 napisał(a):Asiu, pewnie zje. Ja postaram się do niego zajrzeć przed 17. Asiu. Skoro Ty zajrzysz kolo 17, to w takim razie może ja jutro po południu. Dziś mogłabym koło 16 dopiero. Quote
Tootiki Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cieszę się, że Misio ma się lepiej!!! A co z tym biednym Tarzanem??? Słuchajcie, czy na tę cholerną babeszję jest jakaś szczepionka? Mój pies łapie kleszcze pomimo zakraplań, a w tym roku będzie ich więcej niż zwykle, bo była słaba zima. Już w lutym po nim skubany chodził... Quote
paros Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Misio ma allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179771880 I będzie miał ogłoszenia w necie :lol: Quote
Kasia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Poranny spacerek z Misiem na pierwszą stronę!!! ;) Co słychać u Miśka, jak sie czuje? A wiecie też może co z Tarzankiem? Quote
asiaf1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Wczoraj byłam u Misia, wyszliśmy na 20 min. spacerek. Wydaje mi się , ze Miś tęskni za swoją pożal się boże właścielką. Przechodził obok nas memel i on zaraz się ożywił. Może wyczuł alkohol i myślał, że to jakaś znajoma osoba. Biedny psiak. Wczoraj dałam mu do zjedzenia kurczaka z ryżem, zjadł pół porcji, resztę zostawił na później. Czy ktos mógłby dziś do niego pójść z jedzonkiem i wyjść na spacer bo ja dziś odbieram Tarzanka z kliniki. Nie potwierdziła się babeszjoza, lekarze go badali ale nie stwierdzili jakiś obrażeń. Ma tylko podwyższone leukocyty. Dostaje antybiotyk, za kilka dni zrobimy mu jeszcze raz badania krwi. Wczoraj Tarzanek ładnie zjadł ryż z kurczakiem, łaziłyśmy z nim po dworze z pół godziny. Zupełnie inny pies niz ten którego przywoziłyśmy. Jeżeli nic sie mu nie pogorszy to dziś wraca na parking. Quote
Jowita Poznań Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Biedny Misiaczek! Znajdz piesku super domek! Quote
asiaf1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Właśnie dzwoniła do mnie Marzena z informację, że Tarzanek został potrącony przez samochód, dlatego miał trudności z ruszaniem się. Poinformował ją o tym świadek zdarzenia. Quote
asiaf1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Króra z cioć mogłaby dziś podjechać z jedzonkiem do Misia! Quote
Tiger Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wyślę dziś dla Misia 100zł , które zostały mi z pieniązków , które przysłał Peter Beny dla naszego Barusia. Barry szybko znalazł dom, więc pieniązki zostały i Peter kazał spożytkować je wg uznania ....:) Uznaję więc ;) , że Misio bardzo potrzebuje tych pieniążków i w porozumieniu z Peterem przesyłam je dziś do MIsiowej skarpetki ......:) Od siebie dodaję 50 zł - więc wysyłam razem 150 zł . Misiu, zdrowiej szybciutko !!!!!! No i chyba szukamy Misiowi domu , prawda ? Quote
Tootiki Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 asiaf1 napisał(a):Właśnie odwiozłam do kliniki tym razem na Śreniawitów, kolejnego podopiecznego Marzeny, 14-letniego Tarzana. Od wielu lat pilnije parkingu samochodowego, od4 lat 2 razy dziennie przychodzi do niego Marzena, daje mu jeść, wyprowadza na spacer, leczy, szczepi. Dziś rano jeden z pilnujących :Panów wywuścił go na ulicę po 2 godzinach pies wróciła cały w błocie, ledwie chodził. Wieczorem już nie mógł wejść do budy. Skoro raz wypuścił Tarzana na ulicę może to zrobić znowu... Co to za człowiek, da się mu wytłumaczyć żeby bardziej na psa uważał??!! Quote
Tootiki Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Biedny Misiolku, znajdź porządny, prawdziwy dom jakiego nigdy nie miałeś!! Quote
Wiedźma Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Mogę prosić o link do strony Tarzana? Misiek, do góry!!! Quote
asiaf1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Tarzanek nie ma strony, on wraca na parking i raczej nie będziemy szukać mu domu. Pan, któremu Tarzan uciekł (niechcący zostawił uchylone dzwi), jest jedyną osobą (na tym parkingu) której zależy na Tarzanku. Cały czas z płaczem dzwonił do Marzeny co u Tarzanka, bardzo się nim przejął. Jako jedyny w puszcza go do swojej budki. Quote
asiaf1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Tiger napisał(a):Wyślę dziś dla Misia 100zł , które zostały mi z pieniązków , które przysłał Peter Beny dla naszego Barusia. Barry szybko znalazł dom, więc pieniązki zostały i Peter kazał spożytkować je wg uznania ....:) Uznaję więc ;) , że Misio bardzo potrzebuje tych pieniążków i w porozumieniu z Peterem przesyłam je dziś do MIsiowej skarpetki ......:) Od siebie dodaję 50 zł - więc wysyłam razem 150 zł . Misiu, zdrowiej szybciutko !!!!!! No i chyba szukamy Misiowi domu , prawda ? Tak szukamy Misiowi domu. Bardzo dziękujemy za pieniążki:multi: Quote
Jona Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asia :loveu: jestes po prostu kochana. Jak wyglada sytuacja finansowa Misia (Twoja)? Quote
asiuniap Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja mogę jutro podjechać, dziś nie mogłam. Dzwoniłam do Łbisk, nie ma miejsca :cool1: Quote
asiaf1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Uzgodniłam z Grażyną z Otrębus, że przyjmie do siebie Misia od soboty. Quote
Lulka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 black_sheep napisał(a):Super:):):) tylko ze to hotel i kosztuje 600 zł miesiecznie :shake: bardzo prosimy o wsparcie dla Asi Quote
paros Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Misio tez w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka forum.gazeta kupiepsa bono-polska :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Kasia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Misio prosi wszystkich o pomoc w opłaceniu hoteliku!!! :modla: :modla: Quote
Recommended Posts