Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie wrocilismy z podworka,taka ladna pogoda wiec trzeba korzystac.niesmialy Pelzaczek strasznie szybko zminil sie w sztanskiego Gacka ;) jak juz wie ze wychodzimy to skacze na mnie,szczeka,nie wie co ze soba zrobic :) na podworku nikt do bramy nie podejdzie odrazu w szczek (glosik ma jak baba :) i pewnie pol wsi go slyszy ),dziury kopie,pileczkami sie bawi,z kotami za wygrana nie daje,nie spodziewalam sie ze tak szybko sie rozkreci :)

Posted

o rany, on nawet na zdjęciu wygląda jak całkiem inny pies :crazyeye: uszy do góry, ogon do góry
czy to pewne, że toyota przywiozła pełzaka? Może to jakiś inny stworek :D

Posted

wydaje mi sie ze tak wlasnie bylo,dzisiaj np gdy tz wyjezdzal do pracy stal pod drzwiami i piszczal,myslalam ze z tesknoty :) bo moje pozostale tak wlasnie robia,ale przeszlo mi tez przez mysl ze moze na dwor chce i sie okazalo ze tak bylo.wyszlam z nim to odrazu kupa i to kilka razy,zwymiotowal ,chyba zmiana diety robi swoje,teraz juz dobrze sie czuje,znowu smiga zadowolony :) ale pies ktory byl jakims podworkowym nie zrobil by tak. nie musze z nim w nocy wychodzic,ostatni raz spacerujemy ok 21 i nawet do glowy mu nie przychodzi zeby sie w domu zalatwic. niespodziewalam sie tego,bylam nastawiona na cos innego :)

Posted

niestety nie wie,wiemy tylko tyle ze byl tam od kwietnia ,wtedy mial szczepienie,w sumie to tylko pol roku w porownaniu do co niektorych weteranow schroniskowych,ale ciesze sie ze go stamtad zabralam :)

Posted

Na pewno odłowiony z ulicy, bo u nas nie przyjmują psów od właścicieli - to bardzo rzadkie przypadki, że UM wyrazi zgodę, albo zdarza się psiak jest z odebrany z interwencji u patologii.

Posted

wogole nie przypomina :) obiecalam sobie ze nie pozwole mu wchodzic na lozko ,bo juz dla nas tam miejsca braknie :) ale co tam...czego sie nie robi dla Gacława :)

i wkoncu usmiechniety :)