aisaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kora, piękniejesz z każdym dniem!!! Wspaniałe psisko! Oby jak najszybciej znalazła domek!!! Quote
aisaK Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nikt do Ciebie, suczynko nie zagląda :( Szukaj nowego domku!!! Quote
daga_27 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Moriaaa napisał(a):I jak tam Korunia? No i jak tam Cezarek Daga? Sorki że w wątku Kory ale nie wiem czy ma swoj wątek chłopak:/no Cezarek juz sie zadomowil u panstwa i ma sie swietnie!:lol: dzieki Ci wielkie za pomoc!!!!!!!:loveu: Quote
Różyczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Korunia jaka ty śliczna obyś szybko znalazła domek. Mam nadzieję że wszystko idzie w dobrą stronę i już niedługo będziesz na swojej kanapie z ukochanym właścicielem. Quote
BosiaB_86 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Korcia biegniemy na pierwszą poszukać dobrego domku dla ciebie ślicznotko... :Dog_run: Quote
Vika_Bari Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jaki fajne wyszły foty! Ona taka wlasnie jest. Ciągle w biegu. Ciągle chce sie bawić. Ciągle w locie. Quote
aisaK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Żywa, rychliwa, temperamentna sunia...ciągle jeszcze szuka domu!!!! Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Korunia zapraszam na późnowieczorny spacerek kochana... :Dog_run: Quote
aisaK Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Korunia...nikt cie nie zauważył?? Gdzie ten twój domek? Quote
Moriaaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Miałam zapytanie z allegro: " bardzo mnie interesuje ta suczka mysle o moich rodzicach (maja duza dzialke z domem) którzy mieli dobermanke wlasnie o imieniu Kora. ktora bardzo kochali .... proszę coś napisac więcej o tym piesku..." Średnio mi się podoba, ale może....:roll: mail: [email protected] Quote
olenka_f Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 http://www.allegro.pl/item193976496_oddam_dobermanke_w_dobrerece.html jaka ładna co Quote
aisaK Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Moriaa, bardzo ci dziekuję za ciągłą pamięć. Dałam znac Olenie, jakby nie mogła wejśc na wątek...ZObaczymy... Quote
BeataJ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Moriaaa'] Średnio mi się podoba, ale może....:roll: mail: [email protected] Do mnie z tego samego maila tez napisali, juz odpisalam. Beata Quote
majafaja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Moriaaa']Miałam zapytanie z allegro: " bardzo mnie interesuje ta suczka mysle o moich rodzicach (maja duza dzialke z domem) którzy mieli dobermanke wlasnie o imieniu Kora. ktora bardzo kochali .... proszę coś napisac więcej o tym piesku..." Średnio mi się podoba, ale może....:roll: mail: [email protected] w pierwszej chwili myslalam, ze tak Ci napisala ta osoba w mail - ze srednio jej sie podoba ale moze... :-o:-o hehe, ale potem sie zorientowalam :) oby sie udalo.. Quote
Vika_Bari Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dajcie kontakt do mnie tym osobom co zainteresowane naszą latającą Korą. Kora szybki psiak z propellerem w tylku szuka dobrej rodziny do zabaw, aby ochraniać swoją rodzinę od obcych (szczeka na przechodnich), i do przytulania! Komu komu wesoły rozrywkowy doberman????????????????????? Quote
Mido Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :lol: :lol: a moze Olenka jest chetna zeby zostala u niej co :cool3: Quote
Recommended Posts