Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora szuka domku! Mloda, mila, wesola, szybka, broni domu i posesii, uwielbia sie bawic.
Domku pilnie szukamy! To znaczy tak pilnie jak sie da bo ona akurat ma sie dobrze. Gorzej z tymi psami które mogłabym brac na DT jak znajde dom dla Kory.

Posted

Korunia,
czy ktos może pomóc w ogłaszaniu? Allegro? inne potrale adopcyjne???/

Niech znajdzie domek, to zwolni miejsce dla innych bied, których nam nie brakuje :(

Posted

Podnoszę wesołego psiaka. Cóż jeszcze mogę dla niej zrobić? Jest zdrowa nakarmiona, bawi się w ogrodzie. Tylko dobry stały dom by wyczarować!

Ludzi pomóżcie czarować!

Posted

Kora drobna, szybka, zabawowa, rozrywkowa dobermanka szuka wielbiciela rasy. Kto pomorze dawać ogłoszenia ? Oglośmy ją gdzie sie da! Tyle dobków teraz mamy w potrzebie! A ja na jej miesce wezme kolejnego! Jerzeli ponawiac allegro o musi być tym razem z moim telefonem.

Posted

Śliczna sunia, na prawdę :loveu: :loveu: :loveu: aż sie w głowie nie mieści jak ktoś taką śliczność mógł wyrzucić albo nie dopilnować?! :shake: :angryy:

W górę Kora!! Szukaj domku z prawdziwego zdarzenia...

Posted

zagladam tutaj (rzaadko, bo tylko na tyle pozwala mi czas) za kazdym razem z nadzieja, ze Kora juz w nowym domku sie grzeje.... ehhhh :(

gdzie ten domek dla niej? co sie dzieje?

Posted

Moria-bardzo ci dziekujemy, za opieke nad Cezarkiem, mieszka pod Krakowem i chodzi krok w krok za panem. Jest poprostu uroczy-tak pisze i nim jego pan. Cudowny psiak! Jeszcze raz ci dziekujemy!!!!

I przy okazji-Korunia hop na pierwszą!!!