aisaK Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Co napiszę posty to mi znikają... Kora...hopkaj po domek! Quote
Vika_Bari Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kora szuka domku! Mloda, mila, wesola, szybka, broni domu i posesii, uwielbia sie bawic. Domku pilnie szukamy! To znaczy tak pilnie jak sie da bo ona akurat ma sie dobrze. Gorzej z tymi psami które mogłabym brac na DT jak znajde dom dla Kory. Quote
aisaK Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Korunia, czy ktos może pomóc w ogłaszaniu? Allegro? inne potrale adopcyjne???/ Niech znajdzie domek, to zwolni miejsce dla innych bied, których nam nie brakuje :( Quote
Vika_Bari Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Psiak szuka domu! Wiem że tródno teraz z domkami ale może jednak ktoś pomoże oglaszac i damy Korusie do dobrego domu! Quote
olenka_f Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 widziałam że jest na allegro a gdzie jeszcze bo ją mogę ogłaszać Quote
aisaK Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Suni skończyło się allegro tu miała http://allegro.pl/show_item.php?item=180595142 Ale tam powinno byc teraz inaczej, bo sunia jest w domu tymczasowym, u Oleny i numer telefonu Oleny: 502648268 I napiszcie, że ona ma 3-4 lata. dziekuję za ogłaszanie!!! Quote
Vika_Bari Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Podnoszę wesołego psiaka. Cóż jeszcze mogę dla niej zrobić? Jest zdrowa nakarmiona, bawi się w ogrodzie. Tylko dobry stały dom by wyczarować! Ludzi pomóżcie czarować! Quote
Vika_Bari Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Kora drobna, szybka, zabawowa, rozrywkowa dobermanka szuka wielbiciela rasy. Kto pomorze dawać ogłoszenia ? Oglośmy ją gdzie sie da! Tyle dobków teraz mamy w potrzebie! A ja na jej miesce wezme kolejnego! Jerzeli ponawiac allegro o musi być tym razem z moim telefonem. Quote
aisaK Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Kora, sliczna dobermanka szuka nowego domu, proszę pomóżcie ją poogłaszać....proszę :( Quote
Vika_Bari Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Podnasze śliczną Koraline! Ona szuka swojego pana lub panią lub rodzine. Jest kopaczem i grzebaczem i złodziejem nawet wielkich kamieni. Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Śliczna sunia, na prawdę :loveu: :loveu: :loveu: aż sie w głowie nie mieści jak ktoś taką śliczność mógł wyrzucić albo nie dopilnować?! :shake: :angryy: W górę Kora!! Szukaj domku z prawdziwego zdarzenia... Quote
aisaK Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Kora, jak długo jeszcze będziesz czekała na nowy domek???:(:(:( Quote
majafaja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 zagladam tutaj (rzaadko, bo tylko na tyle pozwala mi czas) za kazdym razem z nadzieja, ze Kora juz w nowym domku sie grzeje.... ehhhh :( gdzie ten domek dla niej? co sie dzieje? Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Korunia gdzie ten twój upragniony domek kochana?! :( :( :( Quote
aisaK Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Korunia, gdzie twój kochany domek, twoja kanapa?twój pan... Quote
BeataJ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Widzialam dzis Korcie u Oleny - cudna, wspaniala suczka. Bardzo potrzebuje kontaktu z ludzmi. KORCIA - pedz do domku! Quote
aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Korunia- szukaj domku, jak najszybciej, bo tego bardzo potrzebujesz... Quote
Moriaaa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 I jak tam Korunia? No i jak tam Cezarek Daga? Sorki że w wątku Kory ale nie wiem czy ma swoj wątek chłopak:/ Quote
aisaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Moria-bardzo ci dziekujemy, za opieke nad Cezarkiem, mieszka pod Krakowem i chodzi krok w krok za panem. Jest poprostu uroczy-tak pisze i nim jego pan. Cudowny psiak! Jeszcze raz ci dziekujemy!!!! I przy okazji-Korunia hop na pierwszą!!! Quote
Recommended Posts