Poker Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 śliczny chłopak !!a jaką ma twarzową,o przepraszam,pyszczkową apaszkę!:multi: to ciocia Bianka dba o niego:lol: Quote
BIANKA1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Poker napisał(a):śliczny chłopak !!a jaką ma twarzową,o przepraszam,pyszczkową apaszkę!:multi: to ciocia Bianka dba o niego:lol: Piękny i delikatny . Jak on je. Jak hrabia jakiś :diabloti: . Maniery też ma hrabiowskie.:cool3: Dystyngowany , starszy pan szuka domu na resztę zycia . Quote
BIANKA1 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Cioteczko Sabina 02 tego e-maila to od Ciebie dostałam? Quote
Sabina02 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [quote name='BIANKA1']Cioteczko Sabina 02 tego e-maila to od Ciebie dostałam? Ktorego? Moj e-mail to: [email protected] Czy z tego adresu dostalas??? Wiesz, bo juz mi sie zdarzylo wyslac e-maila do kogos innego niz zamierzalam...juz sama nie wiem co robie...:niewiem: Quote
BIANKA1 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Hello Anna, My name is Birgit Fiebig and I live in Germany, Berlin. I hope that you can understand English. Yesterday I saw your sad advertisement about the 12-years Bichon-Havanais dog. A polish friend translated it for me. I want release your advertisement in German PON (Polski Owczarek Nizinny) forum and hope we can find a new owner soon. Please can you give me some more informations about the dog? Is he compatible with other dogs? Can he live together with a female dog? Where lives he at the moment? How many time is to help him? Many thanks and bye Birgit Quote
Sabina02 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Nie, to nie odemnie ten e-mail...Pewnie to ktos kto wypatrzyl Wiorka na Allegro... To juz nastepna osoba, ktora chce Wiorka oglosic na forum Polskiego Owczaraka Nizinnego....ale on przeciez nie jest w typie PONa, bo jest duzo mniejszy... Czy mam tej osobie odpisac? Quote
BIANKA1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dziękuję Sabina. Sama odpiszę tej pani w poniedzialek :diabloti: Dzwonil Pan już 3 razy i ma przyjechać w poniedzialek po Wiórka. :eviltong: Jeśli go weżmie , to sprawa nieaktualna , a jeśli nie to będziemy szukać dalej domku :evil_lol: . Wiórek ma się bardzo dobrze , malo kaszle , chodzi na spacerki i jest bardzo wesoly :lol: . Trzymajmy kciuki za nowy domek Wióreczka,:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Poker Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jeżeli Wiórek pójdzie do nowego domlu w poniedziałek,to może zaproponować inną bidę tej pani ?Tyle ich jest . Quote
BIANKA1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wióreczek miał dzisiaj odwiedziny cioteczek:loveu: Myślalam ,że ciocia Poker opowie i maluszku . A tu cisza :cool1: . Quote
Poker Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wiórek przeistoczył się w Casanovę i nawet płeć dla niego niewazna,tak się dobierał do kolegi:roll:!!Biega i to nawet szybko ,w koncu usłyszałam też jego nieco starszawy baryton.Parówke wciągnał jak odkurzacz o mocy 2000 wat,chociaż ciocia Bianka nie żałuje mu papu.Byłam sie pożegnać z nim,bo mam WIELKĄ NADZIEJĘ,że w poniedziałek pojedzie do nowego,stałego domku.:evil_lol:Ciocia Bianka wykonała naprawdę dobrą robotę,tym bardziej,że ma 2 glutki na stanie oprócz stałych zwierzaków.Tymczas ma wielki sens. Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wiórek ma ogromny apetyt. Właściwie , to może jeść bez przerwy :evil_lol: Kaszle jeszcze , ale mam nadzieję , że nie zniechęci to Pana do adopcji. Dla niektórych osób jego kaszel może być irytujący . Trzymajmy kciuki , To już jutro ten dzień :multi: Quote
demi Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 przepraszam za moją wekendową nieobecnosc, ale cały czas siedziałam w tozie. nawet niewracałam na noce do domu:cool3: miałam tam troche roboty:cool1: również mam nadzieje ze piesek jutro pojedzie do domku.:multi: tak, domki tymaczowe mają wielki sens i są przyszłością dla innych zwierząt.:razz: niedługo jak sie bardziej przyłoże domki tymaczasowe beda funkcjonowały dużo prężniej i wogóle wszystko będzie inaczej wyglądało! ale trzeba jeszcze uzbroić sie w cierpliwosć! wiem biankoże się pytałaś o karme dla psiaków i mleczko. no niestety gdybyśmy mieszkali w stanach to napewno było by inaczej!! stać by nas było na leczenie i karmy dla psów. ale nasz TOZ jest tak biedny jak myszy kościelne wiec niemozecie od nas zbyt duzo wymagać:placz: p.Ania dała ci tyle karmy ile mieliśmy na stanie w ramach podziękowania. dalej trzeba sobie samemu dawać rade. wiec tak to wszystko wygląda... Quote
Sabina02 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 demi napisał(a):...gdybyśmy mieszkali w stanach to napewno było by inaczej!! stać by nas było na leczenie i karmy dla psów. A bylas w Stanach? Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Mleczko dla szczeniaczków kupiłam i dostalam od niezawodnej Poker . Poker również dała mi pieniądze na puszki kocie , które tak lubi Wiórek . Doktor kazała mu dawać raz dziennie puszkę kocią bo jest bardziej energetyczna , a Wiórek jest bardzo zabiedzony . Cioteczka przywiozla też paróweczki dla Wiórka , bo w nich przemycam mu lekarstwa . :cool3: Mam już przygotowaną " instrukcję obsługi " dla nowego Pana Wiórka . Brakuje mi tylko umowy odopcyjnej . Czekam niecierpliwie na jutrzejszy dzień :razz: . Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 I jeszce jedno , Poker pokryla koszty diagnozy Wiórka , a ja koszty lekarstw . Tak więc nie musimy przenosić się do Stanów aby ratować biedaka:evil_lol: Quote
demi Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 nie byłam, ale korespondowaliśmy i korespondujemy z takimi org, oczewiscie tymi ważniejszymi. wiadomo ze wszędzie są jakieś niedociagnięcie wieksze i mniejsze. ale tam na wszystko włątwiej jest załatwic kase. byłaś w naszym biurze? i my chcemy byc miestem UE??:angryy: i to nie my sie powinniśmy wstydzić tylko nasze miasto! pani Ania wspominała mi o jedzeniu dla piesków z DT, ja nic takiego sobie nei zastrzegałam, wiec staram sie sporostować! ale ciesze sie ze tak pięknie wszystko się kończy...;) Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Demi , jak mam przekazać Wiórka nowemu wlaścicielowi ? Jeśli przyjedzie to co z umową . Pies nie jest moją własnością i nie wiem co mam zrobić ? Quote
Sabina02 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 demi napisał(a):nie byłam, ale korespondowaliśmy i korespondujemy z takimi org, oczewiscie tymi ważniejszymi. wiadomo ze wszędzie są jakieś niedociagnięcie wieksze i mniejsze. ale tam na wszystko włątwiej jest załatwic kase. To wszystko tak pieknie wyglada na pokaz, na zewnatrz. Amerykanska propaganda! Umia sie sprzedac, trzeba im to przyznac...:shake: Quote
demi Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 oni chociaż umieją pokazać, a my nawet tego. tzn ze jestesmy daleko daleko za nimi:-( kurcze, bianka miałąś umowe wziac w tamtym tyg od pani prezes...:mad: no ale trudno... spiszcie wszystkie dane z dowodu osobistego nowego właściciela. najlepiej było by skserować jego d.o., ale jeśli niemacie blisko ksero to musicie to spisać! ja pojade jak najszybciej z tymi dokumentami w odpowiednie miejsca i poprzepisuje jak trzeba. mam nadzieje ze niebedą mi robili w schrosniku problemów:cool1: powodzenia :thumbs: Wiórek Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wiórek pojechał wczoraj do nowego domu . Będzie mieszkał w domu z ogrodem i pieskiem Yorkiem . Nowi państwo byli nim zachwyceni :lol:. Będą rozmawiać z lekarzem i może uda się zoperować jego łapkę. Dziękuję Sabinie za Allegro . Dziękuję Poker za pomoc i wsparcie . Proszę Demi o zmianę tytułu i napisanie do moda o przeniesienie wątku. Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Znowu coś nie dziala . Wiórek , gdzie ty spadasz? Quote
Poker Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jestem szczęśliwa ,że Wiórek ma domek,dzięki Biance,mojej skromnej pomocy,dzięki Sabinie za Allegro.To jednak wielka potęga to Allegro.Oby było Wiórkowi dobrze. Quote
Sabina02 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hurrraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wióreczek pojechal do domku!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts