Sabina02 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 demi napisał(a):...ze jestesmy daleko daleko za nimi:-( Oj! Zdziwilabys sie! Poker napisał(a):To jednak wielka potęga to Allegro.Oby było Wiórkowi dobrze. To prawda, Allegro naprawde robi cuda! Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wióreczek to teraz panisko :oops: Mieszka w pół hektarowej posiadlości . Pan dzisiaj dzwonil i powiedział , że Wióreczkowi niczego nie zabraknie . Pani przysłała maila , że Wiórek jeszcze kaszle zwlaszcza w nocy . Mam obiecane zdjęcia . Wierzę , że się biedaczkowi poszczęścilo . Mam nadzieją , że nowi państwo pokochają go bardzo . On jest taki przymilny i ufny , że nie może być inaczej.:loveu: Quote
Poker Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 HURA!!!!niech Wióruś przyniesie nowym państwu dużo radości!!!:multi::multi::cunao::laola: Quote
demi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Super dziewczyny:multi: super współpraca! czekam na dane nowego wlaściciela. mam nadzieje ze mu się tam poszczęści:megagrin: Quote
Poker Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a dokąd te dane mamy przekazać,bo Wiórek jest na moim koncie Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 WIÓREK WCZORAJ UCIEKŁ !!!!!!!!!!!!dOGO z okolicy Głuchołaz POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sabina02 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jezus Maria, co za dzien!!!!!! Demi, zmien prosze tytul watka... Ja zalatwiam baner do podpisu.... Ludzie czy ktokolwiek wie lub moze sie dowiedziec gdzie mieszkaja jego poprzedni wlasciciele??? On napewno bedzie szukal ich domu!!!! Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 on jest z wroclawia z Oporawa . Ale pewnie poszedl za babami , bo byl bardzo kochliwy:shake: Quote
demi Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Wiórek już nie kaszle , otrzymał dodatkową serię uodparniających zastrzyków, przybrał na wadze i wogóle nabrał chęci do życia,lecz kilkakrotnie próbował uciekać z ogrodu. Wprawdzie mamy płot z metalowych kutych prętów jednak on stale próbował wydostać się na drogę. Wczoraj uśpił naszą czujność i uciekł . Nie możemy go znaleść, objeździliśmy wczoraj i dzisiaj obszar o średnicy ok 40 km wokół naszego domu, zaglądaliśmy wszędzie gdzie tylko można by się spodziewać, że może przebywać i nic z tego. Okleiliśmy chyba wszystkie słupy ogłoszeniami o zaginięciu Wiórka i narazie bez rezultatu. Weterynarz, u którego był Wiórek również bierze udział w poszukiwaniach. W domu rozpacz, wszyscy pokochali psiaka, był taki uroczy. Cały czas mam nadzieję ,że wróci lub ,że ktoś da znać o miejscu jego pobytu.- list od właścicielki! Quote
demi Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 myśle ze gdyby ktoś go znalazł i odczytał czip to jeszcze zgłosi sie do "POKER". bo puki co nie dostałam odpowiedzi z urzędu. TOZ to też ja, zostawie wiadomosc, na wszelki wyadek pani prezes co by była o wszystkim poinformowana! ale co wiecej mozemy zrobić? to niestało sie we Wro:-( Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzwonilam do nyskiego schroniska. Nie ma go tam . Tam nic nie odczytają , bo nie mają czytników do czipów:shake: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Sabina02']Oto Wiórka banerek: śliczny banerek , tylko nie wiem czy mi wejdzie:shake: Quote
Sabina02 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 BIANKA1 napisał(a):śliczny banerek , tylko nie wiem czy mi wejdzie:shake: No, raczej nie... Ale demi to napewno wejdzie...;) Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wióreczku , znajdz sie :placz::placz::placz: Quote
demi Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 jejku, niech codziennie w pobliskim schronisku sprawdzają czy on tam jest, no tyle starań a taki numer nam wywinął:-( Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tak sie martwie o niego... :sad: Czy on mial jakas obroze na sobie? Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nic nie miał . A tam w schronie nawet czytników do czipów nie mają :mad: Quote
Sabina02 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A czy ktos organizuje jakies poszukiwania, wywiesza jakies plakaty? Moze uczulic pobliskie schroniska i przytulki... Quote
Recommended Posts