Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Randka z Doktorem w sprawie sterylki potwierdzona na 22-go na 18.30 (nie wiem która pójdzie na pierwszy ogień). Tak więc, Ciociu Ziutku, nie masz innego wyjścia, jak tylko w weekend po wpaść do nas z resztkami tortu urodzinowego, żeby Dziewczyny też coś miały z życia ;) Ewentualnie w piątek, bo biorę urlop, żeby zapanować nad tym chwilowym "szpitalem":razz:

Posted

[quote name='Nutusia']Randka z Doktorem w sprawie sterylki potwierdzona na 22-go na 18.30 (nie wiem która pójdzie na pierwszy ogień). Tak więc, Ciociu Ziutku, nie masz innego wyjścia, jak tylko w weekend po wpaść do nas z resztkami tortu urodzinowego, żeby Dziewczyny też coś miały z życia ;) Ewentualnie w piątek, bo biorę urlop, żeby zapanować nad tym chwilowym "szpitalem":razz:[/QUOTE]
To rzeczywiscie bedzie raczej sanatorium niz szpital, ja tez sie do sanatorium tylko nadaje, jutro moj cd i tak do 30 listopada....

Posted

Ja czekam w kolejce do sanatorium - przewidywany termin - październik 2013 ;)
A skoro Ty masz cd do 30 listopada, to Cię do naszego sanatorium psiego weźmiemy, no powiedzmy, 8 grudnia - dobra? ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Randka z Doktorem w sprawie sterylki potwierdzona na 22-go na 18.30 (nie wiem która pójdzie na pierwszy ogień). Tak więc, Ciociu Ziutku, nie masz innego wyjścia, jak tylko w weekend po wpaść do nas z resztkami tortu urodzinowego, żeby Dziewczyny też coś miały z życia ;) Ewentualnie w piątek, bo biorę urlop, żeby zapanować nad tym chwilowym "szpitalem":razz:[/QUOTE]
W takim razie muszę mieć dwa torty, jeden do domu i drugi do Nutusi :) bo tam tyle "mordek" do wykarmienia :eviltong:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Oj, chciałabym mieć Twoje urodziny ... ja w Twoim wieku miałam wszystkie zęby ;)[/QUOTE]

Teraz też mozesz mieć, co za problem :) Tylko sobie porcelanki zrób:)
Zresztą nie przypuszczam, żeby torcik był aż tak twardy.....

Posted

[quote name='Ziutka']Nooo...lada moment Eluś :) i już nie będzie dwójki z przodu :evil_lol:[/QUOTE]
Sandra cos mysle,ze Ty bys mogla byc moja corka:)

Posted

[quote name='Ziutka']Oooo kurczaki...:loveu: ale najpierw musisz mnie poznać, żebys wiedziała co "bierzesz" :eviltong:[/QUOTE]
Biore w ciemno;)

Posted

A u mnie dzisiaj Staś kończy 7 lat!:) I Maks 8 lat!:) Jest równo rok różnicy między nimi:)
Maks mój pierwszy pies - masakra, taki niewychowany urodził się 16 listopada:) Równo rok i jeden dzień po Staś:)
W sumie gdyby nie to, że dr Arkuszyński wszedł w paradę mojemu lekarzowi dr Pyziakowi i mnie cofnął z porodówki byłby równy rok:):):)

Posted

[quote name='Ellig']Biore w ciemno;)[/QUOTE]
Toffam Cię :loveu: :multi:

[quote name='ocelot']A u mnie dzisiaj Staś kończy 7 lat!:) I Maks 8 lat!:) Jest równo rok różnicy między nimi:)
Maks mój pierwszy pies - masakra, taki niewychowany urodził się 16 listopada:) Równo rok i jeden dzień po Staś:)
W sumie gdyby nie to, że dr Arkuszyński wszedł w paradę mojemu lekarzowi dr Pyziakowi i mnie cofnął z porodówki byłby równy rok:):):)[/QUOTE]
No to masz podwójną imprezę Anuś :) fajny zbieg okoliczności :)

A ja teraz chce zaprosić wszystkie ciocie z tego wątku, na wątek "koleżanki" Chmurki ze schroniska.
Lunka jest bezpieczna w DT, ale pustki na wątku i każde odwiedziny mile widziane i podniesienie na duchu ;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229364-Nie-wierzy%C5%82a-Luna-z-dziecmi-z-lasu-w-typie-bordera/page2[/URL]

Posted

[quote name='Ziutka']chcesz mnie adoptować ? :multi: :loveu: :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Ellig']Czemu nie :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Oooo kurczaki...:loveu: ale najpierw musisz mnie poznać, żebys wiedziała co "bierzesz" :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Ellig']Biore w ciemno;)[/QUOTE]

Co to za umawianie się? :mad: To ja już umowę adopcyjną Ziutki sporządziłam, sterylkę wykreśliłam i wpisałam spanie w łóżku, a Ziutka mnie wystawia do wiatru dla Ellig?! :obrazic: