Ziutka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Nutusia']Nio... najsłodsze są, gdy... śpią! :)[/QUOTE] Nie prawda :eviltong: Quote
Nutusia Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Randka z Doktorem w sprawie sterylki potwierdzona na 22-go na 18.30 (nie wiem która pójdzie na pierwszy ogień). Tak więc, Ciociu Ziutku, nie masz innego wyjścia, jak tylko w weekend po wpaść do nas z resztkami tortu urodzinowego, żeby Dziewczyny też coś miały z życia ;) Ewentualnie w piątek, bo biorę urlop, żeby zapanować nad tym chwilowym "szpitalem":razz: Quote
Ellig Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Nutusia']Randka z Doktorem w sprawie sterylki potwierdzona na 22-go na 18.30 (nie wiem która pójdzie na pierwszy ogień). Tak więc, Ciociu Ziutku, nie masz innego wyjścia, jak tylko w weekend po wpaść do nas z resztkami tortu urodzinowego, żeby Dziewczyny też coś miały z życia ;) Ewentualnie w piątek, bo biorę urlop, żeby zapanować nad tym chwilowym "szpitalem":razz:[/QUOTE] To rzeczywiscie bedzie raczej sanatorium niz szpital, ja tez sie do sanatorium tylko nadaje, jutro moj cd i tak do 30 listopada.... Quote
Nutusia Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Ja czekam w kolejce do sanatorium - przewidywany termin - październik 2013 ;) A skoro Ty masz cd do 30 listopada, to Cię do naszego sanatorium psiego weźmiemy, no powiedzmy, 8 grudnia - dobra? ;) Quote
Ziutka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Nutusia']Randka z Doktorem w sprawie sterylki potwierdzona na 22-go na 18.30 (nie wiem która pójdzie na pierwszy ogień). Tak więc, Ciociu Ziutku, nie masz innego wyjścia, jak tylko w weekend po wpaść do nas z resztkami tortu urodzinowego, żeby Dziewczyny też coś miały z życia ;) Ewentualnie w piątek, bo biorę urlop, żeby zapanować nad tym chwilowym "szpitalem":razz:[/QUOTE] W takim razie muszę mieć dwa torty, jeden do domu i drugi do Nutusi :) bo tam tyle "mordek" do wykarmienia :eviltong: Quote
Ziutka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Ellig']Sandra , kiedy masz urodziny?[/QUOTE] 22 listopad, w dzień sterylizacji Chmureczki i Hopeczki :) Quote
Gusiaczek Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Ziutka']22 listopad, w dzień sterylizacji Chmureczki i Hopeczki :)[/QUOTE] Oj, chciałabym mieć Twoje urodziny ... ja w Twoim wieku miałam wszystkie zęby ;) Quote
malagos Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Gusiaczek']Oj, chciałabym mieć Twoje urodziny ... ja w Twoim wieku miałam wszystkie zęby ;)[/QUOTE] Teraz też mozesz mieć, co za problem :) Tylko sobie porcelanki zrób:) Zresztą nie przypuszczam, żeby torcik był aż tak twardy..... Quote
Nutusia Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 No trudno, jak muszą być dwa torty, to muszą. Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo ;) Quote
Ziutka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Gusiaczek'] ja w Twoim wieku miałam wszystkie zęby ;)[/QUOTE] Ja też mam wszystkie ;) Quote
Ellig Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']22 listopad, w dzień sterylizacji Chmureczki i Hopeczki :)[/QUOTE] O jej to lada moment:) Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ellig']O jej to lada moment:)[/QUOTE] Nooo...lada moment Eluś :) i już nie będzie dwójki z przodu :evil_lol: Quote
Ellig Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']Nooo...lada moment Eluś :) i już nie będzie dwójki z przodu :evil_lol:[/QUOTE] Sandra cos mysle,ze Ty bys mogla byc moja corka:) Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ellig']Sandra cos mysle,ze Ty bys mogla byc moja corka:)[/QUOTE] chcesz mnie adoptować ? :multi: :loveu: :eviltong: Quote
Ellig Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']chcesz mnie adoptować ? :multi: :loveu: :eviltong:[/QUOTE] Czemu nie :loveu: Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ellig']Czemu nie :loveu:[/QUOTE] Oooo kurczaki...:loveu: ale najpierw musisz mnie poznać, żebys wiedziała co "bierzesz" :eviltong: Quote
Ellig Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']Oooo kurczaki...:loveu: ale najpierw musisz mnie poznać, żebys wiedziała co "bierzesz" :eviltong:[/QUOTE] Biore w ciemno;) Quote
ocelot Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 A u mnie dzisiaj Staś kończy 7 lat!:) I Maks 8 lat!:) Jest równo rok różnicy między nimi:) Maks mój pierwszy pies - masakra, taki niewychowany urodził się 16 listopada:) Równo rok i jeden dzień po Staś:) W sumie gdyby nie to, że dr Arkuszyński wszedł w paradę mojemu lekarzowi dr Pyziakowi i mnie cofnął z porodówki byłby równy rok:):):) Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ellig']Biore w ciemno;)[/QUOTE] Toffam Cię :loveu: :multi: [quote name='ocelot']A u mnie dzisiaj Staś kończy 7 lat!:) I Maks 8 lat!:) Jest równo rok różnicy między nimi:) Maks mój pierwszy pies - masakra, taki niewychowany urodził się 16 listopada:) Równo rok i jeden dzień po Staś:) W sumie gdyby nie to, że dr Arkuszyński wszedł w paradę mojemu lekarzowi dr Pyziakowi i mnie cofnął z porodówki byłby równy rok:):):)[/QUOTE] No to masz podwójną imprezę Anuś :) fajny zbieg okoliczności :) A ja teraz chce zaprosić wszystkie ciocie z tego wątku, na wątek "koleżanki" Chmurki ze schroniska. Lunka jest bezpieczna w DT, ale pustki na wątku i każde odwiedziny mile widziane i podniesienie na duchu ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229364-Nie-wierzy%C5%82a-Luna-z-dziecmi-z-lasu-w-typie-bordera/page2[/URL] Quote
malagos Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']Nooo...lada moment Eluś :) i już nie będzie dwójki z przodu :evil_lol:[/QUOTE] Ale Ty mówisz o zębach, czy dwójce w "wieku"? Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='malagos']Ale Ty mówisz o zębach, czy dwójce w "wieku"?[/QUOTE] Mówię o dwójce w wieku ;) Quote
Gosiapk Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']chcesz mnie adoptować ? :multi: :loveu: :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Ellig']Czemu nie :loveu:[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Oooo kurczaki...:loveu: ale najpierw musisz mnie poznać, żebys wiedziała co "bierzesz" :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Ellig']Biore w ciemno;)[/QUOTE] Co to za umawianie się? :mad: To ja już umowę adopcyjną Ziutki sporządziłam, sterylkę wykreśliłam i wpisałam spanie w łóżku, a Ziutka mnie wystawia do wiatru dla Ellig?! :obrazic: Quote
Recommended Posts