iwonamaj Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 I jeszcze poproś o zgodę na podanie na FB jej nr telefonu i maila, ok? Quote
Nadziejka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Iwonka mnie zaprosila o matenkooooooo:-(:-(jakie malizny ...na dworze w nocy przymrozki ...:-(:-( i mamunia bidulenka , czy nie mozna by serduniek narazie do schronu? tam bezpieczne bylyby chociaz :modla: pozrozsylam biedactwa:-( Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Koniecznie trzeba je zaszczepić, nawet żeby trafiły do schroniska byłoby lepiej.W gliwickim szczepią. Quote
AgusiaP Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 iwonamaj napisał(a):I jeszcze poproś o zgodę na podanie na FB jej nr telefonu i maila, ok? Ok Iwonko zapytam, ale myślę, że się zgodzi Quote
róża35 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Jestem na zaproszenie,biedactwa maleńkie i mamusia ich ,a tu zimno..... Quote
iwonamaj Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Mamy na wydarzeniu 9 osób i wysłane 180 zaproszeń... Quote
soboz4 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 biedactwa, niestety dt to rarytas na wagę złota... Nie znam żadnego. Quote
Maruda666 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Jestem na zaproszenie Ewci. Niestety z daleka mogę jedynie wspierać mentalnie, postaram się też trochę finansowo jak coś się znajdzie dla nich. Zimno się robi coraz bardziej :( Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Pojawiło się światełko w tunelu .....Agusia próbuje się skontaktować i dogadać ......BDT w Katowicach ....trzymajcie kciuki!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 jestem na zaproszenie, widze, ze jest wydarzenie na fb, od jutra bede udostepniac, juz dzisiaj niestety nie dam rady... Quote
b-b Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Jestem na zaproszenie ewy gonzales. Czytam, że mają szansę na BDT. Trzymam kciuki!:) Quote
Beatkaa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Jestem na zaproszenie cioteczek... serce się kraje :( Martika@Aischa napisał(a):Pojawiło się światełko w tunelu .....Agusia próbuje się skontaktować i dogadać ......BDT w Katowicach ....trzymajcie kciuki!!!!! ZACISKAM MOCNO KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Pojawiło się maleńkie światełko w tunelu, że maluchy i ich mamuśka będą bezpieczne,:lol: ale tylko do momentu znalezienia im nowych tymczasów Jutro w godzinach wieczornych mam zadzwonić do pani;) Jejku, jeżeli ta kobietka zgodzi się wziąć je wszystkie do siebie to ja ją na rękach nosić będę:lol::lol::lol: Nie mniej jednak problem zostanie rozwiązany tylko chwilowo:roll: Quote
paula_t Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 To przynajmniej dałoby trochę czasu na znalezienie tymczasów ze świadomością, że psiaki są bezpieczne. Wtedy też możnaby porobić zdjęcia i wziąć się pełną parą za robienie ogłoszeń. Quote
iwonamaj Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 super by było...zyskamy na czasie, będziemy ogłaszać rodzinkę... Quote
AgusiaP Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 paula_t napisał(a):To przynajmniej dałoby trochę czasu na znalezienie tymczasów ze świadomością, że psiaki są bezpieczne. Wtedy też możnaby porobić zdjęcia i wziąć się pełną parą za robienie ogłoszeń. Dokładnie ;) Aż się boję cieszyć...:roll: Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 AgusiaP napisał(a):Pojawiło się maleńkie światełko w tunelu, że maluchy i ich mamuśka będą bezpieczne,:lol: ale tylko do momentu znalezienia im nowych tymczasów Jutro w godzinach wieczornych mam zadzwonić do pani;) Jejku, jeżeli ta kobietka zgodzi się wziąć je wszystkie do siebie to ja ją na rękach nosić będę:lol::lol::lol: Nie mniej jednak problem zostanie rozwiązany tylko chwilowo:roll: Oby się zgodziła(tfu, tfu). Wspomogę na jedzonko:) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Przebieram z nogi na nogę i czekam na jutrzejszą ostateczną decyzję DT z Katowic :lol: Aguś czyli gdyby hotelik wypalił musimy zbierać na karmę i szczepienia ??? Quote
AgusiaP Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 ewu napisał(a):Oby się zgodziła(tfu, tfu). Wspomogę na jedzonko:) Dziękuje pięknie kochana:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Przebieram z nogi na nogę i czekam na jutrzejszą ostateczną decyzję DT z Katowic :lol: Aguś czyli gdyby hotelik wypalił musimy zbierać na karmę i szczepienia ??? Tak Martunia;) Zmieniłabym tytuł, że zbieramy na karmę i weta, ale ten DT nie jest jeszcze pewny na 100%:roll: Quote
Recommended Posts