Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonka mnie zaprosila
o matenkooooooo:-(:-(jakie malizny ...na dworze w nocy przymrozki ...:-(:-( i mamunia bidulenka , czy nie mozna by serduniek narazie do schronu? tam bezpieczne bylyby chociaz :modla:
pozrozsylam biedactwa:-(

Posted

Jestem na zaproszenie cioteczek... serce się kraje :(

Martika@Aischa napisał(a):
Pojawiło się światełko w tunelu .....Agusia próbuje się skontaktować i dogadać ......BDT w Katowicach ....trzymajcie kciuki!!!!!

ZACISKAM MOCNO KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Pojawiło się maleńkie światełko w tunelu, że maluchy i ich mamuśka będą bezpieczne,:lol: ale tylko do momentu znalezienia im nowych tymczasów
Jutro w godzinach wieczornych mam zadzwonić do pani;)
Jejku, jeżeli ta kobietka zgodzi się wziąć je wszystkie do siebie to ja ją na rękach nosić będę:lol::lol::lol:
Nie mniej jednak problem zostanie rozwiązany tylko chwilowo:roll:

Posted

To przynajmniej dałoby trochę czasu na znalezienie tymczasów ze świadomością, że psiaki są bezpieczne. Wtedy też możnaby porobić zdjęcia i wziąć się pełną parą za robienie ogłoszeń.

Posted

paula_t napisał(a):
To przynajmniej dałoby trochę czasu na znalezienie tymczasów ze świadomością, że psiaki są bezpieczne. Wtedy też możnaby porobić zdjęcia i wziąć się pełną parą za robienie ogłoszeń.

Dokładnie ;)
Aż się boję cieszyć...:roll:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Pojawiło się maleńkie światełko w tunelu, że maluchy i ich mamuśka będą bezpieczne,:lol: ale tylko do momentu znalezienia im nowych tymczasów
Jutro w godzinach wieczornych mam zadzwonić do pani;)
Jejku, jeżeli ta kobietka zgodzi się wziąć je wszystkie do siebie to ja ją na rękach nosić będę:lol::lol::lol:
Nie mniej jednak problem zostanie rozwiązany tylko chwilowo:roll:

Oby się zgodziła(tfu, tfu). Wspomogę na jedzonko:)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Przebieram z nogi na nogę i czekam na jutrzejszą ostateczną decyzję DT z Katowic :lol: Aguś czyli gdyby hotelik wypalił musimy zbierać na karmę i szczepienia ???

Tak Martunia;)
Zmieniłabym tytuł, że zbieramy na karmę i weta, ale ten DT nie jest jeszcze pewny na 100%:roll: