Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś na szczęście jest wszystko w porządku. Wczoraj dałam jej nifuroksazyd i pomógł. Nie przypuszczam żeby te granulki zjadła, bo samej psiarni na podwórko nie wypuszczam . Granulki są wysypane za małymi płotkami gdzie psy nie wchodzą bo ich pilnuję. Wystraszyłam się bo to zbiegło się w czasie ale dziś już ani razu nic nie zrobiła

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem, nifuroksazyd powinno się podawać dłużej, jeśli już się zaczęło. Nawet po ustąpieniu tych najgorszych objawów...
Narobiłaś nam strachu, Myszowata!

Posted

[quote name='Nutusia']Z tego co wiem, nifuroksazyd powinno się podawać dłużej, jeśli już się zaczęło. Nawet po ustąpieniu tych najgorszych objawów...
Narobiłaś nam strachu, Myszowata![/QUOTE]

Zwraca na siebie uwagę w sposób nader oryginalny ;) :)

Posted

[quote name='auraa']Podaję jej, jednak nie jest jeszcze całkiem dobrze. Nie ma tragedii ale dziś rano kupa nie była w porządku[/QUOTE]

Co tu więcej gadać - kupa powinna być w porządku : "[B]zwarta[/B] i gotowa" ...
Mam nadzieję, że to tylko sraka taka i owaka ....

Posted

Juz nikt o Myszce nie pamięta:shake:. Myszka cały czas szuka domu. Nie mamy karmy. Jest bezpieczna ale cały czas potrzebujemy pomocy. Dziś nie wypuściłam jej na czas i niestety siku i kupa były na podłodze, choć zdarza się to coraz rzadziej. Za to na podwórku szaleństwom i radości nie ma końca. Myszka zachowuje się jak baletnica, jest taka skoczna i wdzięczna..

Posted

[quote name='auraa']Juz nikt o Myszce nie pamięta:shake:. Myszka cały czas szuka domu. Nie mamy karmy. Jest bezpieczna ale cały czas potrzebujemy pomocy. Dziś nie wypuściłam jej na czas i niestety siku i kupa były na podłodze, choć zdarza się to coraz rzadziej. Za to na podwórku szaleństwom i radości nie ma końca. Myszka zachowuje się jak baletnica, jest taka skoczna i wdzięczna..[/QUOTE]

Pamiętam! jestem codziennie, ale nie zawsze daję głos.
Auraa sprawdź koniecznie czy korzystałaś z pomocy KS i KWB -
rzeczywiście można tam poprosić o wsparcie.

Posted

Dziś pojechaliśmy zajrzeć do Kropki. Psy lubią tam jeździć i kiedy zawołałam je do samochodu cała trójka natychmiast wskoczyła do tyłu. Myszce musieliśmy trochę pomóc ale kiedy wracaliśmy Myszka na zawołanie natychmiast wskoczyła ale nie do tyłu tylko za kierownicę i była z siebie taka dumna!:lol: W samochodzie jest bardzo grzeczna. To mądra dziewczynka!

Posted

Oj sama nie wiem. W sobotę robiliśmy grila. Było trochę osób ale raczej było cicho bo sami dorośli. Niestety Myszka mimo otwartych drzwi bała się wyjść. Siedziała ukryta pod swoimi schodami i szczekała.