Poker Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Nie orientuję się do kiedy działały ogłoszenia.Na razie ZERO telefonów. Proszę w takim razie ponownie o ogłoszenia. Tekst taki sam i zdjęcia też .Chociaż kusi mnie ,żeby dać 1. w koronie.Może nas nie zamkną. A jeżeli już , to poddam się dobrowolnie karze. :evil_lol: Może to ? [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/7222/kredkakoronie.jpg[/IMG] Quote
Anula Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Jak KreDeczka dzisiaj się czuje? Może podać jej dodatkowo jedną kapsułkę Probilac Plus,1/dzień (przechowywać w lodówce) to też bardzo pomaga-sprawdzone. Quote
Poker Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Od wczoraj bez koo.Dopiero rano dostała trochę gotowanego. Już nie piszczy jej tak w brzusiu.Poszły 3 dawki Nifuroksazydu. Jak się pogorszy, to kupię jej Probilac 1 Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Smecta jest też dobra... Do ogłoszeń dawaj zdjęcie z koroną - w razie czego sprzedam ostatnią koszulę i dorzucę się do kary ;) Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A kto napisze odpowiedni tekst o krolewnie wyjasniajacy jej krolewski czar? :evil_lol: Quote
Poker Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Mattilu']A kto napisze odpowiedni tekst o krolewnie wyjasniajacy jej krolewski czar? :evil_lol:[/QUOTE] Ona ma już tekścik.A korona pasuje z powodu jej kudłatej koroneczki na czubku głowy.Bo to jest królewna zamieniona w sunię i czeka na królewicza, który da jej buzi i odczaruje. Faktycznie możnaby ułożyć bajkowy tekst. Mój mąż stale daje jej buzi,ale on widocznie nie jest królewiczem :eviltong: A królewna znowu zapomniała o swoim pochodzeniu i walnęła koo w moim pokoju.Dobre to ,że uformowana paćka bez krwi. Ja nie lubię Smekty. Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ja tez nie lubie Smecty. A najbardziej bajkowe teksty pisze Nutusia:evil_lol: Quote
Lucyna Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To proszę o taki tekścik, ogłoszenia mogą funkcjonować równolegle i będzie można je zamieszczać bez kasowania poprzednich. Quote
Poker Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Mattilu']Ja tez nie lubie Smecty. A najbardziej bajkowe teksty pisze Nutusia:evil_lol:[/QUOTE] Trza będzie Nutusię poprosić o tekścik. Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Eeeeee tam - Poker też jest dobry pisarz. No i zna Jej Wysokość najlepiej ;) Quote
Poker Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Ja to jestem taki treściwy pisarz, nie umiem pisać ckliwych tekstów, a bajek to już zupełnie nie. Nutusiu, niniejszym proszę Cię oficjalnie o napisanie bajki o królewnie Kredce w sunię zamienioną. Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Postaram się, ale jutro. W razie czego proszę mi przypomnieć - przez wzgląd na moją zażyłą przyjaźń z pewnym Niemcem o nazwisku na "A" :) Quote
Poker Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Nutusia']Postaram się, ale jutro. W razie czego proszę mi przypomnieć - przez wzgląd na moją zażyłą przyjaźń z pewnym Niemcem o nazwisku na "A" :)[/QUOTE] czy to na pewno Niemiec? Jak widać tez jestem w zażyłych hmmmmmm stosunkach z nim :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Kredziu...jak minął wieczór ? Walnełaś znowu koopsko u Pokerkowej w pokoju ? Czy byłaś grzeczna tym razem ? Quote
Poker Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Od wczorajszego popołudnia nie walnęła. Ale Dolar też ma problem, więc oboje dostają Nifuroksazyd. Na szczęście dziadzio Poker i Kulka są OK. Zaczyna mi po głowie chodzić tekst.Może potem z niej wyjdzie na światło dzienne.:evil_lol:Chyba ,ze pan A .zawita :roll: Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 O, to niech wyłazi, bo mi się trafiło pilne tłumaczenie i nie wiem czy mi dziś starczy czasu i weny... ;) Quote
Poker Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Początek mam taki: [B]Była sobie raz królewna w sunię zamieniona.[/B]... i dalej normalny tekst albo jeszcze coś baśniowego tylko na razie skończyły mi się pomysły :oops: Może ktoś wpadnie na ciąg dalszy. Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Tak sobie tylko myślę o tym odczarowującym pocałunku... że on nie powinien przemienić Kredki w prawdziwą królewnę (w sensie ludzką), ale w szczęśliwą sunię, która zapomniała o tym co złe i teraz pewnie i dzielnie maszeruje przez życie u boku swojego człowieka - dobrego i kochającego. Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Znaczy, że ona czeka na ten odczarowujący pocałunek stałego domku? Super! Poker/Nutusia jesteście bardzo utalentowane;-) Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 No tak myślę... Skoro pocałunki Pokerkowego TZ nie działają, to już tylko na ten JEDEN pocałunek Kredkowego Człowieka możemy liczyć ;) Quote
Poker Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Tak Nutusiu. Koleżanka podpowiedziała mi ,że można napisać,że Kredka czeka na ten najważniejszy pocałunek , który odmieni jej los i da wspaniały domek na całe życie. Quote
Pink Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Za gorami za lasami zyla sobie w Pokerowym domku tymczasowym mala Kredka - zaczarowana przez zla krolowa w schroniskowego psa. Jeden Twoj pocalunek moze odczarowac jej zycie i schroniskowa bezdomna pieknosc, zmieni sie w kanapowa ksiezniczke. Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Pink']Za gorami za lasami zyla sobie w Pokerowym domku tymczasowym mala Kredka - zaczarowana przez zla krolowa w schroniskowego psa. Jeden Twoj pocalunek moze odczarowac jej zycie i schroniskowa bezdomna pieknosc, zmieni sie w kanapowa ksiezniczke.[/QUOTE] Baaardzo ladnie:) Quote
Recommended Posts