Nutusia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Kre-Deczko - jestem z Ciebie dumna! ;) I ja składam życzenia wszelkiego dobra, spokoju i zdrowia - dla Ludzi i Psiątek :) Quote
iwstar58 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Już prawie poświątecznie zaglądam.. jak tam magia świąt podziałała na Kredkę :lol: Quote
Poker Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Na szczęście jak na razie nie było petard, więc święta minęły spokojnie. KreDeczka coraz częściej rano daje się miziać po brzuszku.Ale w ciągu dnia ciągle ucieka przed nami, wieczorem zresztą też. Leży sobie na psim posłanku obok mojego łóżka i jak tylko usłyszy kroki albo podniosę głowę znad poduszki , natychmiast ucieka na dół. Na nic wołania. :shake: Jak zgasimy światło, słyszymy że wraca i się kładzie na legowisku. Czasem leży pod moim spaniem, ale rano śpi na legowisku. i wtedy mogę ją pomiziać i czasem pomacha ogonkiem. Ciągle jednak nie ma zaufania. Dziś na otarcie łez wzięła z ręki smaczek. Co ona musiała przeżyć przez ten rok tułaczki :-( Ogólnie jest delikatna i subtelna i naszym zdaniem bardzo urodziwa. Pobędzie ona u nas jeszcze, oj pobędzie. Quote
NikaEla Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Widziałam dziś psiaka bardzo podobnego do kredki ;) pomyślałam, że może ołówek z panią na spacerku :) Quote
Anula Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Widziałam Kredeczkę.Jest kruszynką.Fakt strach widać w jej oczach.Praktycznie unika kontaktu z człowiekiem a o obcych to zapomnieć aby podeszła,nawet smaczek Kredeczkę nie interesował.Potrzeba czasu i dużo cierpliwości ze strony Poker aby to minęło.Jest bardzo ładna i bardzo delikatna.Nie wiem jak ona sobie dawała radę przez rok tułając się. Quote
Poker Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 [quote name='Nikaragua']Widziałam dziś psiaka bardzo podobnego do kredki ;-) pomyślałam, że może ołówek z panią na spacerku :smile:[/QUOTE] Wszystko możliwe, można było spytać czy piesek ze schronu ? [quote name='Anula']Widziałam Kredeczkę.Jest kruszynką.Fakt strach widać w jej oczach.Praktycznie unika kontaktu z człowiekiem a o obcych to zapomnieć aby podeszła,nawet smaczek Kredeczkę nie interesował.Potrzeba czasu i dużo cierpliwości ze strony Poker aby to minęło.Jest bardzo ładna i bardzo delikatna.Nie wiem jak ona sobie dawała radę przez rok tułając się.[/QUOTE] My też ciągle się zastanawiamy jak ona dała radę. Cierpliwość mamy do niej, pomalutku dojdziemy do formy. Quote
NikaEla Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='Poker']Wszystko możliwe, można było spytać czy piesek ze schronu ? .[/QUOTE]Byłam w aucie:) a oni stali na przystanku Quote
Poker Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Dotarły rękawiczki , ale nie przez umyślnego Macieja tylko blondynkę na rowerze. Jutro pojadą do dochy. Quote
NikaEla Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='Poker']Dotarły rękawiczki , ale nie przez umyślnego Macieja tylko blondynkę na rowerze. Jutro pojadą do dochy.[/QUOTE]Pisałam na wątku bazarku, ze przez panią Małgorzatę przekazałam (bo Macieja nie było wtedy w szkole). Dobrze, że dotarły :) Quote
pokladziu Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Właśnie przeczytałam wątek. Sunia jest cudowna. Najlepiej widać to na filmiku. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Quote
Poker Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='pokladziu']Właśnie przeczytałam wątek. Sunia jest cudowna. Najlepiej widać to na filmiku. Pozdrawiam i trzymam kciuki.[/QUOTE] Bardzo nam miło ,ze mamusia Dunieczki zawitała do nas. Quote
Poker Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Deczka robi z deczka postępy. Machała bardzo wyraźnie do mnie ogonkiem , nie uciekła rano z posłania i nawet wywaliła się kołami do gry. Jak przerywałam smyranie , to trącała mnie noskiem dal zachęty. Ona jest bardzo subtelna.Słodziutka sunieczka.:loveu: Quote
iwstar58 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Haha, Deczka z deczka robi postępy, ale za to Poker milowe. Jednak te święta mają swoją magię...:evil_lol: Quote
Anula Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A mają,mają.Deczka z Pańciostwem spędzała chyba więcej czasu jak w powszednie dni no i proszę są postępy. Oj, ta Deczka,Deczka,kochana kruszynka. Quote
Ewanka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Bardzo się ciesze, że KreDeczka nareszcie się troszkę wyluzowała, koła do góry? super !!! i oby tak dalej :) Quote
Poker Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 [quote name='iwstar58']Haha, Deczka z deczka robi postępy, ale za to Poker milowe. Jednak te święta mają swoją magię...:evil_lol:[/QUOTE] A ja w czym robię te milowe kroki ? :crazyeye: Nogi mam za stare, nie da rady :eviltong: Quote
Nutusia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Kredulka - fajne jest smyranie po brzusiu, co?... ;) Quote
iwstar58 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Poker']A ja w czym robię te milowe kroki ? :crazyeye: Nogi mam za stare, nie da rady :eviltong:[/QUOTE] Heheh, ,,milowe'' postępy- w multi Pokerku, w multi ;) Quote
Poker Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 W multi lotku ?;) KreDeczka robi dalsze postępy , w ostatnich 2 dniach wielkie TIPTOPY. Zaczęła bardzo wyraźnie podchodzić i dopraszać się głasków. Zwija się przy tym w precelek i puszcza ogonek w ruch. Mam nadzieję ,ze lody zostały przełąmane i teraz szybciej powinna pójść socjalizacja z nami.Jest przesłodka. Bardzo dziękuję iwstar57 za poniższe dzieło.Wyczytała w moich myślach. [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi14162/0cb0e358000fc70150e13cd5/sylw_kredka_1[/IMG] Życzy Kredka , Dolarek ,Kulka, pańcio i 2 Pokerki. Quote
Nutusia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kredeczko - piękny prezent noworoczny zrobiłaś nam wszystkim :) Quote
Figunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 À ja nieskromnie powiem, ze to przewidzialam. Przecie orzeklam, ze ta malutka Idzie jak burza...;) Szczesliwego Nowego Roku w Zdrowiu i Dostatku wszelkim tak ludziom, jak i zwierzaczkom!!! Quote
Bogusik Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [IMG]http://www.i-kartki.net/kartki/271/3/d/3167.jpg[/IMG] Quote
Anula Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kochani! Wszystkiego......... [IMG]http://z1.frix.pl/frix473/f1338d00000d9b4050e087a0/3182.jpg[/IMG] życzę wraz z Mikulińskim i Kajunią Całej Rodzince oraz przesympatycznym psiakom Deczce,Pokerkowi i Dolarkowi. Quote
iwstar58 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Poker'] ......Wyczytała w moich myślach. [/QUOTE] Ooo...cieszę się :loveu: Cieszą również takie postępy Deczki, trzymam kciuki aby cały czas szła jak burza do przodu :lol: [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi223/a99ef50400005f3c50e209fd/szampan[/IMG] Szczęśliwego Nowego Roku, z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć... Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Quote
iwstar58 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 halooo... .[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi14194/454575e1002188d550e2f584/witamy_1[/IMG] wstawać śpiochy :evil_lol: Jak tam minęła zwierzakom sylwestrowa huczna nocka? Bardzo się bały? Zapomniałam wczoraj napisać, że duecik Kredka&Dolar wyglądają suuuuper, no i we wszystkim im do ,,pysia'' :lol: Quote
Recommended Posts