Jump to content
Dogomania

Dexter-skóra i kości na łańcuchu, bez budy... już w kochajacym domu :)))))))

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam za offa ale zapraszam na wątek
[FONT=arial black][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-kości-z-chorobą-skóry-może-nie-przetrwać-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/URL]
[/U][/FONT]
[SIZE=3]suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! [/SIZE][U][B][COLOR=#ff0000][SIZE=3]POMOCY

[/SIZE][/COLOR][/B][/U][SIZE=1][COLOR=#000000]widze ze u Was to samo :([/COLOR][/SIZE][U][B][COLOR=#ff0000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/B][/U]

Posted

Hałabajówko - skarbniczko Dextera, będę rozliczać bazarek wieczorem.
Konto na które mogę wysłać bazarkową kasę dla Dextera - to jest to co już mam (co płaciłam Tobie za świąteczne podkładki) ?

Posted

[quote name='Cudak']tobciu, dziękujemy :) wysłałam nr konta Hałabajówki na PW

Przepraszam za OT, ale zapraszam, bo sprawa pilna: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236492-Perełce-grozi-schronisko-PILNIE-potrzebny-DT-lub-DS

Bardzo proszę się wstrzymać z wpłatami jeżeli jest taka możliwość...w przyszłym tygodniu będę mieć nowy numer konta to podeślę.
Coś mi net szwankuje więc jak gdzieś zaginą na chwilę to się nie martwcie :)

Posted

To nadal kciuki trzymamy.... Jak przeczytałam: "Bardzo proszę się wstrzymać z wpłatami jeżeli jest taka możliwość..." to już miałam nadzieję ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Bardzo proszę się wstrzymać z wpłatami jeżeli jest taka możliwość...w przyszłym tygodniu będę mieć nowy numer konta to podeślę.
Coś mi net szwankuje więc jak gdzieś zaginą na chwilę to się nie martwcie :)[/QUOTE]

Ok, to poczekam.

Posted

[quote name='Cudak']To nadal kciuki trzymamy.... Jak przeczytałam: "Bardzo proszę się wstrzymać z wpłatami jeżeli jest taka możliwość..." to już miałam nadzieję ;)[/QUOTE]

Dobrą miałaś nadzieję...Dexter jedzie do nowego domku 17 grudnia, będzie miaszkał z super ciepłą rodziną i małą sunią 1,3 kg ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Dobrą miałaś nadzieję...Dexter jedzie do nowego domku 17 grudnia, będzie miaszkał z super ciepłą rodziną i małą sunią 1,3 kg ;)[/QUOTE]

Jupppiiiiii !!!! :multi:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Dobrą miałaś nadzieję...Dexter jedzie do nowego domku 17 grudnia, będzie miaszkał z super ciepłą rodziną i małą sunią 1,3 kg ;)[/QUOTE]
Hurrrrrra!! :)

Posted (edited)

MIKA, INEZ, URGO oraz DEXTER dzięki Waszej pomocy uzbierali :
365 zł z fantów
13,66 zł z "ogonków"
-----
378,66 zł = 380 zł

Dextera parę dni temu odwiedziła Rodzina nim zainteresowana. Państwo się zastanowili i .... JUPIIII
Dexterku - trzymamy za Ciebie i Twoją nową Rodzinę kciuki. Mooocno ! Byście się pokochali NA ZAWSZE !
Trzymamy za Ciebie kciuki !
Mam nadzieję nikt się nie obrazi, że część Dextera została "przesunięta" na sunie - Mikę i Inez ?

Dla URGO : 190 zł
Przelew do DT Myngey, dnia : 11/12/12
Potwierdzenie wpływu :

Dla Miki i Inez : 190 zł
Przelew do skarbniczki magdola, dnia : 11/12/12
Potwierdzenie wpływu :

Dziękuję za Waszą pomoc ! BARDZO !

Wątek bazarku :

http://www.dogomania.pl/forum/threads/234798-KONIEC-ROZLICZAM-BAZAREK-STEPNICKICH-BIED-Do-28-11-12-19-g

Edited by tobciu
Posted

ojejku jakie wiesci! to juz niedlugo :multi:

Posted

Zamieszczone przez Hałabajówka Dobrą miałaś nadzieję...Dexter jedzie do nowego domku 17 grudnia, będzie miaszkał z super ciepłą rodziną i małą sunią 1,3 kg ;-)

Bardzo się cieszę :)

Posted

Hurrrrrrrrra!