micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 ewtos przecież Olsztyn to dziura, nie zachęcaj innych Quote
ewtos Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 No w sumie masz rację totalna beznadzieja:evil_lol: Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='micra']ewtos przecież Olsztyn to dziura, nie zachęcaj innych[/QUOTE] O Ty zła :diabloti: Ja na razie wrzuciłam na luz.Złożyłam dziś papiery na pielęgniarstwo-zatem jestem już oficjalną studentką.Poznałam dwie super dziewczyny.To dla mnie alternatywa,ale zapowiada się bardzo miło.Trudno,niech się dzieje co chce.Im bardziej się spinam tym bardziej nie wychodzi-matura z biologii,pierwsza tura z Olsztynie...Także zobaczymy, co ten lipiec przyniesie. Quote
micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 też jakaś spokojna jestem, nie wiem wydaje mi się że w ostatniej turze wejdę ten próg w Olsztynie to nie przypadek i dobrze napisana matura, tylko właśnie wyjście awaryjne Quote
Bandros Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='micra']Ale to tak obiektywnie mówisz? Strasznie to dziwne, wszędzie spadł tylko na UMWie nie Może tak być że teraz nawet 20 punktów spadnie 8 punktów w Lublinie to duża róznica Bandros który jesteś na liście, z ciekawości pytam bo jak na razie między osobami z punktami 378-384 jest niewielka liczba miejsc większość miejsc zajmują osoby z dużymi wynikami[/QUOTE] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: tabInfRankRowLeft, width: 50%"]punkty:[/TD] [TD="class: tabInfRankRowRight"]397.0 (zabrakło 23.0 punktów)[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: tabInfRankRowLeft, width: 50%"]pozycja w rankingu:[/TD] [TD="class: tabInfRankRowRight"]334 (pozycja na liście rezerwowych : 126) [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: tabInfRankRowLeft, width: 50%"]limit miejsc:[/TD] [TD="class: tabInfRankRowRight"]120[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: tabInfRankRowLeft, width: 50%"]uwagi:[/TD] [TD="class: tabInfRankRowRight"]brak[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: tabInfRankRowLeft, width: 50%"]próg punktowy:[/TD] [TD="class: tabInfRankRowRight"]420.0[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: tabInfRankRowLeft, width: 50%"]aktualny status:[/TD] [TD="class: tabInfRankRowRight"]Rezerwowy[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Lima_11 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Bandros myślę, że do Lublina się załapiesz :) Wszyscy się podostajecie, trzymam za Was kciuki... progi pospadają na pewno Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Zuza,dobre podejście.Ja też jestem raczej spokojna.Nic nie zmienimy i już.Poza tym to straszna podłość(w sumie nie wiem kogo),że ten głupi Olsztyn wzrósł.Jedyna nadzieja,że mnóstwo osób zabierze dokumenty.I jakoś wierzę w to.Tak po prostu.A i mam przeczucie,że teraz się dostaniesz(w drugiej turze). :) Quote
micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 dzięki pocieszycielko - wróźbita Maciej z Ciebie według mnie to jest wręcz niemożliwe żeby Olsztyn się zatrzymał na wysokim progu typi 380-84 jak na innych uczelniach spadł zwłaszcza w Lublinie, gdzie również liczą się 3 przedmioty dużo osób pewnie pomyślało że w Olsztynie zawsze niski próg jest to złoży awaryjnie a teraz jak progi są niższe, pewnie nawet nie złożą dokumentów potwierdza to fakt że mało jest osób z niższymi wynikami na liście w Olsztynie Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Dlatego ja uważam,że druga tura zakończy się z progiem 378.A ostatnia podobnie jak rok temu.Możliwe,że spadnie jeszcze niżej,ale co do tego to nie dałabym sobie ręki uciąć. Quote
Lukasero Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Olsztyn chce wam jeszcze troszkę stresu przysporzyć po prostu :D Dostaniecie się na pewno a w październiku się widzimy :P Quote
micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Porównując progi można zauważyć że im większy próg na początku tym większy później spadek Przy pierwszym progu 400 ostatni był 381, to raczej przy progu 394 nie zatrzyma się na takim samym Trochę się martwię że nie będą chcieli się wynosić z Olsztyna Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Pomożemy im? :evil_lol: Ja uważam,że spadnie sporo.Chciałabym się dostać tego 24.Jeśli nie to chyba kupuję notatki na pielęgniarstwo i szukam fartuszka :lol: Quote
micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ale nie masz takich myśli jak ostatnio (próg 396) ? :cool3: Będziemy czekać, koniec lipca to nie tak długo, później będzie dość czasu by wszystko załatwić aa nie mogę się doczekać kupowania skalpeli :diabloti: A teraz zmykam, wpadnę wieczorkiem Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Nie,zdecydowanie nie.Jestem nastawiona zadziwiająco optymistycznie :) Quote
Bandros Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='micra']Bandros chodziło mi o Olsztyn :evil_lol:[/QUOTE] Mam 414 miejsce i jestem na liscie rezerwowej. Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ja jestem 370.I musiałoby zrezygnować 100 osób żebym wskoczyła na listę.Może się uda.Aczkolwiek setka to dużo... Quote
Bandros Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Dominika Tobie napewno sie uda. Jestem zdecydowanie w gorszej sytuacji. Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Oj nie przesadzaj.To zależy o ile spadnie próg.W sumie dużo się dowiemy w przyszły piątek. Ja na razie czekam na ten piątek na wyniki w Poznaniu(aczkolwiek jak czytam biologa-ludzie mają po 79/8/7/6 punktów to wątpię żeby próg spadł). Quote
micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 w sumie jestem 358 na liście, a w tamtym roku osoba z takim numerem dostała się w ostatniej liście a to chyba jest liczba niezmiennna (osoby rezygnujące) Quote
Bandros Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Na Biologu to większość ludzi sie chwali, to nie jest wyznacznik progu. Będzie dobrze. Quote
micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 właśnie, tam większość nie może się zdecydować którą uczelnię wybrać a najbardziej mnie wkurza jedna osoba (pewnie wiecie o kogo chodzi) która rok temu dostała się do Wrocławia, ale jej sie nie spodobało jak jest prowadzona chemia i zrezygnowała teraz dostała się do Olsztyna nie lubię ludzi którzy tak wydziwiają Quote
dominika405 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ja wiem kto to.Szkoda,że zajęła miejsce i tak sobie zrezygnowała.Przez nią nie dostała się taka osoba jak Ty czy ja. Powiem Ci,że czytając biologa i nie mając 450 punktów czuję się jak jakiś niedouczony człowiek,który tylko fartem chce się prześlizgnąć na weterynarię,bo tam tylko takie wielkie mózgi są :( Quote
micra Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Też się właśnie tak czuję, jakbym była osobą z przypadku niegodną by studiować wetę. Cóż mam nadzieję ze się razem dostaniemy :roll: Wiesz ja nigdy bym nie zrezygnowała z powodu tego że nie podoba mi sie przedmiot który chyba trwa tylko rok czy semestr Quote
Lima_11 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ja się dostałam i się teraz zastanawiam czy się nadaję... czy sobie tam poradzę z nauką i ze wszystkim :x i czy właśnie też nie jestem tam przypadkowo, np. dlatego, ze składałam również na stome i med. Quote
Recommended Posts