elik Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='ewu']Martwię się o maluszka....:([/QUOTE] Ja też. Prawda jest taka, że on powinien trafić choćby do DT, a nie do schroniska. Tylko, że nikt mu nic nie szuka :( Quote
fiorsteinbock Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Psiak warczy i szczeka bo się boi. A jak jest ze spacerami, czy poza domem jest również zlękniony? Jak spacery na smyczy? Quote
Avaloth Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Psiak warczy i szczeka bo się boi. A jak jest ze spacerami, czy poza domem jest również zlękniony? Jak spacery na smyczy?[/QUOTE] Kopiuję wiadomość od Poli: Ciągnie się i obszczekuje wszystko co tylko się poruszy, w promieniu kilkunastu metrów. Na spacerach nie atakuje kumpeli ale jak podchodzą inni ludzie to byłby w stanie ugryzc z tego co widziałam. Zz tego co mi mówiła to w domu jest o wiele lepiej niż na początku, tzn już jej tak nie atakuje, chyba powoli zaczyna jej ufać. Quote
krakowianka.fr Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 czy ktos ma kontakt tel chociaz i moglby przekazac info...? inaczej nie bedziemy mogli pomoc i watek ucichnie tak, ze nikt tu wchodzil juz nie bedzie.... Quote
paula_t Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 tu jest numer, dogomanka podała go chyba na 4 stronie: [COLOR=#000000]694000505[/COLOR] Quote
Avaloth Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Reksiu dalej u koleżanki, dogomanka nie może transportu znaleźć. Quote
keri Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Avaloth']Reksiu dalej u koleżanki, dogomanka nie może transportu znaleźć.[/QUOTE] I jak z transportem? znalazło się coś? moze ja mogłabym pomóc? to chodzi o transport z Olkusza do Krakowa? Quote
Avaloth Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Tak, z Olkusza do Krakowa. Ja nic nie wiem, czasem tylko uda mi się złapać Polę na facebooku jak jest dostępna, wtedy pytam. Coś mówiła że może w tym tygodniu po pracy kogoś skołuje, ale nic pewnego. Najlepiej pytać jej bezpośrednio- powyżej jest nr tel, albo ewentualnie pisać na fb(mogę podać jej profil na PW jak ktoś chce) Quote
keri Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Avaloth']Tak, z Olkusza do Krakowa. Ja nic nie wiem, czasem tylko uda mi się złapać Polę na facebooku jak jest dostępna, wtedy pytam. Coś mówiła że może w tym tygodniu po pracy kogoś skołuje, ale nic pewnego. Najlepiej pytać jej bezpośrednio- powyżej jest nr tel, albo ewentualnie pisać na fb(mogę podać jej profil na PW jak ktoś chce)[/QUOTE] podaj proszę profil, napiszę do niej od razu Quote
iwoniam Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [B]W czwartek najbliższy może być transport do Krakowa. Proszę o pilny telefon - 515192985 ps. czy jest gdzie go dać?? [/B] Quote
Avaloth Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='iwoniam'][B]W czwartek najbliższy może być transport do Krakowa. Proszę o pilny telefon - 515192985 ps. czy jest gdzie go dać?? [/B][/QUOTE] Wysłałam Twoją wiadomość Dogomance. Nie ma, miał jechać do schroniska. Masz jakiś pomysł? Quote
iwoniam Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 nio, ja już nie mam miejsca. czyli rozumiem, że przypadnie tej osobie w udziale... krecia robota, którą na tym wątku sama podpowiedziałam? Kilka razy prosiłam o kontakt, jutro muszę wiedzieć, bo ta osoba, która będzie jechać będzie wracać z Warszawy i nie będzie się w stanie dostosować dogomanka - pisałam już kiedyś do Ciebie - skontaktuj sie. [quote name='Avaloth']Wysłałam Twoją wiadomość Dogomance. Nie ma, miał jechać do schroniska. Masz jakiś pomysł?[/QUOTE] Quote
Avaloth Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='iwoniam']nio, ja już nie mam miejsca. czyli rozumiem, że przypadnie tej osobie w udziale... krecia robota, którą na tym wątku sama podpowiedziałam? Kilka razy prosiłam o kontakt, jutro muszę wiedzieć, bo ta osoba, która będzie jechać będzie wracać z Warszawy i nie będzie się w stanie dostosować dogomanka - pisałam już kiedyś do Ciebie - skontaktuj sie.[/QUOTE] Przed chwilą dopiero dogomanka odczytała ode mnie wiadomośc, jutro będzie do Ciebie dzwonić. Quote
skorupiaczek Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Trzeba podnosić i szukać chociaż DT Quote
missiaa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='iwoniam']nio, ja już nie mam miejsca. czyli rozumiem, że przypadnie tej osobie w udziale... krecia robota, którą na tym wątku sama podpowiedziałam? Kilka razy prosiłam o kontakt, jutro muszę wiedzieć, bo ta osoba, która będzie jechać będzie wracać z Warszawy i nie będzie się w stanie dostosować dogomanka - pisałam już kiedyś do Ciebie - skontaktuj sie.[/QUOTE] i co pojechał? Quote
Avaloth Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Reksio jutro jedzie z TŻtem Iwoniam do Krakowa, do schroniska. Jeśli ktoś ma pomysły na jakieś DT to cały czas się przyda, w każdej chwili (po kwarantannie) można go adoptować i wyciągnąć do DT, to byłoby dla niego najlepsze. Quote
krakowianka.fr Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 czy sa jakies nowe zdjecia? prosilam dawno ale nie dostalam meila.... a moge i zrobic plakat i oglosic Quote
Avaloth Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Nie ma żadnych zdjęć z tego co mi wiadomo. Ja mogę porobić, ale dopiero za 2 tyg jak młody skończy kwarantannę w schronisku. Quote
Ank@ Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Avaloth, a jakby się ładnie uśmiechnąć w schronisku, tak żeby wydali małego z kwarantanny na króciutki spacer i żeby od razu zdjęcia zrobić? Tylko myślę, że to albo wcześniej rano albo w czasie przerwy w któryś dzień. Quote
ewu Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jednak bidulek trafi do schroniska...Szkoda miałam nadzieję,że może zostanie w tym awaryjnym domku. Quote
Recommended Posts