Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Martwię się o maluszka....:([/QUOTE]

Ja też. Prawda jest taka, że on powinien trafić choćby do DT, a nie do schroniska. Tylko, że nikt mu nic nie szuka :(

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Psiak warczy i szczeka bo się boi. A jak jest ze spacerami, czy poza domem jest również zlękniony? Jak spacery na smyczy?[/QUOTE]
Kopiuję wiadomość od Poli: Ciągnie się i obszczekuje wszystko co tylko się poruszy, w promieniu kilkunastu metrów. Na spacerach nie atakuje kumpeli ale jak podchodzą inni ludzie to byłby w stanie ugryzc z tego co widziałam. Zz tego co mi mówiła to w domu jest o wiele lepiej niż na początku, tzn już jej tak nie atakuje, chyba powoli zaczyna jej ufać.

Posted

[quote name='Avaloth']Reksiu dalej u koleżanki, dogomanka nie może transportu znaleźć.[/QUOTE]

I jak z transportem? znalazło się coś? moze ja mogłabym pomóc? to chodzi o transport z Olkusza do Krakowa?

Posted

Tak, z Olkusza do Krakowa. Ja nic nie wiem, czasem tylko uda mi się złapać Polę na facebooku jak jest dostępna, wtedy pytam.
Coś mówiła że może w tym tygodniu po pracy kogoś skołuje, ale nic pewnego. Najlepiej pytać jej bezpośrednio- powyżej jest nr tel, albo ewentualnie pisać na fb(mogę podać jej profil na PW jak ktoś chce)

Posted

[quote name='Avaloth']Tak, z Olkusza do Krakowa. Ja nic nie wiem, czasem tylko uda mi się złapać Polę na facebooku jak jest dostępna, wtedy pytam.
Coś mówiła że może w tym tygodniu po pracy kogoś skołuje, ale nic pewnego. Najlepiej pytać jej bezpośrednio- powyżej jest nr tel, albo ewentualnie pisać na fb(mogę podać jej profil na PW jak ktoś chce)[/QUOTE]
podaj proszę profil, napiszę do niej od razu

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='iwoniam'][B]W czwartek najbliższy może być transport do Krakowa. Proszę o pilny telefon - 515192985

ps. czy jest gdzie go dać??

[/B][/QUOTE]
Wysłałam Twoją wiadomość Dogomance.
Nie ma, miał jechać do schroniska. Masz jakiś pomysł?

Posted

nio, ja już nie mam miejsca.
czyli rozumiem, że przypadnie tej osobie w udziale... krecia robota, którą na tym wątku sama podpowiedziałam?
Kilka razy prosiłam o kontakt,
jutro muszę wiedzieć, bo ta osoba, która będzie jechać będzie wracać z Warszawy i nie będzie się w stanie dostosować
dogomanka - pisałam już kiedyś do Ciebie - skontaktuj sie.

[quote name='Avaloth']Wysłałam Twoją wiadomość Dogomance.
Nie ma, miał jechać do schroniska. Masz jakiś pomysł?[/QUOTE]

Posted

[quote name='iwoniam']nio, ja już nie mam miejsca.
czyli rozumiem, że przypadnie tej osobie w udziale... krecia robota, którą na tym wątku sama podpowiedziałam?
jutro muszę wiedzieć, bo ta osoba, która będzie jechać będzie wracać z Warszawy i nie będzie się w stanie dostosować
dogomanka - pisałam już kiedyś do Ciebie - skontaktuj sie.[/QUOTE]
Przed chwilą dopiero dogomanka odczytała ode mnie wiadomośc, jutro będzie do Ciebie dzwonić.

Posted

[quote name='iwoniam']nio, ja już nie mam miejsca.
dogomanka - pisałam już kiedyś do Ciebie - skontaktuj sie.[/QUOTE]
i co pojechał?

Posted

Reksio jutro jedzie z TŻtem Iwoniam do Krakowa, do schroniska.
Jeśli ktoś ma pomysły na jakieś DT to cały czas się przyda, w każdej chwili (po kwarantannie) można go adoptować i wyciągnąć do DT, to byłoby dla niego najlepsze.

Posted

Avaloth, a jakby się ładnie uśmiechnąć w schronisku, tak żeby wydali małego z kwarantanny na króciutki spacer i żeby od razu zdjęcia zrobić? Tylko myślę, że to albo wcześniej rano albo w czasie przerwy w któryś dzień.