Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
Każdemu należy się odpoczynek

... jaki obrazeczek:loveu: no ....sielanka po prostu:loveu: ale ekran zaplułam! Ala ma rację! jak to się stało? że taki
fajny ogródek, nie jest jeszcze przekopany?
:evil_lol:

Posted

ten ogródek tak wygląda tylko dla tego że psy mają do niego dostęp tylko przy okazji jakiś prac , normalnie buszują w tym z tyłu domu .

Posted

bardzo Pikuś szczególnie kochał wygryzać dziury w trawniku , Maks podkopuje iglaki a Aleks kopie gdzie popadnie:evil_lol:

Posted

Mam podobnie z ogródkiem, biały psiak, jak wparuje do ogródka, od razu się w ziemi wytarza, może coś znajdzie i niestety zje, a potem wygląda jak siedem nieszczęść. :D

Posted

czarny Aleks kocha tarzać się w piachu wtedy robi się siwy , trudno utrzymać w czystości białego psa z długim futrem

Posted

Mika31 napisał(a):
czarny Aleks kocha tarzać się w piachu wtedy robi się siwy , trudno utrzymać w czystości białego psa z długim futrem
....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

to coś co robi małe dziurki w trawniku w celu napowietrzenia korzeni trawy -nie szczególnie dla mnie ma to sens ale ogrodnikiem nie jestem

Posted

Anusiu, przytulam:glaszcze:... z serduchem nie ma żartów!!!!!.... a czy Ty lubisz te wszystkie *dobre rady* cioteczek z dogo?.... pytam tylko dlatego, że ja UWIELBIAM!!!!!.... ponieważ już wiele razy skorzystałam i to w znaczący sposób( np Dzięki Isadorze ,rozpoczęłam leczenie? a raczej odczulanie?...i mój 14 letni wnuk w czternastej zimie życia nie zachorował ani jednego razu! poprzednie 13zim to po prostu dramat! "uczona" mamusia, futrowała dziecko sterydami:shake: bo nic innego nie skutkuje:diabloti:) ale też zauważyłam, że są osoby, na dogo które bardzo nerwowo reagują na *dobre rady* ja wychodzę z założenia, że *dobre rady mają to do siebie! że możesz z nich skorzystać! lub nie!:p niestety na temat kardiologii nie wiem nic! ale może ,któraś ciocia?...

Posted

u mnie anico to walka od kilku lat niestety podatność genetyczna na choroby serca i nadciśnienie . Do tego doszła pogoda od zeszłego czwartku leci z górki .Teraz mam nowe leki i leżę plackiem na swoim tapczanie od czasu do czasu jamnik zajrzy :lol:

Posted

Aleks ma ambiwalentny stosunek do aparatu od mierzenia ciśnienia , Nie wie czy go zaatakować uciekać czy obszczekać .Uwielbia jak piszczy ale nie lubi dźwięku pompowania mankietu :evil_lol: dawno się tak nie śmiałam