WARANSKA Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Witam Aniu :lol: juz z Luckiem :loveu: Pozdrawiamy wszystkich domownikow :lol: Quote
Mika31 Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Mario buziaki dla Lucka Gusiaczku witamy i jamniczo pozdrawiamy Quote
WARANSKA Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Witam Aniu :lol: Dlaczego tak smutno i nie mamy swiezych wiadomosci o Twoich pupilkach :-( Quote
Mika31 Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 jakoś w zeszłym tygodniu była operacja malowania płotu w tym zapraw , wczoraj u nas wiało i lało .Postaram się nadrobić Mario jak tam Lucek ? Zmęczył babcie ;) Quote
WARANSKA Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Dziekuje Aniu,Lucek dobrze.Dzisiaj poszedl pierwszy dzien do przedszkola i jest niebowziety :lol: Dobrej nocy i slodkich snow :lol: Quote
Mika31 Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Wzajemnie Mario .Cudownie ,że Luckowi podoba się w przedszkolu , koleżanki maluch już nie chcę chodzić Quote
WARANSKA Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Milego,radosnego dnia Aniu :lol:pedze na badania :angryy: Quote
Mika31 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 ja mam w piątek badania:shake: trzymam kciuki za dobre wyniki Mario:kciuki: Quote
anica Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mika31 napisał(a):ja mam w piątek badania:shake: trzymam kciuki za dobre wyniki Mario:kciuki:... a my będziemy trzymać kciuki za Ciebie:lol: Quote
WARANSKA Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mika31 napisał(a):ja mam w piątek badania:shake: trzymam kciuki za dobre wyniki Mario:kciuki: Mialam tylko dzisiaj pobranie szpiku do analizy,wynki za 3 tyg. Dla mnie to rutyna i nic strasznego,gdyby wiecej ludzi oddawalo ten cenny dar zycia, dla wielu osob i dzieci to ratunek przed smiercia :-( Quote
Mika31 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 wyobraź sobie że byłam na liście dawców DKMS jeszcze przed chorobą , pobranie szpiku boli fuj współczuje Quote
WARANSKA Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nie prawda,ja mam zawsze pobierany z mostka i znieczulaja. Ciesze sie,ze jednak myslalas o oddaniu Aniu,bo tak wciaz malo jest dawcow :-( Quote
Mika31 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) Teraz rejestracja na dawcę jest taka prosta formularz przez internet plus dwie szczoteczki po policzku i odesłać zestaw .Ja jak się rejestrowałam to jeszcze krew badali.I tak nie znaleźli takiego cudaka genetycznego jak ja. pamiętam gehennę mojego kuzyna zmarł w wieku 13 lat i Danki miała tylko 32 i dwa przeszczepy. Ja miałam z kości biodrowej kilka lat temu bolało że hej Edited September 4, 2013 by Mika31 Quote
Mika31 Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 dobrze ale załatwiłam tylko 1/3 badań bo jeden doktor wyjechał a inny jest na urlopie w poniedziałek ciąg dalszy Quote
WARANSKA Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 No to masz Aniu z doktorami utrapienie nawet Cie nie zawiadomili,ze ich nie bedzie :shake: Quote
Mika31 Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 dzwoniłam w czwartek i powiedzieli że wszystko aktualne więc jadę a tu polska rzeczywistość:shake: Quote
Mika31 Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 obiecana foto sesja korzystając z wrześniowego słońca :loveu: Grill na pewno ktoś ukradnie albo i nie Quote
Recommended Posts