Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

o 4 byliśmy siku .Maksio tylko za nim chodzi i zaczęli się bawić .Spał u mnie w sypialni .już szczeknął głos ma jak bernardyn. Do łóżka wskoczył na chwilę wolał kocyk .Musimy go wykąpać dzisiaj. Pikuś warkoli ale ten respektuje i się nie narzuca. Skacze na ławę i szafki kuchenne .Z podwórka wraca bez problemu. Przytulaśny, nie broni osoby obok , której siedzi .W nocy co się obrócił na bok to byłam na baczność/

Posted

[quote name='Mika31']Pik śpi na tapczanie Maks leży na fotelu a Alex porwał pluszaka i się bawi na podłodze[/QUOTE]

... a ja już to widzę:loveu:mizianka, czochranka dla wszystkich futerek:glaszcze::glaszcze::glaszcze:

Posted

spacer bez problemu , Maksiu ma nową zabawkę:loveu: fobia kanapowa w trakcie leczenia .leży na mojej poduszce. Pikuś ma dziś zły dzień łapka mocno boli i nie ma humoru.
Będzie problem z jedzeniem Alex dużą miskę ryżu z sercem i marchewką wciągnął w kilka sekund, i warczał bo chciał zabrać innym . Mama zabrała go z kuchni . Niestety miski schowane tylko pory karmienia, dostęp do wody stały

Posted

Przyzwyczają się chłopaki, przyzwyczają...
Aniu, u mnie też miski są wyciągane tylko na porę jedzenia, poza tym schowane... woda w miskach w dwóch pomieszczeniach i oczywiście stały dostęp...
U mnie Maxiu do dzisiaj najchętniej wyjadłby jedzenie i Korci i Nerciowi, choć minęło już osiem miesięcy....
Też zjada pierwszy, właściwie "pochłania" jedzenie...

Anulku, ściskaj wszystkich Panów Jamników - trzymam za Was kciuki:)

Posted

[quote name='Mika31']spacer bez problemu , Maksiu ma nową zabawkę:loveu: fobia kanapowa w trakcie leczenia .leży na mojej poduszce. Pikuś ma dziś zły dzień łapka mocno boli i nie ma humoru.
Będzie problem z jedzeniem Alex dużą miskę ryżu z sercem i marchewką wciągnął w kilka sekund, i warczał bo chciał zabrać innym . Mama zabrała go z kuchni . Niestety miski schowane tylko pory karmienia, dostęp do wody stały[/QUOTE]
o mądre i prawidłowe posunięcia :):multi:

Posted

jesteśmy po kąpieli śliczne futerko prawdziwa z niego przylepa a głos jak ogromna bestia nic po głosie z jamnika ważenie było 11kg

Posted

[quote name='Mika31']jesteśmy po kąpieli śliczne futerko prawdziwa z niego przylepa a głos jak ogromna bestia nic po głosie z jamnika ważenie było 11kg[/QUOTE]

to jak dwa moje :)

Posted

Maksiu to przy nim kruszynka a Pik wygląda jak z obozu
Byliśmy na spacerze , ciągnie na smyczy i prowokuje inne psy .Jest co robić żeby go opanować .

Posted

... 11kg....to faktycznie spory, kawał jamniczej miłości:loveu:... Oj :lol: bedziesz miała co kochać , no...chłopak przecudnej urody:loveu:
... czy to nie jest , tak że będzie przejmował zachowania od swoich... starszych braciszków:lol:... jak już miną pierwsze emocje?...

Posted

wspomnienia z mojej kąpieli [IMG]http://images43.fotosik.pl/1802/e218aac999fc49c8gen.jpg[/IMG][IMG]http://images33.fotosik.pl/631/188944e15871161egen.jpg[/IMG]