Mika31 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 moja koleżanka też miała takiego kundelka sięgał kolana a głos miał bernardyna Quote
Sarunia-Niunia Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 No, to i ja się dołączę do opowiadań... maxio, który jest obecnie u mnie na DT też ma mocny i tubalny głos - porównuję głos Maxia z głosem Bonia(*) (amstaff) i brzmienie jest niemal identyczne... Dlatego, jak ludziska przechodzą obok ogrodzenia, a jamniki są w ogrodzie, to każdy się dziwi, bo słychać jazgot jamników i głos wielkiego Psa, tylko tego wielkiego Psa ni ma:razz: Quote
Gusiaczek Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Psie opowieści są cudne :) Dołożę kolejną;) Ares nie był uciekinierem, chodził bez smyczy do czasu ... aż się zakochał. Spylił Siwemu na spacerze. Ganiałam jak oszalała po okolicy ... ni widu, ni słychu :shake: Zaczęłam pisać pozew rozwodowy, gdy odezwał się dzwonek u drzwi Otwieram ... do domu wczołguje się jamniczy, nadal zakochany zezwłok, za nim młody człek zdecydowanie w lepszej formie - pewnie pani się martwiła o pieska? cóż, zakochał się w naszej suni .... - skąd pan wiedział gdzie mieszka? - Aresa wszyscy tu znają ..... a!, i nie jest głodny, zjadł michę u nas :evil_lol: Quote
Mika31 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 boskie .......... uczciwy znalazca :roflt: Quote
yunona Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Też powtórzę : cudowne. :). Ale to oczywiście wszystko dzięki super charakterkowi Aresa ;). Obśmiałam się nieźle :multi: Quote
anica Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='yunona']Też powtórzę : cudowne. :). Ale to oczywiście wszystko dzięki super charakterkowi Aresa ;). Obśmiałam się nieźle :multi:[/QUOTE].... i Gusiaczek też ,świetnie umie opowiadać!.... to przecież sztuka:loveu: Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Witam Jamnicze Towarzycho z Przyległościami ;) :) Quote
Celina12 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Fajne te opowieści.....a jak samopoczucie??? Quote
Mika31 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 takie sobie z nadzieją na wiosnę .Makswel super leki zdziałały małe cuda nawet przytył (niestety) Pik za to znowu chory teraz trzustka doszła dostaje leki i specjalną karmę , uszko nadal z plastrem i tylko by w słońcu na dworze siedzieli Quote
anica Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ojjoj! Pikuniu, nie daj się!!!.... trzustka:shake:... będziemy mocno zaciskać ,żeby dietka i piguły pomogły i wzywać wszystkie Jamnicze Moce do Ciebie maleńki... [B]Pikuniu musi być dobrze!!!![/B]... ciociu Miko, czy może próbowałaś dawać do picia chłopakom ten napój z kryształków? ja próbowałam dawać Jasi ale ona nie chce:shake:(ponieważ Jaśka nie ma żadnych dolegliwości to nie próbuję żadnych sztuczek) ale jeśli chodzi o mnie to miałam okropne dolegliwości żołądkowo - jelitowe(i wątrobowe chyba tyż) i po kilku już dniach zauważyłam wyraźną poprawę:roll:.... a może? to uszko też mu przetrzeć wacikiem zwilżonym w tym napoju(Budrysek przesłała różne przepisy nawet maseczki)... ja dałam Jasi dwa razy wit Bcomplex jak pisała Isadora i już z pycholka jej nie capi:eviltong:!... ten sposoby....[B]SĄ PO PROSTU GENIALNE!!!![/B] Quote
Mika31 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 piją algi Maksiu bardzo lubi , Pikuś trzepie uszkiem i ranę otwiera jest coraz mniejsza ale plasterek i maść musi być. Leki bierze biegunki brak , karmy nie lubi , apetyt jest , wesoły też.Tylko jego pani jeden dzień osiwieje .:roll: Quote
Mika31 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 najpierw z antybiotykiem teraz cyn żeby zaschło i wszystko się goi a potem Pikuś robi helikopter z stópek pęka Quote
JamniczaRodzina. Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Tolkowi bardzo pomógł ten żel [url]http://www.zoohurtowo.pl/pies/zdrowie/preparaty_na_wlos/chenidine_zel,p1360544412[/url] tak to ciągle sie paprało lała się krew Quote
Gusiaczek Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Pikuś, nie trzep uszami, bo wstyd, no ;) Okład z witaminy A do tego siemię lniane i będzie gitara , no :) a, jeszcze linomag Buziole Miki Smyki :) Quote
Mika31 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 buziaki ma ładnie wygojone tylko musi trzepać nie na darmo nazywam go rudą mendą dziś było pranie jamników puszyste są:evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Mika31']buziaki ma ładnie wygojone tylko musi trzepać nie na darmo nazywam go rudą mendą dziś było pranie jamników puszyste są:evil_lol:[/QUOTE] chcę zobaczyć puszystość:) a ruda menda nie jedna - mnie też tak chwilami nazywają, mimo że uszami nie trzepię ;) Quote
Mika31 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 porobie fotki zawsze po praniu im mówię że wyglądają puszyście jak kokolino Quote
Isadora7 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Mika31']porobie fotki zawsze po praniu im mówię że wyglądają puszyście jak kokolino[/QUOTE] nie bylo mnie troche zaglądam po fotki i... czekam mogą być w wersji cocolino Quote
anica Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 .... i ja też.... proszę fotki:eviltong:... no to się narobiło... po tej kąpieli:eviltong:!.... ... uwielbiam jamnik iprzed ...po... i w trakcie kąpieli:loveu:.. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Witamy się w niedzielę i zostawiamy miziaki dla jamniorków Maksiunia i Pikunia:) Mikunia, z wielką ochotą zobaczymy fotki "kokolinków";) Quote
Mika31 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 dziś uciekają przed aparatem niestety zero współpracy jutro znowu będę polować Quote
Recommended Posts