Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mika31']Miksik źle znosi upał
Jasiunia też!... nawet nie jestem pewna... czy bardziej nie lubi mrozu? czy upału?.... Miksiuniu, lukrowany Książe, cudny masz pycholek:loveu:
całuję sam czubeczek noska:glaszcze:

Posted

Maksio nienawidzi obcinania pazurków.Pierwsze lata nie pozwalał dotykać łapek , wet i mój tata plus kaganiec i żelazny chwyt .Na starość złagodniał i nie walczy

Posted

Ja niestety nie zdołałam obciąć pazurków Gandzi, musi trzymac 5 osób totalna histeria. Rambiemu i Rudej nie muszę obcinać tak kopią że sami sobie ścierają, szczególnie Rambo.

Posted

Mika31 napisał(a):
tylko Piknika tak mocno brakuje:-(

Wiem Aniu, wiem jak to boli...
Biegnie ten czas, za 4 dni będą dwa miesiące od odejścia Pikunia:(...
U mnie kilka dni temu minęły 3 lata od śmierci Saruni i znów wszystko wróciła, jakby to było wczoraj...
Straszne jest to, że musimy żegnać naszych najwierniejszych i najlepszych Przyjaciół:(:(:(............

Posted

cały czas myślę że usłyszę jego małe stopki na schodach albo usiądzie w drzwiach i będzie mnie wyzywać do wyjścia na dwór , szary kocyk leży pusty, nie mam z kim dzielić jego ulubionej kiełbaski brak mi go bo byliśmy nie rozłączni Maks to bardziej pies mamy Aleks lubi wszystkich ale woli być u rodziców na dole a Pikuś był ciągle ze mną albo po chwili przychodził i teraz jest tylko pustka