despera Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Asiaczku, Nes do fryzjera dopiero w środę idzie, teraz był tylko na zdjęciu kamienia nazębnego:) Aaa właśnie, Paulina przypomniałaś mi... Wiecie może, czy jeszcze dzisiaj mogę nakarmić Nesa? Zapomniałam spytać weta:oops: Quote
eria Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a miał głupiego jasia tylko czy narkoze? po narkozie może wymiotować hmm po głupim jasiu też może....ja bym dzisiaj nie dawała Quote
basia bonnie Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jeden dzień glodówki nie zaszkodzi. Jak Bonnie miała glupiego jasia to nie dawałam jej jeść w ten dzień i było ok. :) Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzielny Nesik :loveu: proszę go ode mnie wygłaskać!! :) Quote
despera Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Tylko głupiego jasia. Ok, to nie dam, troszku zapasów na boczkach ma:evil_lol: Właśnie weszła do mnie moja mama "Gdzie pesio??";) W ogóle marudzi mi, co ja biednemu psu znowu zrobiłam, "już jego druga narkoza, będzie 5 lat krócej żył":shake: Chodzi ciągle sprawdza, jak Nes się czuje, przytula go itp;) A jeszcze 2 lata temu było "Nie ma mowy, żeby pies mieszkał w domu!", rok temu "Zabieraj go stąd, tylko się kręci po nogami":roll: Ewolucja idzie w dobrym kierunku:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 buziaczki dla Nesia ;-) mama ewoluuje za rok bedziesz se musiala nowego Nesia sprawic eheheheheh;-) pozdrawiamy;-) Quote
despera Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nes dziękuje i za głaskanko, i za mizianko:loveu: Zuzolandia, moja mama już mówi, że jeśli zabiorę Nesa ze sobą, to ona sobie sprawi sznupka mini i będzie z nim spała:evil_lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 despera napisał(a):Tylko głupiego jasia. Ok, to nie dam, troszku zapasów na boczkach ma:evil_lol: Właśnie weszła do mnie moja mama "Gdzie pesio??";) W ogóle marudzi mi, co ja biednemu psu znowu zrobiłam, "już jego druga narkoza, będzie 5 lat krócej żył":shake: Chodzi ciągle sprawdza, jak Nes się czuje, przytula go itp;) A jeszcze 2 lata temu było "Nie ma mowy, żeby pies mieszkał w domu!", rok temu "Zabieraj go stąd, tylko się kręci po nogami":roll: Ewolucja idzie w dobrym kierunku:evil_lol: Tak trzymać!!:lol: pzdr. Quote
Dobcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mama robi zadziwiające postępy, tak trzymać:cool3::multi: Witam:) Quote
Bzikowa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Eh... 2 narkoza? To jeszcze nic, białas miał już 4 :-( Ale dobrze się trzyma po zabiegu? Mój był nieobecny taki jeszcze przez kilka -kilkanascie godzin.... Pozdrawiamy Nesisko! Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mama robi postępy ;) i oby tak dalej!!! Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gratuluje ewolucji mamy:loveu: oj zeby wszystkie tak mialy:loveu::loveu: kudlaty Nes tez slicznie wyglada:loveu: a gra... no jestes jednym z CSi i rozwiazujesz zagadki, mi sie podobala , taka na myslenie jest:loveu: Quote
wiq Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hej! ale przygody ;) a czemu miał 1wszą? Quote
Pianka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040232.jpg rzeczywiście pofesjonalny ten twój strój:p Quote
despera Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Aaale się wkurzyłam!!! Rozpisałam się, napisałam długiego posta, a tu mi komputer wyskakuje, że jestem niezalogowana i wszystko od nowa!!:angryy: An_bzik, Nes doszedł do siebie dosyć szybko, jak wróciliśmy do domu to prawie sam wchodził po schodach, musiałam go tylko podtrzymać na szelkach;) a gra... no jestes jednym z CSi i rozwiazujesz zagadki, mi sie podobala , taka na myslenie jest:loveu: A, to nie dla mnie:shake::evil_lol: Wiq, pierwsza miał, kiedy mu wycinali klejnoty:diabloti: Pianka, już się tłumaczę;) W moich bryczesach nie jeździłam już chyba ze 2 lata, w wescie jeździ się w dżinsach;) A ten mały wypadzik w teren nie był planowany:loveu: Niedługo idziemy z Nesem nad morze:multi: Jeśli będą ludzie(a pewnie będą:roll:) to tylko "powozimy się" po Ustroniu i wrócimy przez pola:cool3: Biorę aparat, ale nie wiem, czy coś wyjdzie z sesji;) Pozdrawiamy:multi: Quote
eria Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 foty na tle morza poproszę!!!!! KONIECZNIE! Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 tak tak, morskie foty!!! dużo morskich fot!!!! :loveu: Quote
Paulina. Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eria napisał(a):foty na tle morza poproszę!!!!! KONIECZNIE! agaciaaa napisał(a):tak tak, morskie foty!!! dużo morskich fot!!!! :loveu: Popieram, popieram, popieram! Chcę foty mojej ulubionej plazy :loveu::multi::loveu: Quote
despera Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Wróciliśmy:multi: Niestety plaża była pełna, prawie jak w środku sezonu:angryy: Mam tylko dwie fotki z "tarasu" widokowego. Reszta z pola;) Wstawiam kilka, następne później;) Tzn jutro wieczorem albo w niedziele po południu:roll: Muszę pochwalić dziada, że był grzeczny:loveu: Cały czas szedł ładnie przy nodze na skórzanej obroży(nawet kiedy mijaliśmy idącego luzem psiaka, trochę ciągnął do niego ale obeszło sie bez "przeciągania smyczy":evil_lol:):loveu: W polu też był grzeczny, trzymał się blisko mnie(w każdym razie nie odbiegał na dalej niż 60-70m-a to już sukces:diabloti:) i wracał na zawołanie:multi: Może oprócz momentu, kiedy tarzał się w wielkiej kałuży:mad: (Mam nadzieję, że go nie przechwalę;)) A w ogóle doszłam do wniosku, że Nes albo czyta DGM, albo coś mu odbiło po tym "głupim jasiu" Dzisiaj przed obiadem jęczał, kiedy szykowałam mu jedzenie:crazyeye: Normalnie tylko stał i się ślinił:shake::evil_lol: Zobacz, już się nie zatacza, przyszedł do panci:loveu::evil_lol: Mówiłaś "idziemy", chodź już wreszcie... Quote
despera Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Siad pokraczny:evil_lol::loveu: :mad: :evil_lol: Znowu jedziemy kopać ziemniaki... Nie wiem, po co, bo jutro przyjeżdża ekipa i zbieramy całą resztę:roll: Quote
eria Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ty chcesz powiedzieć że ta puściutka plaża którą widzę na pierwszych fotach to prawie jak środek sezonu :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: mogłas zrobić jakieś ładne portreciki a psa mieć na smyczy :mad: co jak co ale teraz to Ci się ochrzan należy:diabloti: hehe ale jaki Nesio szczęśliwy w tej kałuży !!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040297.jpg Moja ulububiona plaza i Nes :loveu: A tak w ogóle to zgadzam sie z Erią !! :mad::mad: Za mało fotek morskich ! http://agu_um.w.interia.pl/P1040340.jpg Widzę, ze u Ciebie tez sie sprawadza - brudny i mokry pies to szczęsliwy pies?:cool1: Moja dzisiaj do wody wlazła.. chociaz miała juz nie wchodzic.. a potem wlazła na świezo zorane pole :roll: Pozdrawiamy! Quote
Dobcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040312.jpg jaka poza:lol::loveu: Widać, że woda to jego żywioł:evil_lol: Quote
Pimpek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040340.jpg Po kąpieli trzeba się wysuszyć :loveu: U mnie ziemniaki już prawie wszystkie zebrane, a Pimpek uczestniczył też przy tym :cool3: A zdjęcia śliczne :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Eee tam, problem - ludzie na plaży :evil_lol: Spuszczasz Nesisko, czekasz 2 minuty i ludzi nima :evil_lol: Żartuję, oczywiście,oczywiiiście ;) No to monitoruj stan zaludnienia na plaży i jak będzie wystarczająco niski to sruu z Nesem i focenie :loveu: Quote
Recommended Posts