despera Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Cieszę się, że Nessie się podoba:loveu:(ja na samym początku jego pobytu u nas tak go nazywałam, ale sie nie przyjęło:shake:;) ) A co do kalendarza, już się nie mogę doczekać, kiedy zaczną je sprzedawać-bo narazie to są tylko projekty. An_bzik, lecę zobaczyć kalendarz z białaskami:cool3: Eria, mam już dwa Kreośki wydrukowane, i tak leżą przede mną, a ja podziwiam, podziwiam i nie mogę się oderwać:loveu: Fotki pofryzjerowe będą albo wieczorem, albo(bardziej prawdopodobne) dopiero w czwartek. Ale będą na pewno:lol: A jeszcze co do fot z plaży-zauważyłyście, że Nes był bez linki i w odległości na tyle przyzwoitej, żeby robić fotki? I wrócił jak pancia zawołała:loveu::multi: I takie coraz grzeczniejsze maleństwo muszę zostawić:placz: Quote
basia bonnie Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Teraz zauważyłam fotki z plaży! Śliczne :loveu: oj, będziesz miała za czym i za kim tęsknić.. czekamy do czwartku :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Gratuluje :multi: i prosze wygłaskać ode mnie grzecznego Nestorka :loveu: Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 zauważyliśmy :lol: super że Nes coraz grzeczniejszy,ale szkoda że musi zostać :-( nie moge sie doczekac fot pofryzjerowych!!!!!!! tylko ładne mają być!! Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzieńdoobry :lol: Nie będzie juz mokrych loczków ? :-( No trudno, jak Nes będzie wystrzyzony tak jak Kreon to przezyje :loveu: Bo powiem Ci eria, ze juz dawno oglądam Kreona i baaardzo mi się podobuje:cool3: Chcemy fotki dzisiaj, bo nie wytrzymamy ! A tak w ogóle, to Nes zostaje tylko na poczatek? Pózniej go wezmiesz mam nadzieję? Pozdrawiamy! Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Paulina jeszcze nie wiem, jak to będzie z nauką-jeśli miałabym być poza domem od rana do wieczora to chyba bez sensu, żeby Nes siedział sam w jakimś bloku... Wtedy lepiej w jego własnym ogrodzie. Ale jeśli będę miała wystarczająco dużo czasu, to jeszcze we wrześniu spróbuję znaleźć coś odpowiedniego:) Zmykam trochu podczesać Szczeniaka i lecimy do fryzjera z fotkami Kreosiowymi w dłoni:loveu: Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Będziesz w Warszawie tęsknić za morzem, tak jak ja w Krakowie za górami;) Piękna, pusta plaża i Nesik na tle morza;) Quote
basia bonnie Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oo Wy pewnie teraz u fryzjera jesteście :) Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 czekam niecierpliwie na fotki pofryzjerowe :) Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 despera napisał(a):Paulina jeszcze nie wiem, jak to będzie z nauką-jeśli miałabym być poza domem od rana do wieczora to chyba bez sensu, żeby Nes siedział sam w jakimś bloku... Wtedy lepiej w jego własnym ogrodzie. Ale jeśli będę miała wystarczająco dużo czasu, to jeszcze we wrześniu spróbuję znaleźć coś odpowiedniego:) Zmykam trochu podczesać Szczeniaka i lecimy do fryzjera z fotkami Kreosiowymi w dłoni:loveu: Kurcze... no fakt :roll: Ja wole nie myślec jak to będzie ze mną i Milką.. Tylko jest róznica.. ja mam z Wawy jakies 80 km i w kazdym momencie mogę ją odwiedzic.. a Ty jakies 600 ? No, ale bądzmy w dobrej myśli :lol: Czekamy na Nesia po fryzjerze :loveu: Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja właściwie przez psy nigdzie na studia nie wyjechałam , z jednym może jeszcze coś się znajdzie ale dwa przekreślają wyjazd :lol: ale nie żałuję decyzji i tak ;) Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Dobciu, masz rację... Ale ważne, żebyśmy zabrały nasze czarnuchy:) Basiu, akurat wyjeżdżaliśmy;) Eria, ważne, żeby robić, co się lubi;) A foteczki pofryzjerowe będą za parę min bo idę na obiadokolację:evil_lol: Ale będę dobra i wstawię kilka innych fot:razz: Tobek:loveu: :loveu: Bera, sunia znajomego :evil_lol: Jestem taki grzeczny, dasz mi śniadanko?:loveu::evil_lol: I mam pytanko-chyba do Asiaczka, ale może ktoś inny mnie oświeci;) Jak się właściwie wymawia "basenji"?:oops: Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 smacznego ! tylko się pospiesz z tym jedzeniem :diabloti: co fryzjerka powiedziała na foty Kreonowe:cool3:? Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Dziękuję, już jestem:cool3: Fryzjerka oblukała i zrozumiała, zostawiła mu grzywkę w spokoju;) Narazie jest króciutka, ale odrośnie. A ona zakochana w westach, więc nie zachwyca sie sznupkami jak sznupkomaniacy:shake::evil_lol: Obiecane fotki: :loveu: Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 :evil_lol: Lecę bo chcę:cool1: Nesik pił wodę:evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Śliczny jest;) http://agu_um.w.interia.pl/P1040444.jpg a to jest super... kotka zagląda, czy ten wielki, czarny pies już sobie poszedł;) Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje: Nesio w tej kolii :loveu::loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1040439.jpg ja to nie rozumiem jak można nie być sznupkomaniakiem :evil_lol::shake::evil_lol: a masz jakąś fotkę głowy Nesa z bliska z profilu?:lol: u mnie po piciu wody Kreona wyglądałoby tak samo z tym ze w domu, ale ja nawet w środku nocy wstaję żeby morde wytrzeć jak pije Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Cieszę się że się łysol podoba:) Eria, nie mam fotki, zrobię jutro bo dzisiaj już ciemno, dobrego światła nie ma a jak go traktuję fleszem to wygląda tragicznie:diabloti: Nes na szczęście nie pije w nocy, raz mu się zdażyło;) Za to pije wtedy, kiedy nikt nie zwraca na niego uwagi-wtedy najbliższa osoba biegnie wytrzeć mu mordę:evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja dzięki Nesowi jestem sznupkomaniakiem :cool3: Chociaz jestem wierna molosom :cool1: http://agu_um.w.interia.pl/P1040427.jpg Ta rozwiana grzywka.. ta broda :cool3: Jak go mozna nie kochac? A w tej kolii suuupel :lol: W ogóle super jest ostrzyzony :p Nawet przebolałam loczki :p Pozdrawiamy i dobranoooc :diabloti: Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040427.jpg Ta rozwiana grzywka.. ta broda :cool3: zapomniałaś o kółku w zębach:evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 despera napisał(a):zapomniałaś o kółku w zębach:evil_lol: Bo go nie zauważyłam :oops: Byłam skupiona na brodzie :evil_lol: Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Nic dziwnego;) Taki mały łysy łepek i wielka kudłata paszcza:evil_lol: Pozdrawiamy i chyba zmykamy:multi: Quote
Pimpek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040421.jpg Boskie :loveu: Nestorek coś widzi przez ta grzywkę ?;) Quote
Recommended Posts