Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że Nessie się podoba:loveu:(ja na samym początku jego pobytu u nas tak go nazywałam, ale sie nie przyjęło:shake:;) ) A co do kalendarza, już się nie mogę doczekać, kiedy zaczną je sprzedawać-bo narazie to są tylko projekty. An_bzik, lecę zobaczyć kalendarz z białaskami:cool3:
Eria, mam już dwa Kreośki wydrukowane, i tak leżą przede mną, a ja podziwiam, podziwiam i nie mogę się oderwać:loveu: Fotki pofryzjerowe będą albo wieczorem, albo(bardziej prawdopodobne) dopiero w czwartek. Ale będą na pewno:lol:

A jeszcze co do fot z plaży-zauważyłyście, że Nes był bez linki i w odległości na tyle przyzwoitej, żeby robić fotki? I wrócił jak pancia zawołała:loveu::multi: I takie coraz grzeczniejsze maleństwo muszę zostawić:placz:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zauważyliśmy :lol: super że Nes coraz grzeczniejszy,ale szkoda że musi zostać :-(
nie moge sie doczekac fot pofryzjerowych!!!!!!! tylko ładne mają być!!

Posted

Dzieńdoobry :lol:
Nie będzie juz mokrych loczków ? :-(
No trudno, jak Nes będzie wystrzyzony tak jak Kreon to przezyje :loveu:
Bo powiem Ci eria, ze juz dawno oglądam Kreona i baaardzo mi się podobuje:cool3:

Chcemy fotki dzisiaj, bo nie wytrzymamy !

A tak w ogóle, to Nes zostaje tylko na poczatek? Pózniej go wezmiesz mam nadzieję?
Pozdrawiamy!

Posted

Paulina jeszcze nie wiem, jak to będzie z nauką-jeśli miałabym być poza domem od rana do wieczora to chyba bez sensu, żeby Nes siedział sam w jakimś bloku... Wtedy lepiej w jego własnym ogrodzie. Ale jeśli będę miała wystarczająco dużo czasu, to jeszcze we wrześniu spróbuję znaleźć coś odpowiedniego:) Zmykam trochu podczesać Szczeniaka i lecimy do fryzjera z fotkami Kreosiowymi w dłoni:loveu:

Posted

despera napisał(a):
Paulina jeszcze nie wiem, jak to będzie z nauką-jeśli miałabym być poza domem od rana do wieczora to chyba bez sensu, żeby Nes siedział sam w jakimś bloku... Wtedy lepiej w jego własnym ogrodzie. Ale jeśli będę miała wystarczająco dużo czasu, to jeszcze we wrześniu spróbuję znaleźć coś odpowiedniego:) Zmykam trochu podczesać Szczeniaka i lecimy do fryzjera z fotkami Kreosiowymi w dłoni:loveu:

Kurcze... no fakt :roll:
Ja wole nie myślec jak to będzie ze mną i Milką..
Tylko jest róznica.. ja mam z Wawy jakies 80 km i w kazdym momencie mogę ją odwiedzic.. a Ty jakies 600 ? No, ale bądzmy w dobrej myśli :lol:

Czekamy na Nesia po fryzjerze :loveu:

Posted

ja właściwie przez psy nigdzie na studia nie wyjechałam , z jednym może jeszcze coś się znajdzie ale dwa przekreślają wyjazd :lol: ale nie żałuję decyzji i tak ;)

Posted

Dobciu, masz rację... Ale ważne, żebyśmy zabrały nasze czarnuchy:)
Basiu, akurat wyjeżdżaliśmy;)
Eria, ważne, żeby robić, co się lubi;)

A foteczki pofryzjerowe będą za parę min bo idę na obiadokolację:evil_lol: Ale będę dobra i wstawię kilka innych fot:razz:
Tobek:loveu:

:loveu: Bera, sunia znajomego

:evil_lol:

Jestem taki grzeczny, dasz mi śniadanko?:loveu::evil_lol:

I mam pytanko-chyba do Asiaczka, ale może ktoś inny mnie oświeci;) Jak się właściwie wymawia "basenji"?:oops:

Posted

Dziękuję, już jestem:cool3: Fryzjerka oblukała i zrozumiała, zostawiła mu grzywkę w spokoju;) Narazie jest króciutka, ale odrośnie. A ona zakochana w westach, więc nie zachwyca sie sznupkami jak sznupkomaniacy:shake::evil_lol:
Obiecane fotki:

:loveu:

Posted

:mdleje::mdleje::mdleje:
Nesio w tej kolii :loveu::loveu:
http://agu_um.w.interia.pl/P1040439.jpg

ja to nie rozumiem jak można nie być sznupkomaniakiem :evil_lol::shake::evil_lol:

a masz jakąś fotkę głowy Nesa z bliska z profilu?:lol:

u mnie po piciu wody Kreona wyglądałoby tak samo z tym ze w domu, ale ja nawet w środku nocy wstaję żeby morde wytrzeć jak pije

Posted

Cieszę się że się łysol podoba:) Eria, nie mam fotki, zrobię jutro bo dzisiaj już ciemno, dobrego światła nie ma a jak go traktuję fleszem to wygląda tragicznie:diabloti: Nes na szczęście nie pije w nocy, raz mu się zdażyło;) Za to pije wtedy, kiedy nikt nie zwraca na niego uwagi-wtedy najbliższa osoba biegnie wytrzeć mu mordę:evil_lol: