Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry:multi: Co do kotów i gołębi-mieszkają sobie wszystkie razem w tym budynku i jakoś wszystko jest w porządku:cool3: Chociaż ostatnio znalazłam masę piór, ale nie wiem, kto był mordercą i ofiarą:shake:
U nas słychać od rana tylko deszcz-oczywiście jak siedziałam ciągle w domu, to było przyzwoicie, a jak dzisiaj pojechałyśmy z koleżanką do jej kobyłki, to cały czas padało:angryy: Ale byłyśmy twarde i pojeździłyśmy-tzn. ja głównie pilnowałam ON-ka koleżanka, Tobka :loveu: A później pojechałam na chwilę na stęp w teren:loveu: Fajna kobyłka, ma ponad 6 lat, chodzi pod siodłem nieco ponad rok, a jest niesamowicie odważna-niczego sie nie boi:loveu::loveu: Wstawiam kilka fotek;)
Na początek-Nes Nesisław

Ten wredota zdradził mnie z gryzakiem!! Poszłam do sklepu, wróciłam, a on nawet nie wstał, żeby zobaczyć, co się dzieje:placz:

Ja na Niagarze zwanej Małą, w tle-Tobek(czyli Tobi z Tucholskiego Boru;)) Nie zwracajcie uwagi na mój profesjonalny strój jeździecki:evil_lol:

W drodze do domu:loveu:

Pozdrawiamy:multi:

Posted

Pancia(moja mama) zabroniła w ogóle wchodzić do tego pokoju:diabloti: Ale cóż, chyba usiłują mnie przekonać, że jak Nes zostanie z nimi, to nie będzie miał tak źle;)
Aha, zapomniałam, w środę za tydzień Nes jedzie do fryzjera:loveu: Pozdrawiamy i zmykamy na "CSI":cool3:

Posted

Dzień dobry:multi: Najwyższy czas na nesikowego fryzjera, już mu sie loczki na doopce porobiły:roll: Masakra, tyle spraw do załatwienia przed moim wyjazdem:shake: Za tydzień fryzjer, jutro do weta na usuwanie kamienia, karma na szczęście już doszła... Jeszcze tylko pancia do kosmetyczki i fryzjera, jak już pesio będzie piękny i zadbany:evil_lol:
Kilka dzisiejszych fotek- jeszcze 15 min temu świeciło słońce, teraz znowu leje:placz:
Już wiem, gdzie kończy sie tęcza:evil_lol:

:loveu:

Posted

despera napisał(a):
Dzień dobry:multi: Najwyższy czas na nesikowego fryzjera, już mu sie loczki na doopce porobiły:roll:

Trymowanko, trymowanko! :cool3:

despera napisał(a):

Masakra, tyle spraw do załatwienia przed moim wyjazdem:shake: Za tydzień fryzjer, jutro do weta na usuwanie kamienia

Ojj...usuwanie kamienia... Mój też to miał, jakiś rok temu. Od tamtego czasu myję mu zęby ale i tak nie pomaga:-(

despera napisał(a):
Już wiem, gdzie kończy sie tęcza:evil_lol:

I wszystko jasne :eviltong:

Ostatnie zdjęcie ładniutkie:loveu:

Posted

an_bzik napisał(a):
Trymowanko, trymowanko! :cool3:

Trymowanko zostawiam pani fryzjer, kiedy ja ostatnio sie za to zabrałam, rozcięłam sobie palca i zakrwawiłam pół kuchni:evil_lol: Fakt, że sprzęt średnio profesjonalny...;)

Posted

despera napisał(a):
Trymowanko zostawiam pani fryzjer, kiedy ja ostatnio sie za to zabrałam, rozcięłam sobie palca i zakrwawiłam pół kuchni:evil_lol: Fakt, że sprzęt średnio profesjonalny...;)

Ale ja nie mówie, ze masz go sama trymować :eviltong: Ja mojego też sama nie robię :lol: Tylko, ze trymowanko a nie strzyżenie ;)