Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buuu ja tu wchodzę na chwilę relaksu po baaardzo męczącym dniu, ledwo siedząc na krześle, drżącymi rękoma wklepuję adres DGM... A tu opierdziel:placz: Tam naprawdę było dużo ludzi, tylko akurat nie w kadrze:diabloti: Eria, co do portretów na plaży i na smyczy-Nes jak już widzi zejście na plażę to ciągnie niemiłosiernie, poza tym po plaży biegały inne psy(york i mieszaniec ONka), więc potrzebowałabym trzymacza smyczy:roll: Ewentualnie fotografa;) Nie wiem, kiedy będą fotki nadmorskie, w tym tygodniu już wyjeżdżam(bez psa, bez internetu, sama jedyna:placz:), narazie ludzi sporo... No chyba że ŁADNIE poprosicie i wstanę rano:diabloti: Ewentualnie pożyczę od taty maluszka i pojadę wieczorem "za miasto"... Ale tam pewnie też będą ludzie:shake:
Woda oczywiście to to, co wydronesy kochają najbardziej:evil_lol: A że czystszej nie było, to wyszła kąpiel błotna:cool3: Jutro wieczorek wstawię inne fotki z tego spaceru:D Jeśli będę mogła sie ruszać, zakwasy+wyprawa do kobylastych z Agą+wyjazd do Kołobrzegu+Nes+Bunio którego wyprowadzam przez weekend to zajmujący zestaw:evil_lol:
Pozdrawiamy:multi:

Posted

to my ślicznie prosimy , wstań rano i zrób piękne nadmorskie foteczki :loveu::loveu::loveu:

zwłaszcza że wyjeżdżasz i nikt nam nie będzie fotek Nesa serwować:placz::placz::placz:

Posted

No, już lepiej:diabloti: W poniedziałek jak będzie przyzwoita pogoda zwlokę Nesa z łózia i urządzę sesję, pasi?:cool3:

zwłaszcza że wyjeżdżasz i nikt nam nie będzie fotek Nesa serwować:placz::placz::placz:
Możesz mi wierzyć, że ja też nad tym boleję:placz:

Jako ze wczoraj poszłam spać po 2, muszę to odespać i zmykam spaciu:evil_lol: Dobranoc:loveu:

Posted

bardzo pasi :lol:

ale my będziemy tęsknić:placz:.....mam nadzieję że czasem znajdziesz chwilkę i wejdziesz w jakiejś kawiarence na dogo zdać relację jak Ci się wiedzie w Wawie ;)

Posted

ale my będziemy tęsknić:placz:
miło mi:loveu:
Jak się uda, to rodzice może fundną mi laptopa, ale to jeszcze nie teraz:shake: A kawiarenkę na pewno znajdę, bez dogo(czyli bez Was, kochane cioteczki:loveu:) bym oszalała:placz:

Posted

Dzień dobry:multi: Bardzo was przepraszam ale z nadmorskim fot nic nie wyszło, wczoraj cały dzień mnie nie było w domu i zapłaciłam za to gorączka i ogromnym katarem:placz: Ale łykam mnóstwo tabletek, więc mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie:D Wstawiam kilka fotek i lecę się dalej kurować:cool3:

W siną daaal...

Dla wielbicielek Nesikowego ogonka;)

:evil_lol:

Głupawka ze smyczą w zębach:diabloti:

Reszta później:)

Eria, znowu masz ładny nowy bannerek;)