Czarna_Owieczka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć! :D Co tam u was słychać? :cool3: pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nadal nic nie wiadomo o pokoju dla Despery? pzdr. Quote
Dobcia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witam!!! Dołanczam się do kciukaczy, na pewno się uda!;) Quote
Paulina. Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ..... i co? Możemy juz puścic kciuki ?? Pozdrawiamy i czekamy ! Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Heeeloł:loveu: iiii? masz ten pokój czy nie? Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witam koniecznie zdaj relacje czy udalo cos Ci sie zalatwic;) Quote
despera Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Dzień dobry:multi: Po pierwsze dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miło mi że o mnie pamiętałyście:loveu: Pokój znalazłam ale tylko na początek-bez Nesa:cry: U starszych państwa, oni sami nie są pewni czy chcą wynająć na cały rok, mają sunie yorka i często odwiedza ich córka z ON-kiem więc na Nestora sie nie zgodzili:shake: Mam nadzieję, że znajdę coś już jak zaczną się zajęcia. Krótko o naszej wyprawie;) Z Kołobrzegu wyjechałyśmy z koleżanką o 7:56, do Gdańska byłyśmy same w przedziale, później pociąg zapełnił się i w przedziałach, i na korytarzach:roll: W stolicy byłyśmy chwilę po 16, jednak zanim dostałyśmy sie na Ursynów, minęło chyba z 1,5godz- pani w informacji powiedziała nam o autobusie(przystanek na Nowym Świecie), zamiast wspomnieć o metrze:angryy: Gdyby nie Olka, to chyba usiadłabym na środku ulicy i beczała-ona jakoś miała rozeznanie, dla mnie to miasto jest za wielkie i za tłoczne:placz: Kiedy zobaczyłam budynek z napisem "Szkoła Głowna...", moją pierwszą myślą było, że jest wielki. A to był tylko akademik-kiedy zobaczyłam resztę... Aż się boję 1.października:-( Cały ten kampus to prawie jak pół Ustronia:crazyeye: Nocowałyśmy u przemiłej pani, mieszkającej z synem i foxterierem Majlo-małym terrorystą, który rządzi całym domem-rozpuszczony mały agresor:diabloti: Wczoraj odwiedziłyśmy również "panią marudę"-rozmawiałam z nią chyba z 10 min i jedyne, co ustaliłyśmy, to że ewentualnie mogę zadzwonić za tydzień, ale ona nic nie obiecuje:roll: Punkt zaczepienia mam, teraz tylko muszę znaleźć coś na stałe... Wczoraj, kiedy już dotarłyśmy na dworzec, koleżanka stanęła w kolejce po bilety(miałyśmy 25 min do odjazdu), a ja poszłam do informacji, jako że na tablicy nie było nic o pociągu, którym chciałyśmy jechać(18:50). Zapytałam o najbliższy pociąg do Kołobrzegu, na co pani odparła, że 23:34...! Zrobiłam wielkie oczy, zapytałam o ten 18:50, a ona zdziwiona że pierwsze słyszy, jest dopiero ten o 23:shake: Zwinęłam koleżankę z kolejki i poszłyśmy zobaczyć PKSy-znalazłyśmy jeden o 11:30 w sobotę:placz: Nie wiedziałyśmy co robić, poszłyśmy znowu do informacji-tylko do innego okienka-żeby zapytać o jakieś poranne pociągi, ewentualnie może jakiś przed tym 23:34. Pani nam powiedziała, że za niecałe 10 min odjeżdża 18:50... Na szczęście zdążyłyśmy. W Poznaniu miałyśmy przesiadkę i czekałyśmy 1,5godz, ale jakoś przeżyłyśmy;) Wróciłam ok 5:30 i wyszłam od razu z Nesem:evil_lol: Położyłam się spać ok.6:30 i wstałam o 12:20;) A teraz jadę z mamą na zakupy, później zrobię jakieś fotki:D Wybaczcie że się rozpisałam, to za tą dwudniową przerwę:evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wrócili, wrócili :multi::multi::multi: Kurcze, to niedobrze, ze bez Nesa, ale napewno niedługo wezmiesz go ze sobą. Bo my czekamy :cool3: Warszawa jest dziwna i wieeelka, ale ja ją lubie. Mieszkam niedaleko, i jezdze co jakies 2 tyg. , więc moze dlatego, ale :cool1: Wymiziaj Neska i nie przepraszaj, bo nie ma za co :lol: :loveu: Pozdrawiamy !! PS. Jak juz będziesz w tej Wawie, to będziesz nam wstawiac zdjęcia Nesa i zaglądac? martwi mnie to :placz: :diabloti: Quote
eria Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 widzę , że tak samo reagujesz na Warszawę jak ja :shake::shake::shake: ogrom tego miasta mnie przerażał, i jestem cała szczęśliwa że nie muszę już tam jeździć :multi:Dworzec Centralny mam teraz w małym palcu,ale jak wspominam, jak ja się tam gubiłam ...... mam nadzieję że na początku roku znajdziesz jakieś lokum, gdzie będziesz mogła na stałe z Nesem zamieszkać;) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Warszawa robi takie wrażenie, ale tylko na początku... Z czasem polubisz Warszawkę... Mam nadzieję, ze ci starsi ludzie nie rozmyslą się w ostatniej chwili, tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 despera napisał(a): Gdyby nie Olka, to chyba usiadłabym na środku ulicy i beczała-ona jakoś miała rozeznanie, dla mnie to miasto jest za wielkie i za tłoczne:placz: Widzę, że Warszawka Cię przytłoczyła :evil_lol: Dasz sobie radę ! Nie jest taka zła ta nasza stolyca ;) despera napisał(a):Kiedy zobaczyłam budynek z napisem "Szkoła Głowna...", moją pierwszą myślą było, że jest wielki. A to był tylko akademik-kiedy zobaczyłam resztę... Aż się boję 1.października:-( Cały ten kampus to prawie jak pół Ustronia:crazyeye: Dostałaś się na SGGW? Na czym będziesz studiować? Dzienne? Szkoda, ze będziesz mieszkać bez Nesiska ale tak jak mówiłam - znalezienie pokoju w Warszawie, nie za drogiego i jeszcze z duzym psem samcem, graniczy z cudem.... A w ogóle to chciałam powiedziec - ach ta polska kolej :evil_lol: Mizianko dla shmelzera :eviltong: Mam nadzieję, że będzie miał się nim kto zajmować. No i Twoim koniuchem! Quote
wiq Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 no.. przygoda, przygoda, każdej chwili szkodaa..;) łączę się w bólu, ja też bez psów.. (na razie mam nadzieję..;)) a od wawy się trzymam z daleka :evil_lol: Quote
despera Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Też mam nadzieję, że znajdę coś z Nesem-w sumie miałam dwa miejsca, gdzie mogłabym z nim iść-ale jedno to z marudą nie wyszło, a drugie z jakimiś studentkami, dojeżdżają do SGGW prawie godzinę i byłabym z jedną w pokoju-nie znam ich, wolałabym być sama i najistotniejsze-rodzice powiedzieli zdecydowane nie-za daleko"im":roll: Paulina, na początku pewnie nie, ale jak tylko Nes do mnie dołączy(mam nadzieję, że jak najszybciej:D), to na pewno;) Chyba że zgram na płyty wszystkie jego fotki i będę was zasypywać starymi:evil_lol: Asiaczku, w sumie się dogadaliśmy, nie powinni mi wywinąć takiego numeru...chyba:roll: An_bzik, jestem na SGGW na weterynarii, ale na wieczorowych;) ogrom tego miasta mnie przerażał, i jestem cała szczęśliwa że nie muszę już tam jeździć :multi: i wcale się nie dziwie... Mimo wszystko jednak mam nadzieję, że przez najbliższe lata będę miała po co tam jeździć;);) a od wawy się trzymam z daleka :evil_lol: Ja chciałam do Wrocławia, ale mnie tam nie chcieli:placz::evil_lol: Świeże nesikowe fotki jakby ktoś chciał pooglądać:razz: Na początek portreciki i nie tylko:cool3: uśmiech:loveu: powaga :evil_lol: prawie jak Sfinks:cool3: Pancia, mogę wejść?(i tak wejdę, ale zapytam dla zasady:diabloti:) Quote
despera Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Na stanowisku:evil_lol: I na koniec zagadka-dlaczego Nes bezczelnie wygląda przez okno?:cool3: Quote
eria Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040153.jpg uwielbiam go :loveu::loveu::loveu: rozpływam się jak takie foty widzę :loveu: jeśli przez okno wyglądałby Kreon a nie Nes, to moja odpowiedz na to pytanie brzmiałaby jak zawykle "bo gupi" :)to odpowiedź dobra na każde pytanie! Quote
g_o_n_i_a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witajcie Nestorki :buzi: Nadrobiłysmy zaległosci uchh :loveu: Piękne zdjęcia Nesik usmiechniety :loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1040160.jpg Śliczny bannerek :iloveyou: Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ja też sie na wetę na SGGW wybieram ;) Nawet na dniach otwartych byłam w marcu jakoś.:lol: Choć mam jeszcze 1,5 roku do matury :shake: z której muszę mieć 90% (rozszerzona chemia i biologia) zeby się dostać. Najss :eviltong: Na wieczorowych czyli po prostu płatnych? Bo z tego co wiem to tam wszyyyscy (i 'wieczorowi' i dzienni) mają zajęcia razem, tylko roznica jest taka, ze jedni płacą a drudzy nie. :eviltong: To szybko cykaj fotki Neskowi póki możesz (ale ładne bo liczy się jakość a nie ilość!) zebys miała co wstawiać. Chociaż na wecie pewnie dużo czasu nie będziesz na to miała :evil_lol: Quote
despera Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Goniu dziękujemy za komplementy:loveu: Na wieczorowych czyli po prostu płatnych? Bo z tego co wiem to tam wszyyyscy (i 'wieczorowi' i dzienni) mają zajęcia razem, tylko roznica jest taka, ze jedni płacą a drudzy nie. :eviltong: Na płatnych, nie wyszło z normalnymi:roll: Ale z tego co ja wiem(a w sumie narazie wiem niewiele;)), to studia wieczorowe są oddzielnie-pn-czw w godzinach 15-20 Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040168.jpg O mamusiu :loveu::loveu::loveu: Podrzuc go mi ja Ci go przypilnuję na okres studiów :cool3: http://agu_um.w.interia.pl/P1040131.jpg Milka robi tak samo, tylko ona siada na parapecie :lol: Albo przy dzwiach balkonowych.. :p Pozdrawiamy i dobranooc ! Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ach ta warszawa:evil_lol: http://agu_um.w.interia.pl/P1040160.jpg Cudowny:loveu: Quote
despera Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jeśli przez okno wyglądałby Kreon a nie Nes, to moja odpowiedz na to pytanie brzmiałaby jak zawykle "bo gupi" :smile:to odpowiedź dobra na każde pytanie! Bosh eria, wstyd się przyznać ale nie zauważyłam twojego posta:oops: Co do odpowiedzi, to częściowo na pewno masz rację:evil_lol: A konkretniej, to na parapecie studził sie obiadek:cool3: Paulina, nie podrzucę, bo ciebie TOZ zamknie, zapomniałaś?:diabloti::eviltong: http://agu_um.w.interia.pl/P1040160.jpg Cudowny:loveu: Dziękujemy:loveu: Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 despera napisał(a):Paulina, nie podrzucę, bo ciebie TOZ zamknie, zapomniałaś?:diabloti::eviltong: Musisz mówic przy wszystkich :placz: I teraz mnie juz nikt nie będzie lubił :placz: Nie zamkną mnie, jak im pokaze na co stac Milupę to się zlitują i stwierdzą, ze robię dobrze! ;) :diabloti: Quote
Recommended Posts