Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super filmiki, zwłaszcza Nes i kobylaste :loveu: :loveu:
z tej trójki najpardziej podoba mi się Balu, jako że za labkami i haszczakami nie przepadam :lol:
Balu całkiem jak Hasek:loveu:

Posted

Pimpek napisał(a):
Przepraszam, ale co to jest ten testosteron :diabloti:?

hormon męski, Kreoś też ma nadmiar :evil_lol: :evil_lol: ale na robienie wydmuszek za późno :evil_lol:

Posted

KUNIE! :loveu:
Nesik się nie boi?
Moje białe widziało konia raz w życiu jak byłam z nim w lesie i przejeżdzali ludzie konno. Obszczekał od góry do dołu... Więc do stajni go nie zabieram bo chyba by mi na zawał zszedł :eviltong:
Na tym zdjęciu jak jest na długiej smyczy, wygląda jakbyś go lonżowała :p

Boski z niego shmelcerek :lol: powodzenia na egzaminie, kiedy w końcu go macie ??

Posted

Dzień dobry:multi: Dzisiaj doszłam do wniosku, że jednak nie jestem normalna-dostałam 3 zastrzyki znieczulające, pół twarzy mi zesztywniało a ząb bolał cały czas:shake:
Dobciu, rzeczka była, tylko czarny chyba o tym zapomniał:evil_lol:
an_bzik, to była lonża i go lonżowałam:diabloti:

Dzisiaj znowu szkolenie, na szczęście tylko ćwiczenia;) Po raz pierwszy nie chce mi się jechać, ale co robić:roll: Byłam dzisiaj z koleżanką w Kołobrzegu odwiedzić szkolne mury, pierwszoklasiści chyba nas pokochali, bo nasza była wychowawczyni tak się ucieszyła na nasz widok, że poszła z nami na zaplecze i kazała im siedzieć cicho:evil_lol: Całą lekcję:evil_lol: Przy okazji kupiłam tabliczkę na płot, ręcznik do nesikowej brody i pościel z konikami:loveu:
Wczoraj odwiedził nas kumpel nesikowy, Bunio:loveu: Siedzieli na dworze od 19 do 22:diabloti: Fotki wieczorne więc niewyraźne, ale coś tam widać;) Nes był tak zmęczony, że po powrocie do domu padł w przedpokoju i nawet jeść mu sie za bardzo nie chciało:evil_lol:

Bunio(:evil_lol:)

Posted

wiq napisał(a):
oo.. tabliczka!
kto z Was ma takie?..
ja niet ;)

masz rudego psa-morderce z wiecznie wyszczerzonymi kłami i nie masz tabliczki! wstyd!:diabloti: