Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesik przesłodko śpi:loveu:

Desperko, tylko jak te nasze psy są tak samo groźne, to ty uważaj, żeby Ci tej tabliczki nikt nie zwinął:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest świetna:lol: Ja miałam taka zwykłą 'uwaga pies' i ktoś ją sobie zabrał:diabloti:

Posted

Witamy wszystkich:multi:
Co do tabliczki-u nas musi być, bo ludziska(z moją małą starszą ciotką na czele) pchają się bez zastanowienia a potem Nes wita ich bardzo radośnie:diabloti: Mam nadzieję, że mi jej nikt nie zwinie, do tej pory wszystko było ok;) Furciaczek, Pianka-zapraszamy, Nesik się naprawdę ucieszy:loveu:
Wczoraj na szkoleniu troszku zmokliśmy, ale pani Ania była nieugięta:shake: Nes ćwiczył nieźle, jeśli pominąć fakt, że włączył mu się agresor-szczekał na wszystkie psy, a na Lukasa to się prawie rzucał:angryy: Nie wiem, co mu odbiło:placz: A jutro egzamin i impreza:multi: Tylko żeby była ładna pogoda:roll:
Fotki pościeli nie mam, może zrobię później;) Za to wczoraj "przypadkiem" miałam ze sobą aparat i zrobiłam zdjęcie Szarkiemu:loveu:

Szarki jest bardzo wesoły i sympatyczny, nieco rozpieszczony(szczerze mówiąc, odniosłam wrażenie, że gdyby nagle rzucił się na swojego pana, ten radośnie krzyknąłby do żony"zobacz, jak fajnie gryzie mnie w rękę":evil_lol:) ale niegroźny;) Podobnie jak Nes ogłasza szczekaniem, kiedy coś mu się nie podoba-kiedy przestałam go głaskać, huknął na mnie takim basem, że aż podskoczyłam:evil_lol: Ale to było jedno szczeknięcie a nie pięciominutowy jazgot:roll:

A tu już bardziej znana morda;)

I znowu idę szukać pokoju... Ja zwariuję, już miałam prawie załatwione mieszkanie, ale właścicielka kombinuje jak koń pod górę:placz: Chyba sama nie wie, czy w ogóle chce wynająć to mieszkanie:shake:
Pozdrawiamy!!

Posted

ale przepiękny ten doberman :loveu: :loveu: uśmiałam się z tego

gdyby nagle rzucił się na swojego pana, ten radośnie krzyknąłby do żony"zobacz, jak fajnie gryzie mnie w rękę"

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cóż niektórzy tak mają :evil_lol:

a środkowa fota- Nesio i typowy wzrok sznaucera - spode łba- daj żesz spokój ! :evil_lol:

Posted

Agacia, Szarki ma wprawę w pozowaniu, bo jeździ na wystawy;) Chociaż ta pozycja nie do końca wystawowa:evil_lol:

a środkowa fota- Nesio i typowy wzrok sznaucera - spode łba- daj żesz spokój ! :evil_lol:
zupełnie nie wiem, o co mu chodziło... Co już cmoknąć sobie nad nim nie mogę?:roll::evil_lol:

Posted

Witanko Gaduly :cool3:
No no, swietna tabliczka :p http://agu_um.w.interia.pl/P1040008.jpg
My w zeszłym roku kupiliśmy tabliczke z dalmaskiem "Uwaga pies" ze wzgledu na naszego listonosza debila, ktory wchodząc przez bramkę nie zamykal jej za swoimi szanownymi czterema literami i pies mógł smiało czmychnąc :shake: A teraz to ludzie pytaja się, czy Łaciata to cos w rodzaju mordercy skoro taka tabliczka :p Jak dla mnie to "uwaga pies" to po prostu uwaga pies - czyli włazic i zamykać bramkę oraz oczywiscie byc przygotowanym na spotkanie z Usmiechnieta Kropa. :cool3:
Buzii dla Nesika
http://agu_um.w.interia.pl/P1030987.jpg

Posted

eria napisał(a):
masz rudego psa-morderce z wiecznie wyszczerzonymi kłami i nie masz tabliczki! wstyd!:diabloti:

uczą się na błędach :diabloti: pozniej się pilnuja:evil_lol:

3mam kciuki za jutro!:p