Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina, on pije:cool3: Książę jada w domu ze stojaka:evil_lol: Nes z kolei zrobi wszystko dla mandarynek, wystarczy odgłos obierania i potrafi przybiec z drugiego pokoju(jeśli telewizor nie gra zbyt głośno;))

Agacia, udane, ale okupione strasznym zmęczeniem i nerwami:shake:

Figa, taka jego uroda, doopkę wietrzy;):evil_lol:

Posted

Moj pies i bigos:roll: ... NIe zje sie u mnie bigosu jak sie nie pdzieli ale biorac pod uwage to ze spi ze mna to mi pozniej ciagle pierdzi:roll: ..

Nesik slodki:loveu: , uwielbiam niekopiowane sznaucery,a ogonki wszystkie sznupki maja takie troche zawiniete

Ciesze sie ze zakupy sie udaly bo ja dzisiaj poszlam po temperowke i niebylo:roll:

Posted

Niedźwiadek, temperówkę jeszcze zdążysz kupić;)

Paulina, tak to jest jak się na rolki ulubione spodnie zakłada:evil_lol:

Figa, a mówią, że kobiety uwielbiają zakupy:shake::evil_lol:

Posted

Eria, mamy podobne marzenia:loveu:

Agacia, ja nawet jak mam kasę, to z reguły znajduje same rozmiary XS i S, a że noszę "nieco" większe to się dołuję:evil_lol: Zresztą ja lubię wejść, znaleźć TO i wyjść, a nie łazić po sklepach i szukać;)

Oj, już ciemno, chyba trzeba Szczeniaka z dworu przywlec:evil_lol:

Posted

Taaa tylko ze jk ktos nosi Ski albo Lki to ma dobrze a ja mam coa a'la M i tych to juz wogole nie produkuja:roll: .

Despera temperowka mi byla potrzebna dzisiaj bo mi sie olowek zlamal...:placz: , no ale poradzilam sobie zyletka:diabloti: tylko mam pociete palce:roll: ..

Z Nesikiem do domciu niech sie dzidzius wyspi:loveu:

Posted

foty Nesika sliczne:loveu: nie wiem ktora zacytowac:roll:

co do zakupow...najczesciej zoologiczny:loveu: pod domem mam jeden i niema dnia zebym tam nie zajzala i chociaz funta niewydala:evil_lol:

a ja musze sie w dzieciecym ubierac:roll: :evil_lol: