Paulina. Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1030863.jpg Nie ma to jak wygodna pozycja do jedzenia :cool3: Kochany jest :loveu: Moja Chrapka, za jabłka i śliwki dała by sie pokroic.. :p Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cześć ;) Zakupy, jak widze udane :) http://agu_um.w.interia.pl/P1030863.jpg hihihihi :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cześć :multi: http://agu_um.w.interia.pl/P1030871.jpg Cwaniaczek z tego Nestorka :evil_lol: Na kazdym zdjęciu Nes ma podwinięy ogonek, on tak zawsze? :evil_lol: Quote
despera Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Paulina, on pije:cool3: Książę jada w domu ze stojaka:evil_lol: Nes z kolei zrobi wszystko dla mandarynek, wystarczy odgłos obierania i potrafi przybiec z drugiego pokoju(jeśli telewizor nie gra zbyt głośno;)) Agacia, udane, ale okupione strasznym zmęczeniem i nerwami:shake: Figa, taka jego uroda, doopkę wietrzy;):evil_lol: Quote
puzzle Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Moj pies i bigos:roll: ... NIe zje sie u mnie bigosu jak sie nie pdzieli ale biorac pod uwage to ze spi ze mna to mi pozniej ciagle pierdzi:roll: .. Nesik slodki:loveu: , uwielbiam niekopiowane sznaucery,a ogonki wszystkie sznupki maja takie troche zawiniete Ciesze sie ze zakupy sie udaly bo ja dzisiaj poszlam po temperowke i niebylo:roll: Quote
Paulina. Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No ja tez byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie spodnie, bo moje ulubione rozdarłam wczoraj na rolkach z Milką.. ;) :roll: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ale okupione strasznym zmęczeniem i nerwami:shake:Też zawsze wracam zmordowana i wkurzona z zakupów :evil_lol: Quote
despera Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Niedźwiadek, temperówkę jeszcze zdążysz kupić;) Paulina, tak to jest jak się na rolki ulubione spodnie zakłada:evil_lol: Figa, a mówią, że kobiety uwielbiają zakupy:shake::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 W takim razie ja kobieta nie jestem :evil_lol: W takim razie czym? :hmmmm: Quote
despera Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Eria, ja lubię tylko w zoologicznym:diabloti: Figa, nie mam pojęcia... Ale za dużo opcji do wyboru nie ma:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ja lubie zakupy, nawet jak są męczące.. tylko jeden mały problem jest- żeby zakupy były fajne, trzeba mieć duuuuuuuużo kasy :diabloti: Quote
eria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 taaa kocham zoologiczne!! chciałabym tak kiedy mieć np bon 1000 zł do wydania w zoologu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Eria, mamy podobne marzenia:loveu: Agacia, ja nawet jak mam kasę, to z reguły znajduje same rozmiary XS i S, a że noszę "nieco" większe to się dołuję:evil_lol: Zresztą ja lubię wejść, znaleźć TO i wyjść, a nie łazić po sklepach i szukać;) Oj, już ciemno, chyba trzeba Szczeniaka z dworu przywlec:evil_lol: Quote
Pimpek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 despera napisał(a): Oj, już ciemno, chyba trzeba Szczeniaka z dworu przywlec:evil_lol: Oj tak :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 biedny Nesik na wygnaniu :evil_lol: pancia zlituj sie, wpuść do domu :eviltong: Quote
Dobcia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 I dobrze, że są same S-ki, przynajmniej mam w czym wybierać:evil_lol: Nesik 'pijący' najlepszy:loveu: Bardzo ciekawa poza:cool3: Quote
puzzle Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Taaa tylko ze jk ktos nosi Ski albo Lki to ma dobrze a ja mam coa a'la M i tych to juz wogole nie produkuja:roll: . Despera temperowka mi byla potrzebna dzisiaj bo mi sie olowek zlamal...:placz: , no ale poradzilam sobie zyletka:diabloti: tylko mam pociete palce:roll: .. Z Nesikiem do domciu niech sie dzidzius wyspi:loveu: Quote
furciaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 foty Nesika sliczne:loveu: nie wiem ktora zacytowac:roll: co do zakupow...najczesciej zoologiczny:loveu: pod domem mam jeden i niema dnia zebym tam nie zajzala i chociaz funta niewydala:evil_lol: a ja musze sie w dzieciecym ubierac:roll: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dziendoberekkkk .........ja nie lubie sklepow no chyba ze ksiegarnieee...nawet zoologiczne mnie mecza ehhehh........ buzioleeeeeeee Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ooooo ja też koocham księgarnie :) i zoologiczne też!!! Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ...gaduły... Przeszłam koopy, psa sąsiada, śliwki i jestem na bieżąco! Ha!!!:lol: Pzdr. Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Heeej Kochani po 3 dniowej przerwię:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts