Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

To zdjęcie miało nosić tytuł "Ja i Dalia":evil_lol:

Ja i Klucha-oko za oko, a raczej usta za usta-ty mi zasłaniasz usta, to ja tobie też:diabloti::loveu:

I zdjęcie grupowe:loveu: Za tymi brudasami też będę tęsknić... Dzisiaj po krótkim treningu z Kluchą stałam z nią na wybiegu, przytuliłam się a ona była grzeczna, nie protestowała jak kiedyś:loveu: Aż mi łezka pociekła, że muszę moje maleństwo zostawić i jechać tak daleko:placz: Ale cóż, to mój wybór i nie żałuję-tylko czemu nie mogę ich wszystkich zabrać:shake::loveu:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

despera napisał(a):
No co ty, ja widzę wszystkie:diabloti: Może dlatego, że to z poczty...?

kurcze pewnie tak :roll: zawsze mam problem z obejrzeniem wszystkich fot.. stale widzę tylko dwie pierwsze:shake:

Posted

jejku ale super fotki,zazdroszcze tych konikow i morza:) no nie dziwie sie,ze bedziesz tesknic,pocieszyc moge Cie tak,ze jak wrocisz to one zawsze beda czekaly na Ciebie,glowa do gory,bedzie dobrze :) super foty :loveu:

Posted

mi tez sie bardzo dlugo otwieralo,alebylamwytrwala i czekalam do koncaaz sie otworza i wiecieco warto bylo:) :milti: czekalam jakies 5 moze 10 min :)wiec dziewczyny troche cierpliwosci :cool3:

Posted

czekalam jakies 5 moze 10 min :smile:wiec dziewczyny troche cierpliwosci :cool3:
no właśnie, cioteczki, cierpliwości:cool3: Następnym razem wkleję po 2;) Chyba że znajdę jakąś stronę do wklejania fot dla inteligentnych inaczej:stupid::evil_lol:
Dzięki Pimpek:loveu:
Karolina, witamy:multi: Po prostu za rok pojedziesz do Ustronia Morskiego, a nie tego innego;)

Znikam z pesiem na spacer, jutro postaram się wejść jeszcze chociaż na chwilę:hand:

Posted

DESPERA !!!! JO CHCA OBEJRZEĆ TE FOTY WSZYSTKIE A WIDZA W SUMIE 4 FOTY!! :mad: PROSZE MI TU NATYCHMIAST I NIEZZWŁOCZNIE WEJŚĆ NA STRONĘ WWW.TINYPIC.COM . JEST DLA INTELIGENTNYCH INACZEJ STUENTÓW WETERYNARII . TAK BANALNO ŻE NAWET JO UMIA OBSŁUŻYĆ, A FOTY WGRYWAJĄ SIĘ MIGIEM!
BEZ DYSKUSJI MARSZ!

EDIT - I POSZŁA SE MENDA SKUBANA!!

Posted

Despera, koniuchowe zdjęcia - świetne.
Może masz jakieś zdjęcia z Waszych treningów? :cool3:
Ja wczoraj po ciemku rowerkiem ze stajni się wlokłam. Bałam sie, ze zaraz jakiś psychopata mi z krzaków wypadnie i dorwie :eviltong:

Posted

A mi się załadowały syskie :loveu: Od razu :p

http://agu_um.w.interia.pl/P1040459.jpg
Nessie, och Nessie, ty piękny brzydalu będziem tęsknic :oops:

http://agu um.w.interia.pl/P1040465.jpg
Super tu wyszłyscie we 4 :cool3:
Kurcze, ja się nie dziwie, ze będziesz tęsknic :p
Mozesz mi podrzucic Desperę :lol: Będe ją trzymac na balkonie.. albo nie! Na klatce schodowej :diabloti:
A tak w ogóle miałam się zapytac, ona jest jednak zrebna?

Przyjdz jeszcze jutro do nas, mimo pakowanka.. :cool1:

Pozdrawiamy i dobranoooc!