Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Asiaczku, Nes do fryzjera dopiero w środę idzie, teraz był tylko na zdjęciu kamienia nazębnego:)
Aaa właśnie, Paulina przypomniałaś mi... Wiecie może, czy jeszcze dzisiaj mogę nakarmić Nesa? Zapomniałam spytać weta:oops:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko głupiego jasia. Ok, to nie dam, troszku zapasów na boczkach ma:evil_lol:
Właśnie weszła do mnie moja mama "Gdzie pesio??";) W ogóle marudzi mi, co ja biednemu psu znowu zrobiłam, "już jego druga narkoza, będzie 5 lat krócej żył":shake: Chodzi ciągle sprawdza, jak Nes się czuje, przytula go itp;) A jeszcze 2 lata temu było "Nie ma mowy, żeby pies mieszkał w domu!", rok temu "Zabieraj go stąd, tylko się kręci po nogami":roll: Ewolucja idzie w dobrym kierunku:evil_lol:

Posted

Nes dziękuje i za głaskanko, i za mizianko:loveu:
Zuzolandia, moja mama już mówi, że jeśli zabiorę Nesa ze sobą, to ona sobie sprawi sznupka mini i będzie z nim spała:evil_lol::loveu:

Posted

despera napisał(a):
Tylko głupiego jasia. Ok, to nie dam, troszku zapasów na boczkach ma:evil_lol:
Właśnie weszła do mnie moja mama "Gdzie pesio??";) W ogóle marudzi mi, co ja biednemu psu znowu zrobiłam, "już jego druga narkoza, będzie 5 lat krócej żył":shake: Chodzi ciągle sprawdza, jak Nes się czuje, przytula go itp;) A jeszcze 2 lata temu było "Nie ma mowy, żeby pies mieszkał w domu!", rok temu "Zabieraj go stąd, tylko się kręci po nogami":roll: Ewolucja idzie w dobrym kierunku:evil_lol:

Tak trzymać!!:lol:
pzdr.

Posted

Eh... 2 narkoza? To jeszcze nic, białas miał już 4 :-( Ale dobrze się trzyma po zabiegu? Mój był nieobecny taki jeszcze przez kilka -kilkanascie godzin....
Pozdrawiamy Nesisko!

Posted

Gratuluje ewolucji mamy:loveu: oj zeby wszystkie tak mialy:loveu::loveu:
kudlaty Nes tez slicznie wyglada:loveu:

a gra... no jestes jednym z CSi i rozwiazujesz zagadki, mi sie podobala , taka na myslenie jest:loveu:

Posted

Aaale się wkurzyłam!!! Rozpisałam się, napisałam długiego posta, a tu mi komputer wyskakuje, że jestem niezalogowana i wszystko od nowa!!:angryy:
An_bzik, Nes doszedł do siebie dosyć szybko, jak wróciliśmy do domu to prawie sam wchodził po schodach, musiałam go tylko podtrzymać na szelkach;)

a gra... no jestes jednym z CSi i rozwiazujesz zagadki, mi sie podobala , taka na myslenie jest:loveu:
A, to nie dla mnie:shake::evil_lol:

Wiq, pierwsza miał, kiedy mu wycinali klejnoty:diabloti:
Pianka, już się tłumaczę;) W moich bryczesach nie jeździłam już chyba ze 2 lata, w wescie jeździ się w dżinsach;) A ten mały wypadzik w teren nie był planowany:loveu:

Niedługo idziemy z Nesem nad morze:multi: Jeśli będą ludzie(a pewnie będą:roll:) to tylko "powozimy się" po Ustroniu i wrócimy przez pola:cool3: Biorę aparat, ale nie wiem, czy coś wyjdzie z sesji;)
Pozdrawiamy:multi:

Posted

eria napisał(a):
foty na tle morza poproszę!!!!! KONIECZNIE!

agaciaaa napisał(a):
tak tak, morskie foty!!! dużo morskich fot!!!! :loveu:

Popieram, popieram, popieram! Chcę foty mojej ulubionej plazy :loveu::multi::loveu:

Posted

Wróciliśmy:multi: Niestety plaża była pełna, prawie jak w środku sezonu:angryy: Mam tylko dwie fotki z "tarasu" widokowego. Reszta z pola;) Wstawiam kilka, następne później;) Tzn jutro wieczorem albo w niedziele po południu:roll: Muszę pochwalić dziada, że był grzeczny:loveu: Cały czas szedł ładnie przy nodze na skórzanej obroży(nawet kiedy mijaliśmy idącego luzem psiaka, trochę ciągnął do niego ale obeszło sie bez "przeciągania smyczy":evil_lol:):loveu: W polu też był grzeczny, trzymał się blisko mnie(w każdym razie nie odbiegał na dalej niż 60-70m-a to już sukces:diabloti:) i wracał na zawołanie:multi: Może oprócz momentu, kiedy tarzał się w wielkiej kałuży:mad: (Mam nadzieję, że go nie przechwalę;))
A w ogóle doszłam do wniosku, że Nes albo czyta DGM, albo coś mu odbiło po tym "głupim jasiu" Dzisiaj przed obiadem jęczał, kiedy szykowałam mu jedzenie:crazyeye: Normalnie tylko stał i się ślinił:shake::evil_lol:
Zobacz, już się nie zatacza, przyszedł do panci:loveu::evil_lol:

Mówiłaś "idziemy", chodź już wreszcie...

Posted

Ty chcesz powiedzieć że ta puściutka plaża którą widzę na pierwszych fotach to prawie jak środek sezonu :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: mogłas zrobić jakieś ładne portreciki a psa mieć na smyczy :mad: co jak co ale teraz to Ci się ochrzan należy:diabloti:

hehe ale jaki Nesio szczęśliwy w tej kałuży !!!! :evil_lol::evil_lol:

Posted

Eee tam, problem - ludzie na plaży :evil_lol: Spuszczasz Nesisko, czekasz 2 minuty i ludzi nima :evil_lol:
Żartuję, oczywiście,oczywiiiście ;)
No to monitoruj stan zaludnienia na plaży i jak będzie wystarczająco niski to sruu z Nesem i focenie :loveu: