Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak juz znikną "loczki na doopce", to poprosimy o fotkę świeżo ostrzyżonego Nesika, OK?
Pzdr.

oj tak!!! dużo takich fotek!!

Posted

Dżem dobry:multi: Właśnie wróciłam od kobylastych, za dużo z nimi nie zrobiłam bo wpadła koleżanka-zagorzała klasyczka, która na metody naturalne reaguje lekko ironicznym uśmiechem, więc dałam sobie spokój:roll: Za to spryskałam psiska i kilka kotów(z tego co wiem jest ich tam 15, dzisiaj dorwałam tylko 5:diabloti:) sprayem przeciwko pchłom i w sumie nic więcej nie zrobiłam. Nes jest obrażony bo na głodzie od rana :evil_lol:

Paulina, z tego co wiem, to CTRy też się trymuje, ale inaczej niż sznupki;)

A ja mam gre CSI:eviltong:
Grę? A jak to działa?:cool3: Ja gdzieś zgubiłam moją grę Equestriad-WKKW:placz:

Wstawiam jeszcze 3 wczorajsze fotki i lecę sprzątać, czasami trzeba:shake:

Posted

Może i piękny, ale drań:mad: Ja sobie spokojne przeglądam DGM, Nes przeniósł się ze swojego spanka na dywan za moimi plecami. Nagle dotarło do mnie, że od jakiegoś czasu słyszę "memłanie"-okazało się, że ten diabeł wcina mojego kapcia:angryy: Na szczęście go odratowałam, chociaż pojawił się na nim nowy wzorek w postaci dołków po zębach:evil_lol:

Posted

hehe skąd ja to znam.. moja Sara ciągle kradnie buty i memla sznurówki.. w domu chyba nie ma już ani jednego buta z całymi sznurówkami, wszystkie są pozbawione tych plastikowych końcówek :evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Może i piękny, ale drań:mad: Ja sobie spokojne przeglądam DGM, Nes przeniósł się ze swojego spanka na dywan za moimi plecami. Nagle dotarło do mnie, że od jakiegoś czasu słyszę "memłanie"-okazało się, że ten diabeł wcina mojego kapcia:angryy: Na szczęście go odratowałam, chociaż pojawił się na nim nowy wzorek w postaci dołków po zębach:evil_lol:
Kochane psiątko, opiekowało się kapciem pańci :loveu:
Miś też na powitanie leci z butami/kapciami w paszczy, już nawet nie próbujemy z tym walczyć ;)

Posted

despera napisał(a):

He he :evil_lol:
Pimpek od memlania butów woli się bawić szmatami i wylizywać do czysta miski mojego ktoa Kitka :p

Posted

Agacia, dlatego u nas buty stoją na klatce schodowej:cool3:
Paulina, nieważne, czy sie znasz-każdy ma inny gust;) Brzydalek dziękuje za pozdrowienia :loveu::diabloti:
Aville, Nes przed spacerem nosi w zębach smycz albo szelki, jeśli wybieramy sie gdzieś autem;) Ale ja nadal z tym walczę, bo on to nie tylko nosi, ale namiętnie gryzie:evil_lol:
Pimpek, masz mądrego psa-w końcu sznurówki i buty są niejadalne, nie?:evil_lol:
Jak się pewnie domyślacie, jesteśmy po usuwaniu kamienia:multi:
Uwielbiam naszego weta, ma świetne podejście do zwierzaków(i właścicieli też):lol: Ostatnio byliśmy z Nesem jakoś w czerwcu, a wet pamiętał jego imię(i to, że nazywał go "źrebaczkiem":evil_lol:):D Nes dostał "uspokajacza", chyba ze 20 min czekaliśmy, aż całkiem zadziała... Potem dosłownie w minutę zdjął mu kamień z kłów, reszta narazie OK:) Nes już prawie doszedł do siebie, tylko nadal jest grzeczny:loveu:;) Chyba będę dawała mu te zastrzyki codziennie, tylko w mniejszych dawkach:evil_lol:
Pozdrawiamy:multi:

Posted

despera napisał(a):
Jak się pewnie domyślacie, jesteśmy po usuwaniu kamienia:multi:
Uwielbiam naszego weta, ma świetne podejście do zwierzaków(i właścicieli też):lol: Ostatnio byliśmy z Nesem jakoś w czerwcu, a wet pamiętał jego imię(i to, że nazywał go "źrebaczkiem":evil_lol:):D Nes dostał "uspokajacza", chyba ze 20 min czekaliśmy, aż całkiem zadziała... Potem dosłownie w minutę zdjął mu kamień z kłów, reszta narazie OK:) Nes już prawie doszedł do siebie, tylko nadal jest grzeczny:loveu:;) Chyba będę dawała mu te zastrzyki codziennie, tylko w mniejszych dawkach:evil_lol:
Pozdrawiamy:multi:

Dobry Nesik, grzeczny Nesik, dzielny Nesik, śliczny Nesik :loveu:

Uspokajacz... do tej pory pamietam jak wróciłam ze szkoły a Chrapka sie zataczała.. "Mamo, nie nakarmiłas psa?" :roll::diabloti:

Pozdrawiamy brzydala :evil_lol: