Gusiaczek Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Cześć Siostra:) Gusiak dzisiaj leci do pracy, ale i tak wyszalała mnie z piłeczką. No i spotkałam Ciapka, którego przegoniłam, jak sie patrzy - nadal jestem od niego szybsza, bo ja ponoć bardziej "gończy" jak "terier" - cokolwiek to znaczy Ovo odpoczywająca przedpołudniowo Quote
Nutusia Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Nutusia']No! I takie właśnie przytulanki powinny mieć wszystkie dzieci :) No dobra, wzruszyłam się...[/QUOTE] I na potwierdzenie powyższego... Uważam, że to zdjęcie powinno się masowo publikować!!!!! I wieszać np. w poradniach dla dzieci. Zosia i Józio jeszcze 2 lata temu panicznie bali się każdego psa. Nawet takiego idącego na smyczy drugą stroną ulicy... Cud? Nie! Determinacja ich Mamy i wiara, że pies w rodzinie zdziała więcej dobrego niż złego. I zdziałał! Brawo, Lalunia! :smile: I oczywiście BRAWO HOPECZKO! :) [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/266/ja6x.jpg/"][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/6745/ja6x.jpg[/IMG][/URL] Quote
Poker Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ale dobrze tej Hopencji .Ślicznie wygląda z dziećmi i kijkiem. Quote
Mattilu Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cześć Siostra:) Gusiak dzisiaj leci do pracy, ale i tak wyszalała mnie z piłeczką. No i spotkałam Ciapka, którego przegoniłam, jak sie patrzy - nadal jestem od niego szybsza, bo ja ponoć bardziej "gończy" jak "terier" - cokolwiek to znaczy Ovo odpoczywająca przedpołudniowo[/QUOTE] Czesc Ovo! Musimy kiedys wreszcie razem pobiegac, bo moj pan mowi, ze ja biegam jak chart ;) "Gonczy" i "chart" pojda z wiatrem w zawody :) Dzis, jak poszlam w dluga w parku (jamniki chcialam przywitac w drugim koncy parku) to maly Zosik tylko lzami sie zalewal wolajac co sil: Hooopcia! Hooopka! A ja wtedy nic nie slysze, uszy na wietrze mi furkocza i sadze susy az milo. Przywitalam jamniki i wrocilam, i nie wiem, o co takie aj waj? Hopka troche zdziwiona Quote
Mattilu Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Nutusia']I na potwierdzenie powyższego... Uważam, że to zdjęcie powinno się masowo publikować!!!!! I wieszać np. w poradniach dla dzieci. Zosia i Józio jeszcze 2 lata temu panicznie bali się każdego psa. Nawet takiego idącego na smyczy drugą stroną ulicy... Cud? Nie! Determinacja ich Mamy i wiara, że pies w rodzinie zdziała więcej dobrego niż złego. I zdziałał! Brawo, Lalunia! :smile: I oczywiście BRAWO HOPECZKO! :) [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/266/ja6x.jpg/"][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/6745/ja6x.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] cudnosci! Brawo madra mama i brawo Zosia i Jozio! Quote
Mattilu Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Poker']Ale dobrze tej Hopencji .Ślicznie wygląda z dziećmi i kijkiem.[/QUOTE] Pokerku, jak milo Cie widziec! :) Quote
Gusiaczek Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Siostra, masz imię ogromnie zachęcające do sprintów;) Kochana Zosia boi się o ciebie - daj trochę czasu, by zrozumiała, że [U]zawsze[/U] do Niej wrócisz :) Ovo mądralińska Quote
Ellig Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Zdjecie dzieci p. Ewy przed kominkiem z Lalką bezcenne. Pani Ewa to jest wyjatkowa osoba.Bardzo madrze przygotowala dzieci na adopcje psiaka, z wielka cierpliwoscia i pod kierunkiem zoopsychologa.Nutusia kiedys o tym opowiadala , ale chyba tez pisala na watku Lalki.:) Hopciu ale ty jestes kochana, zdjecia z Zosią, Jedrkiem to miod na serce:) Quote
Nutusia Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Hopka, Ty się nie wygłupiaj i nie zasmucaj Zosi! Jamniki może i atrakcyjne, ale są rzeczy ważne i... ważniejsze! ;) Quote
AMIGA Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Miło Was znowu móc odwiedzić, poczytać i pooglądać :-) Quote
inka33 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='AMIGA']Miło Was znowu móc odwiedzić, poczytać i pooglądać :-)[/QUOTE] A gdzies była, jak Cię nie było? Urlopik...? Głaski dla Nurki! :glaszcze: Quote
Gosiapk Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) [quote name='AMIGA']Miło Was znowu móc odwiedzić, poczytać i pooglądać :-)[/QUOTE] Kompik był u pana doktora? Edited October 16, 2013 by Gosiapk spelling Quote
Mattilu Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Nutusia']Hopka, Ty się nie wygłupiaj i nie zasmucaj Zosi! Jamniki może i atrakcyjne, ale są rzeczy ważne i... ważniejsze! ;)[/QUOTE] Hopcik ostatnio na spacerach w lesie dostaje malpiego rozumu i gna na zlamanie karku gdzie oczy poniosa, juz teraz nie tylko Zosie o lzy ale i mnie o szybsze bicie serca przyprawia. Drzemy sie na caly las, az echo niesie Hooooopkaaaa! Ale wraca :) Za to ostatnio zgaga jedna mnie naprawde zezlila, bo zaczela podgryzac Zosie powarkujac, jak ta upadla w czasie zabawy. Hopka moje dzieci traktuje jak rodzenstwo i chyba jej sie zachcialo sprawdzac kto silniejszy w stadzie. Zainterweniowalismy oboje zdecydowanie z TZem i chyba juz ok. Najwazniejsze, ze Zoska, ktora sie troche przestraszyla, jednak sie otrzasnela i nie boi sie Hopki, znowu spia razem :) [quote name='AMIGA']Miło Was znowu móc odwiedzić, poczytać i pooglądać :-)[/QUOTE] Milo Cie znowu widziec :) [quote name='inka33']A gdzies była, jak Cię nie było? Urlopik...? Głaski dla Nurki! :glaszcze:[/QUOTE] Nie, remont ja ZASKOCZYL :evil_lol: Quote
Nutusia Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Hopcia, Ty gangreno! Bo zarządzę przymusowe wakacje w Sowiej Woli, Folwarcznej zresztą i zaraz Ci się rozumek naprawi!!!!!! Quote
AMIGA Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Mattilu'] Nie, remont ja ZASKOCZYL :evil_lol:[/QUOTE] Dokładniej mówiąc fundusze na remont mnie zaskoczyły, no i przewspaniały pan majster mnie też zaskoczył. Quote
Gosiapk Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='AMIGA']Dokładniej mówiąc fundusze na remont mnie zaskoczyły, no i przewspaniały pan majster mnie też zaskoczył.[/QUOTE] Oni zasze zaskakują ... szkoda, że negatywnie Quote
jola_li Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Byłam w wiosce Hopci. Jej ex-włascicielka ma dwie nowe suczki (oprócz pieska, który jest tam od wielu lat). Już nie mam siły tego komentować. Quote
Nutusia Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Prawie na wszystko już lekarstwo wymyślono, a na głupotę nie :( Bardzo Ci Jolu współczuję, że mając taką "metę" na pięknych Mazurach nie możesz spokojnie się zrelaksować, odpocząć i oderwać o codzienności, tylko wciąż się denerwować i przeżywać to, co tam się dzieje :( Quote
Mattilu Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Jesli mozecie to zaglosujcie na schronisko w Oswiecimiu w konkursie Krakvetu: [url]https://www.facebook.com/events/636322156419941/[/url] Quote
Mattilu Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='jola_li']Byłam w wiosce Hopci. Jej ex-włascicielka ma dwie nowe suczki (oprócz pieska, który jest tam od wielu lat). Już nie mam siły tego komentować.[/QUOTE] Wlasnie dzis przeczytalam sentencje, ktora tu pasuje jak ulal: "Gdy nie zyjesz - nie wiesz o tym, ze nie zyjesz. Jest to trudne tylko dla innych. Tak samo jest gdy jestes glupi." Quote
Nutusia Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 W samo sedno trafia ta sentencja... :( Quote
Nutusia Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Mattilu, może zechcesz wstawić zdjęcie? ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247917-Foto-bazarek-wybieramy-najpi%C4%99kniej-uwiecznion%C4%85-przyja%C5%BA%C5%84-psio-dzieciow%C4%85-%29-do-25-10-!?p=21422760#post21422760[/url] Quote
Mattilu Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Jakby Nutusia zapłaciła te 4 zł za mnie przy okazji płacenia za swoje zdjęcie, to bardzo chętnie - robienie przelewu zagranicznego na 4 zł mija się z celem. Oczywiście Nutusi zwrócę kaskę osobiście na Boże Narodzenie :loveu: Co Ty na to Magda? Quote
Mattilu Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Dzięki, to ja dziś wieczorem wstawię zdjęcie Zosiaka. A mam wstawić to jak śpią z Hopką pysk przy buzi, czy jak Hopcia robi dogoterapię chorej Zosi? Quote
Recommended Posts