Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Siostra:)
Gusiak dzisiaj leci do pracy, ale i tak wyszalała mnie z piłeczką.
No i spotkałam Ciapka, którego przegoniłam, jak sie patrzy - nadal jestem od niego szybsza, bo ja ponoć bardziej "gończy" jak "terier" - cokolwiek to znaczy
Ovo odpoczywająca przedpołudniowo

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']No! I takie właśnie przytulanki powinny mieć wszystkie dzieci :)

No dobra, wzruszyłam się...[/QUOTE]

I na potwierdzenie powyższego...

Uważam, że to zdjęcie powinno się masowo publikować!!!!! I wieszać np. w poradniach dla dzieci.
Zosia i Józio jeszcze 2 lata temu panicznie bali się każdego psa. Nawet takiego idącego na smyczy drugą stroną ulicy...
Cud? Nie! Determinacja ich Mamy i wiara, że pies w rodzinie zdziała więcej dobrego niż złego. I zdziałał! Brawo, Lalunia! :smile: I oczywiście BRAWO HOPECZKO! :)

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/266/ja6x.jpg/"][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/6745/ja6x.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Gusiaczek']Cześć Siostra:)
Gusiak dzisiaj leci do pracy, ale i tak wyszalała mnie z piłeczką.
No i spotkałam Ciapka, którego przegoniłam, jak sie patrzy - nadal jestem od niego szybsza, bo ja ponoć bardziej "gończy" jak "terier" - cokolwiek to znaczy
Ovo odpoczywająca przedpołudniowo[/QUOTE]

Czesc Ovo! Musimy kiedys wreszcie razem pobiegac, bo moj pan mowi, ze ja biegam jak chart ;) "Gonczy" i "chart" pojda z wiatrem w zawody :)

Dzis, jak poszlam w dluga w parku (jamniki chcialam przywitac w drugim koncy parku) to maly Zosik tylko lzami sie zalewal wolajac co sil: Hooopcia! Hooopka! A ja wtedy nic nie slysze, uszy na wietrze mi furkocza i sadze susy az milo. Przywitalam jamniki i wrocilam, i nie wiem, o co takie aj waj?

Hopka troche zdziwiona

Posted

[quote name='Nutusia']I na potwierdzenie powyższego...

Uważam, że to zdjęcie powinno się masowo publikować!!!!! I wieszać np. w poradniach dla dzieci.
Zosia i Józio jeszcze 2 lata temu panicznie bali się każdego psa. Nawet takiego idącego na smyczy drugą stroną ulicy...
Cud? Nie! Determinacja ich Mamy i wiara, że pies w rodzinie zdziała więcej dobrego niż złego. I zdziałał! Brawo, Lalunia! :smile: I oczywiście BRAWO HOPECZKO! :)

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/266/ja6x.jpg/"][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/6745/ja6x.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

cudnosci! Brawo madra mama i brawo Zosia i Jozio!

Posted

Zdjecie dzieci p. Ewy przed kominkiem z Lalką bezcenne. Pani Ewa to jest wyjatkowa osoba.Bardzo madrze przygotowala dzieci na adopcje psiaka, z wielka cierpliwoscia i pod kierunkiem zoopsychologa.Nutusia kiedys o tym opowiadala , ale chyba tez pisala na watku Lalki.:)
Hopciu ale ty jestes kochana, zdjecia z Zosią, Jedrkiem to miod na serce:)

Posted

[quote name='AMIGA']Miło Was znowu móc odwiedzić, poczytać i pooglądać :-)[/QUOTE]
A gdzies była, jak Cię nie było? Urlopik...?
Głaski dla Nurki! :glaszcze:

Posted

[quote name='Nutusia']Hopka, Ty się nie wygłupiaj i nie zasmucaj Zosi! Jamniki może i atrakcyjne, ale są rzeczy ważne i... ważniejsze! ;)[/QUOTE]
Hopcik ostatnio na spacerach w lesie dostaje malpiego rozumu i gna na zlamanie karku gdzie oczy poniosa, juz teraz nie tylko Zosie o lzy ale i mnie o szybsze bicie serca przyprawia. Drzemy sie na caly las, az echo niesie Hooooopkaaaa! Ale wraca :) Za to ostatnio zgaga jedna mnie naprawde zezlila, bo zaczela podgryzac Zosie powarkujac, jak ta upadla w czasie zabawy. Hopka moje dzieci traktuje jak rodzenstwo i chyba jej sie zachcialo sprawdzac kto silniejszy w stadzie. Zainterweniowalismy oboje zdecydowanie z TZem i chyba juz ok. Najwazniejsze, ze Zoska, ktora sie troche przestraszyla, jednak sie otrzasnela i nie boi sie Hopki, znowu spia razem :)

[quote name='AMIGA']Miło Was znowu móc odwiedzić, poczytać i pooglądać :-)[/QUOTE]

Milo Cie znowu widziec :)

[quote name='inka33']A gdzies była, jak Cię nie było? Urlopik...?
Głaski dla Nurki! :glaszcze:[/QUOTE]

Nie, remont ja ZASKOCZYL :evil_lol:

Posted

[quote name='Mattilu']
Nie, remont ja ZASKOCZYL :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładniej mówiąc fundusze na remont mnie zaskoczyły, no i przewspaniały pan majster mnie też zaskoczył.

Posted

[quote name='AMIGA']Dokładniej mówiąc fundusze na remont mnie zaskoczyły, no i przewspaniały pan majster mnie też zaskoczył.[/QUOTE] Oni zasze zaskakują ... szkoda, że negatywnie

Posted

Prawie na wszystko już lekarstwo wymyślono, a na głupotę nie :(
Bardzo Ci Jolu współczuję, że mając taką "metę" na pięknych Mazurach nie możesz spokojnie się zrelaksować, odpocząć i oderwać o codzienności, tylko wciąż się denerwować i przeżywać to, co tam się dzieje :(

Posted

[quote name='jola_li']Byłam w wiosce Hopci.
Jej ex-włascicielka ma dwie nowe suczki (oprócz pieska, który jest tam od wielu lat).
Już nie mam siły tego komentować.[/QUOTE]

Wlasnie dzis przeczytalam sentencje, ktora tu pasuje jak ulal: "Gdy nie zyjesz - nie wiesz o tym, ze nie zyjesz. Jest to trudne tylko dla innych.

Tak samo jest gdy jestes glupi."

Posted

Mattilu, może zechcesz wstawić zdjęcie? ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247917-Foto-bazarek-wybieramy-najpi%C4%99kniej-uwiecznion%C4%85-przyja%C5%BA%C5%84-psio-dzieciow%C4%85-%29-do-25-10-!?p=21422760#post21422760[/url]

Posted

Jakby Nutusia zapłaciła te 4 zł za mnie przy okazji płacenia za swoje zdjęcie, to bardzo chętnie - robienie przelewu zagranicznego na 4 zł mija się z celem. Oczywiście Nutusi zwrócę kaskę osobiście na Boże Narodzenie :loveu: Co Ty na to Magda?