Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Nutusia']Nawet nie czuje, jak jej się rymuje :) Ziutka może puścić, pod warunkiem, że Synio będzie trzymał za nią ;)[/QUOTE] Zmuś go, jak on woli paluszki ssać :cool3: Quote
jola_li Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Gosiapk']Jak Ty to robisz?! :)[/QUOTE] Pytasz skąd mi takie głupotki przychodzą do głowy ;)? Też bym wolała, żeby to miało więcej sensu :). [quote name='Gosiapk']Zmuś go, jak on woli paluszki ssać :cool3:[/QUOTE] Kciuki trzymane w buzi liczą się potrójnie :)! Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='jola_li']Pytasz skąd mi takie głupotki przychodzą do głowy ;)? Też bym wolała, żeby to miało więcej sensu :).[/QUOTE] Chodziło mi raczej, jak dobierasz słowa w rymy :) Quote
Poker Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Hohoho, ale wiadomości. Trzymam kciuki, chociaż nie wiem jak Nutusia przeżyje rozstanie z tą słodzizną. A rymy superaste Quote
jola_li Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Żyjąc sobie pod Olsztynkiem,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]głodowała Hopka krzynkę...[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Smutna była Hopki mina,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]co poradzić... Taka gmina :(...[/FONT][/SIZE] [/FONT][/COLOR] Quote
Nutusia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Ja już całą poezję przeklejam do jednego dokumentu... oj, wyjdzie z tego tomik, jak nic! :) A wczoraj przesłałam Pani więcej zdjęć i podałam link do wątku, więc... zachowywać mi się tu proszę ładnie, co by Hopce wstydu nie narobić ;) Quote
Gosiapk Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 (edited) [quote name='jola_li'][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Żyjąc sobie pod Olsztynkiem,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]głodowała Hopka krzynkę...[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Smutna była Hopki mina,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]co poradzić... Taka gmina :(...[/FONT][/SIZE] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Trochę smutny wierszyk dzisiaj, trzeba by go podesłać wójtowi :diabloti: [quote name='Nutusia']Ja już całą poezję przeklejam do jednego dokumentu... oj, wyjdzie z tego tomik, jak nic! :) A wczoraj przesłałam Pani więcej zdjęć i podałam link do wątku, więc... zachowywać mi się tu proszę ładnie, co by Hopce wstydu nie narobić ;)[/QUOTE] No my przecie święte same tutaj, jak jeden mąż... albo baba :hmmmm: Edited October 5, 2012 by Gosiapk Quote
jola_li Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Jutro znowu wyjeżdżam kciuki ściskając nieustannie :). Quote
Ziutka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='jola_li']Jutro znowu wyjeżdżam kciuki ściskając nieustannie :).[/QUOTE] Się ma rozumieć...już zaczynam trzymać :) Quote
Gosiapk Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='jola_li']Jutro znowu wyjeżdżam kciuki ściskając nieustannie :).[/QUOTE] Trzymam, ale nie wiem za co :evil_lol: Quote
jola_li Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Gosiapk']Trzymam, ale nie wiem za co :evil_lol:[/QUOTE] Za dom dla Hopusi :). Quote
Gosiapk Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='jola_li']Za dom dla Hopusi :).[/QUOTE] Myślałam, że za Twój wyjazd :) Quote
jola_li Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Jeszcze przedwyjazdowo ;): Czy pod kołdrą, czy na kołdrze, spać z Nutusią Hopce dobrze :). - Tylko nie wierć się, Nutusiu, bo niechcący zrobię siusiu! Quote
Gosiapk Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='jola_li']Jeszcze przedwyjazdowo ;): Czy pod kołdrą, czy na kołdrze, spać z Nutusią Hopce dobrze :). - Tylko nie wierć się, Nutusiu, bo niechcący zrobię siusiu![/QUOTE] To brzmi groźnie :diabloti: Quote
Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zapraszam do małej Puni :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233287-Malutka-Punia-3-razy-wraca-do-schroniska-szukamy-DS-DT-dla-kruszynki-(?p=19777782#post19777782[/URL] Quote
Ziutka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Gosiapk']Jak Hopka przehopkała weekend?[/QUOTE] Też jestem ciekawa :) Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Hopkająco przehopkowała :) W sobotę nie wiem co się działo, bo konałam cały dzień z powodu migreny. Rejestrowałam czasami, że śpi wtulona we mnie i udało mi się skontrolować czy ogony kolację dostały... Wczoraj pobrykała po ogrodzie, potowarzyszyła Sławkowi w pracach "zewnętrznych" i baaaaaaaardzo się ucieszyła, gdy wieczorem przyjechali Tomek z Weroniką. Pchała się do głasków, opierając się łapkami o Lilcię, bo koniecznie chciała być "największa" :) Pani z Ursynowa się nie odezwała - nie ma nawet pojęcia co traci! Może to i dobrze, bo jeszcze trochę się poniacieszamy Hopsalindą. Ktoś, kto ją przygarnie, będzie miał naprawdę super przytulankę, miziankę i bardzo grzeczną i wdzięczną suczynkę. Dziś pierwszy dzień aresztu domowego. Ziąb jak diabli - koniec całodniowego wietrzenia się. Dziś jeszcze lajtowo, bo Tomek jest w domu i wyjeżdża dopiero ok. 15-tej, ale od jutra... długie godziny w domu i już strach się bać co te kombinatorki wymyślą... Quote
AMIGA Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 To my prosimy o zdjęcia efektów działania aresztowanych ogonków :evil_lol: Quote
masza44 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 U mnie areszt w tym roku później- dopóki przyjeżdżają robotnicy do dachu czyli jeszcze z miesiąc to psy latają wte i wewte, ale potem to samo co u Was, 10 godzin w chałupie a ja na sygnale z pracy do domu jadę żeby je wypuścić. Quote
Nutusia Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='AMIGA']To my prosimy o zdjęcia efektów działania aresztowanych ogonków :evil_lol:[/QUOTE] Ciocia, TEŻ Cię LUBIĘ!.... Quote
feliksik Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 no to ja szybciutko melduję sięna wątku, co by Nutusi z oczu nie stracić:diabloti: Quote
Recommended Posts