Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Nawet nie czuje, jak jej się rymuje :)

Ziutka może puścić, pod warunkiem, że Synio będzie trzymał za nią ;)[/QUOTE]

Zmuś go, jak on woli paluszki ssać :cool3:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Jak Ty to robisz?! :)[/QUOTE]
Pytasz skąd mi takie głupotki przychodzą do głowy ;)?
Też bym wolała, żeby to miało więcej sensu :).

[quote name='Gosiapk']Zmuś go, jak on woli paluszki ssać :cool3:[/QUOTE]
Kciuki trzymane w buzi liczą się potrójnie :)!

Posted

[quote name='jola_li']Pytasz skąd mi takie głupotki przychodzą do głowy ;)?
Też bym wolała, żeby to miało więcej sensu :).[/QUOTE]

Chodziło mi raczej, jak dobierasz słowa w rymy :)

Posted

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Żyjąc sobie pod Olsztynkiem,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]głodowała Hopka krzynkę...[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Smutna była Hopki mina,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]co poradzić... Taka gmina :(...[/FONT][/SIZE]
[/FONT][/COLOR]

Posted

Ja już całą poezję przeklejam do jednego dokumentu... oj, wyjdzie z tego tomik, jak nic! :)

A wczoraj przesłałam Pani więcej zdjęć i podałam link do wątku, więc... zachowywać mi się tu proszę ładnie, co by Hopce wstydu nie narobić ;)

Posted (edited)

[quote name='jola_li'][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Żyjąc sobie pod Olsztynkiem,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]głodowała Hopka krzynkę...[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]Smutna była Hopki mina,[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=verdana]co poradzić... Taka gmina :(...[/FONT][/SIZE]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Trochę smutny wierszyk dzisiaj, trzeba by go podesłać wójtowi :diabloti:

[quote name='Nutusia']Ja już całą poezję przeklejam do jednego dokumentu... oj, wyjdzie z tego tomik, jak nic! :)

A wczoraj przesłałam Pani więcej zdjęć i podałam link do wątku, więc... zachowywać mi się tu proszę ładnie, co by Hopce wstydu nie narobić ;)[/QUOTE]

No my przecie święte same tutaj, jak jeden mąż... albo baba :hmmmm:

Edited by Gosiapk
Posted

[quote name='jola_li']Jeszcze przedwyjazdowo ;):

Czy pod kołdrą, czy na kołdrze,
spać z Nutusią Hopce dobrze :).
- Tylko nie wierć się, Nutusiu,
bo niechcący zrobię siusiu![/QUOTE]

To brzmi groźnie :diabloti:

Posted

Zapraszam do małej Puni :(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233287-Malutka-Punia-3-razy-wraca-do-schroniska-szukamy-DS-DT-dla-kruszynki-(?p=19777782#post19777782[/URL]

Posted

Hopkająco przehopkowała :)
W sobotę nie wiem co się działo, bo konałam cały dzień z powodu migreny. Rejestrowałam czasami, że śpi wtulona we mnie i udało mi się skontrolować czy ogony kolację dostały... Wczoraj pobrykała po ogrodzie, potowarzyszyła Sławkowi w pracach "zewnętrznych" i baaaaaaaardzo się ucieszyła, gdy wieczorem przyjechali Tomek z Weroniką. Pchała się do głasków, opierając się łapkami o Lilcię, bo koniecznie chciała być "największa" :)
Pani z Ursynowa się nie odezwała - nie ma nawet pojęcia co traci! Może to i dobrze, bo jeszcze trochę się poniacieszamy Hopsalindą. Ktoś, kto ją przygarnie, będzie miał naprawdę super przytulankę, miziankę i bardzo grzeczną i wdzięczną suczynkę.
Dziś pierwszy dzień aresztu domowego. Ziąb jak diabli - koniec całodniowego wietrzenia się. Dziś jeszcze lajtowo, bo Tomek jest w domu i wyjeżdża dopiero ok. 15-tej, ale od jutra... długie godziny w domu i już strach się bać co te kombinatorki wymyślą...

Posted

U mnie areszt w tym roku później- dopóki przyjeżdżają robotnicy do dachu czyli jeszcze z miesiąc to psy latają wte i wewte, ale potem to samo co u Was, 10 godzin w chałupie a ja na sygnale z pracy do domu jadę żeby je wypuścić.