Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']O jezusie - ta "dalmatynka"?!?!?!?!? Zadusiłabym to babsko gołymi rękami!!!!!!!!!!!!!!!!! Należałoby to zgłosić na policję, tylko co to da w tym naszym "katolickim" kraju :([/QUOTE]
"Dobermanka"...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pare dni bylam bez neta, teraz nadrabiam zaleglosci. Co to za straszne babsko sie tam gniezdzi a tych Mazurach?! Po co ona te psy bierze?!

ja w Warszawie u rodzicow, rodzina we Wloszech u drugiej babci, a Hopcia u cioci Ani, ktora napisala mi wlasnie, ze Hopcia "jest straszny pieszczoch" i ze mam sie nie martwic. To sie nie martwie. W poniedzialek juz ja i Hopcia bedziemy razem w domu :)

Posted

Dzielna Hopsalinka, kochana Ciocia Ania, dobrze, że jest taka Ciocia, która zajmie się psinką w razie wyjazdu Rodzinki. Marzy mi się taka Ciocia Ania :-)

Posted

[quote name='AMIGA']Dzielna Hopsalinka, kochana Ciocia Ania, dobrze, że jest taka Ciocia, która zajmie się psinką w razie wyjazdu Rodzinki. Marzy mi się taka Ciocia Ania :-)[/QUOTE]
Masz racje, taka Ciocia Ania to skarb! :) Jedrek z trudem hamowal lzy w momencie rozstania z Hopcia, a Zosia rozsadnie zauwazyla: przeciez Ania jest dobra i nie zje Hopci ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Pare dni bylam bez neta, teraz nadrabiam zaleglosci. Co to za straszne babsko sie tam gniezdzi a tych Mazurach?! Po co ona te psy bierze?!

ja w Warszawie u rodzicow, rodzina we Wloszech u drugiej babci, a Hopcia u cioci Ani, ktora napisala mi wlasnie, ze Hopcia "jest straszny pieszczoch" i ze mam sie nie martwic. To sie nie martwie. [B]W poniedzialek juz ja i Hopcia bedziemy razem w domu[/B] :)[/QUOTE]

No, to hopsasz z radości, co ? ;)
Hopka, bo Ty nie od zamartwiania jesteś!
Ovka w siostrę wierząca. Zawsze !

Posted

Tak Jolu, miałam napisać dobermanka :( Co się stało?... Chociaż właściwie nie jestem pewna czy chcę wiedzieć :( Po prostu pies zdechła, wielkie mi co...

Hopunia, to cud, że Tobie już nic nie grozi. Że masz swojego księcia Jędrka, przyjaciółkę Zosieńkę i Państwa, którzy Ci nieba przychylą. Że o Cioci Ani od dodatkowych "atrakcji" nie wspomnę :)

Posted

[quote name='Ziutka']A ja nadal czekam na te fotki urlopowe ;)[/QUOTE]

jak tylko sie ogarne, zaraz zamieszcze:)

[quote name='Gusiaczek']No, to hopsasz z radości, co ? ;)
Hopka, bo Ty nie od zamartwiania jesteś!
Ovka w siostrę wierząca. Zawsze ![/QUOTE]

Hopsala Hopcia jakby fruwala:) A w domku dostala radosnej glupawki i jak torpeda obiegla cale mieszkanie. A potem najadla sie i poszla odespac stres. Wielki stres to jednak nie byl, bo do Ani tez sie czulila przed wyjsciem :) Mamy zatem awaryjny ciociowy domek :)
[quote name='Nutusia']Tak Jolu, miałam napisać dobermanka :( Co się stało?... Chociaż właściwie nie jestem pewna czy chcę wiedzieć :( Po prostu pies zdechła, wielkie mi co...

Hopunia, to cud, że Tobie już nic nie grozi. Że masz swojego księcia Jędrka, przyjaciółkę Zosieńkę i Państwa, którzy Ci nieba przychylą. Że o Cioci Ani od dodatkowych "atrakcji" nie wspomnę :)[/QUOTE]

Straszne to o czym piszecie. Ci ludzie robia naprawde duzo krzywdy zwierzetom. Ania potwierdza nasze obserwacje : Hopcie ktos kiedys na pewno bil. Dlaczego nie ma sposobow na takie gady...

Posted

[quote name='jola_li']Nigdy nie przestanę się cieszyć, że Hopcia ma TAKĄ Rodzinę :)![/QUOTE]
Jolu, to sa nasze duze radosci:)

Posted

[quote name='jola_li']Nigdy nie przestanę się cieszyć, że Hopcia ma TAKĄ Rodzinę :)![/QUOTE]

Jolu, to ONA wnosi tyle radosci w nasze zycie i sprawia, ze zycie staje sie ciekawsze :)

[quote name='Ellig']Jolu, to sa nasze duze radosci:)[/QUOTE]

[quote name='Gusiaczek']Dla nich warto żyć, pracować, pomagać .....[/QUOTE]

A Wam za te prace i pomoc :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

[quote name='Nutusia']A ja nigdy nie zapomnę pierwszego telefonu od Mattilu ;-)[/QUOTE]

Nawet nie wiesz, jak ja sie balam, ze mi powiesz : nie - nie, Hopka juz nie jest z nami, nie, nie mozemy tyle czekac, nie, nie wydam psa poza kraj...Ja tez nie zapomne tego telefonu ;)

Posted

No to, jako ze znowu wysiadl mi kregoslup i siedze w domu na zwolnieniu - wreszcie sie ogarnelam i zdaje relacje z nadmorskich wakacji[IMG]http://i40.tinypic.com/2z4epgx.jpg[/IMG]
[IMG]http://i41.tinypic.com/2wn8u8g.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='jola_li']Wzruszenie za gardło ściska, a zachwyt nad urodą Dzieci Mattilu rośnie![/QUOTE]
Czy to oznacza, że pora na wiersz...? :look3: