Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mattilu']Miedlic? Tarmosic? Unicestwiac? Wypruwac i rozpruwac? Baaardzo :loveu:[/QUOTE]
To poprosze adresik :) mam coś dla Hopci :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Z pieczonych kurczaczkow ostalyby sie ino kostki ;)[/QUOTE]

Nie byłabym taka pewna. Tylko co potem ?
Nasz Dolarek zabija,a Kredka próbuje zabijać pluszaki poprzez zagryzienie, rozprucie, wygryzienie oczu, nosa ,a potem wnętrzności.FUJJJJ

Posted

[quote name='Poker']Nie byłabym taka pewna. Tylko co potem ?
Nasz Dolarek zabija,a Kredka próbuje zabijać pluszaki poprzez zagryzienie, rozprucie, wygryzienie oczu, nosa ,a potem wnętrzności.FUJJJJ[/QUOTE]
Pokerku....to od Ciebie też adresik poprosze :)

Posted

Pluszaki to jest TO! :)
A na niskim stoliku kurczaczki zostawia ten kto: a) po raz pierwszy "świętuje" z Hopusią i b) ten, kto dba, by zaspokoić instynkt łowczy teriera ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Pluszaki to jest TO! :)
A na niskim stoliku kurczaczki zostawia ten kto: a) po raz pierwszy "świętuje" z Hopusią i b) ten, kto dba, by zaspokoić instynkt łowczy teriera ;)[/QUOTE]
Znaczy dwa w jednym;)

Za to dzis przy sniadaniu nieczujnie TZ zostawil blisko krawedzi blatu kuchennego pyszne "salame di felino" przywiezione z Bolonii, ktore cala rodzina uwielbia. A z blatu ( b wysokiego) zwisal sznurek, ktorym smakowita kielbasa byla owinieta. Rodzina zajeta jedzeniem nie zwrocila uwagi na ledwo slyszalne "tomp" z kuchni. Dopiero przemykajacy sie ze zdobycza szakali ksztalt na dlugich nogach wzbudzil czujnosc Jedrka. Hopcik nie dal sobie kielbaski latwo odebrac, wbil w nia zeby solidnie. Uratowalismy wiekszosc, ale troche sobie na wlasnosc zdobyla;)
Ach, i odkrylismy dzis gdzie Hopcia spi jak nikogo nie ma w domu: na naszych domowych dresach, ktore leza na skrzyni w naszej sypialni, wcale nie w lozku swoim czy naszym ;)

Posted

[quote name='Ziutka']To poprosze adresik :) mam coś dla Hopci :)[/QUOTE]

Chyba kangura! ;)
Albo może zająca...? ;)
W skoczka pustynnego nie uwierzę...

Posted

[quote name='inka33']Chyba kangura! ;)
Albo może zająca...? ;)
W skoczka pustynnego nie uwierzę...[/QUOTE]
Mam coś co kupiłam u Cię na bazarku ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Cześć Hopka :)
muszę pogonić Gusiaka do pracy, bo widzę, że się nie spieszy ... ;)[/QUOTE]

Witaj Siostra! ja też muszę całe towarzystwo budzić, bo inaczej to...chyba NIKT by NIC nie robił :mad:
A tak to muszą pobiec na spacerek, posprzątać fruwające kłaki, umyć miski, a dziś nawet posprzątać to co zwróciłam (nie wiem, czy z kiełbaski, czy z kurczaczków...) - oczywiście z dywanu, bo tam najmilej :-)

Posted

[quote name='Nutusia']Nie ma letko - kto ma pszczoły, ten na miód, a kto ma psiaki, ten ma... co innego ;) :)[/QUOTE]

Tak, wiem, wiem (choć o ile mnie pamięć nie myli, to tam było o dzieciach;) ) Włosi też mają na takie sytuacje fajne powiedzenie: chciałeś rower? to pedałuj! :diabloti:

Posted

Łobuziak z Hopki, o czym wiadomo nie od dziś. ALe takie są najsłodsze.Ja nazywam i dzieci i psy ,że są z kategorii słodkich choler.
Ziutencją, widzę że masz przemożną ochotę zrobić moim futrzakom frajdę z pluszaków. Bardzo Ci dziękujemy,ale mam ich sporo.Swojego czasy wysyłałam całe wory do różnych DT w całej Polsce.
Jesteś kochana ,że myślisz o nas, ale może innym ciamkajłom się przydadzą bardziej.

Posted

[quote name='Poker']Łobuziak z Hopki, o czym wiadomo nie od dziś. ALe takie są najsłodsze.Ja nazywam i dzieci i psy ,że są z kategorii słodkich choler.
[/QUOTE]

No to ja mam pełen zestaw ;-)

[quote name='Nutusia']Biedny ptaszynek :([/QUOTE]

A może on lubi taką pogodę?! jak Hopka, Ovka i parę innych naszych znajomych zwierzątek? Hę?

A zdjęcie piękne!!!

Posted

[quote name='Mattilu']A może on lubi taką pogodę?! jak Hopka, Ovka i parę innych naszych znajomych zwierzątek? Hę?[/QUOTE]
Nie lubi :(. Bo nie ma domu, gdzie czeka na niego pełna miska.
Dlatego wraca do Polski z nadzieję na wiosnę. W śniegu trudno znaleźć coś do jedzenia...

Posted

[quote name='jola_li']Nie lubi :(. Bo nie ma domu, gdzie czeka na niego pełna miska.
Dlatego wraca do Polski z nadzieję na wiosnę. W śniegu trudno znaleźć coś do jedzenia...[/QUOTE]
Faktycznie, TZ mowi tak jak Ty, ze im teraz ciezko. Sa zmeczone po podrozy i chcialyby sie najesc:-( Qrcze, kiedy ta zima sobie pojdzie!

Posted

[quote name='Ellig']Widziala dzisiaj dwie pary bocianow, latajace nad Wisłą, zamykajcie okna :evil_lol:[/QUOTE]
Oj tam, oj tam. Juz nie te oczy:evil_lol:

ciociu Ellig, a co to za nowy awatarek?

Posted

[quote name='Mattilu']Oj tam, oj tam. Juz nie te oczy:evil_lol:

ciociu Ellig, a co to za nowy awatarek?[/QUOTE]

Nowy awatar to moje zdjecie z kozlem, capem ukochanym, ktorego kiedys znalazlam w lesie na Pomorzu:)