Ziutka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Mattilu']Miedlic? Tarmosic? Unicestwiac? Wypruwac i rozpruwac? Baaardzo :loveu:[/QUOTE] To poprosze adresik :) mam coś dla Hopci :) Quote
Poker Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Mattilu']Z pieczonych kurczaczkow ostalyby sie ino kostki ;)[/QUOTE] Nie byłabym taka pewna. Tylko co potem ? Nasz Dolarek zabija,a Kredka próbuje zabijać pluszaki poprzez zagryzienie, rozprucie, wygryzienie oczu, nosa ,a potem wnętrzności.FUJJJJ Quote
Ziutka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Poker']Nie byłabym taka pewna. Tylko co potem ? Nasz Dolarek zabija,a Kredka próbuje zabijać pluszaki poprzez zagryzienie, rozprucie, wygryzienie oczu, nosa ,a potem wnętrzności.FUJJJJ[/QUOTE] Pokerku....to od Ciebie też adresik poprosze :) Quote
Nutusia Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Pluszaki to jest TO! :) A na niskim stoliku kurczaczki zostawia ten kto: a) po raz pierwszy "świętuje" z Hopusią i b) ten, kto dba, by zaspokoić instynkt łowczy teriera ;) Quote
Mattilu Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Ziutka']To poprosze adresik :) mam coś dla Hopci :)[/QUOTE] Juz wysylam ;) Quote
Mattilu Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Nutusia']Pluszaki to jest TO! :) A na niskim stoliku kurczaczki zostawia ten kto: a) po raz pierwszy "świętuje" z Hopusią i b) ten, kto dba, by zaspokoić instynkt łowczy teriera ;)[/QUOTE] Znaczy dwa w jednym;) Za to dzis przy sniadaniu nieczujnie TZ zostawil blisko krawedzi blatu kuchennego pyszne "salame di felino" przywiezione z Bolonii, ktore cala rodzina uwielbia. A z blatu ( b wysokiego) zwisal sznurek, ktorym smakowita kielbasa byla owinieta. Rodzina zajeta jedzeniem nie zwrocila uwagi na ledwo slyszalne "tomp" z kuchni. Dopiero przemykajacy sie ze zdobycza szakali ksztalt na dlugich nogach wzbudzil czujnosc Jedrka. Hopcik nie dal sobie kielbaski latwo odebrac, wbil w nia zeby solidnie. Uratowalismy wiekszosc, ale troche sobie na wlasnosc zdobyla;) Ach, i odkrylismy dzis gdzie Hopcia spi jak nikogo nie ma w domu: na naszych domowych dresach, ktore leza na skrzyni w naszej sypialni, wcale nie w lozku swoim czy naszym ;) Quote
Nutusia Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 O matko - kolejna (po Żelce) fetyszystka :) A kiełbaska... no cóż - chyba jej się zdawało, że możecie się z nią nie podzielić ;) Quote
inka33 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Ziutka']To poprosze adresik :) mam coś dla Hopci :)[/QUOTE] Chyba kangura! ;) Albo może zająca...? ;) W skoczka pustynnego nie uwierzę... Quote
Ziutka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='inka33']Chyba kangura! ;) Albo może zająca...? ;) W skoczka pustynnego nie uwierzę...[/QUOTE] Mam coś co kupiłam u Cię na bazarku ;) Quote
Gusiaczek Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Cześć Hopka :) muszę pogonić Gusiaka do pracy, bo widzę, że się nie spieszy ... ;) Quote
Mattilu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Ziutka']Mam coś co kupiłam u Cię na bazarku ;)[/QUOTE] Ale fajnie :) no to czekamy i buziaki wysyłamy :buzi: Quote
Mattilu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cześć Hopka :) muszę pogonić Gusiaka do pracy, bo widzę, że się nie spieszy ... ;)[/QUOTE] Witaj Siostra! ja też muszę całe towarzystwo budzić, bo inaczej to...chyba NIKT by NIC nie robił :mad: A tak to muszą pobiec na spacerek, posprzątać fruwające kłaki, umyć miski, a dziś nawet posprzątać to co zwróciłam (nie wiem, czy z kiełbaski, czy z kurczaczków...) - oczywiście z dywanu, bo tam najmilej :-) Quote
Nutusia Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Nie ma letko - kto ma pszczoły, ten na miód, a kto ma psiaki, ten ma... co innego ;) :) Quote
Mattilu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Nutusia']Nie ma letko - kto ma pszczoły, ten na miód, a kto ma psiaki, ten ma... co innego ;) :)[/QUOTE] Tak, wiem, wiem (choć o ile mnie pamięć nie myli, to tam było o dzieciach;) ) Włosi też mają na takie sytuacje fajne powiedzenie: chciałeś rower? to pedałuj! :diabloti: Quote
Poker Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Łobuziak z Hopki, o czym wiadomo nie od dziś. ALe takie są najsłodsze.Ja nazywam i dzieci i psy ,że są z kategorii słodkich choler. Ziutencją, widzę że masz przemożną ochotę zrobić moim futrzakom frajdę z pluszaków. Bardzo Ci dziękujemy,ale mam ich sporo.Swojego czasy wysyłałam całe wory do różnych DT w całej Polsce. Jesteś kochana ,że myślisz o nas, ale może innym ciamkajłom się przydadzą bardziej. Quote
jola_li Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) [quote name='Poker']Łobuziak z Hopki[/QUOTE] Jaki tam łobuziak! SMAKOSZ ;)!!! Edited April 3, 2013 by jola_li Quote
Mattilu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Poker']Łobuziak z Hopki, o czym wiadomo nie od dziś. ALe takie są najsłodsze.Ja nazywam i dzieci i psy ,że są z kategorii słodkich choler. [/QUOTE] No to ja mam pełen zestaw ;-) [quote name='Nutusia']Biedny ptaszynek :([/QUOTE] A może on lubi taką pogodę?! jak Hopka, Ovka i parę innych naszych znajomych zwierzątek? Hę? A zdjęcie piękne!!! Quote
Ellig Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Widziala dzisiaj dwie pary bocianow, latajace nad Wisłą, zamykajcie okna :evil_lol: Quote
jola_li Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Mattilu']A może on lubi taką pogodę?! jak Hopka, Ovka i parę innych naszych znajomych zwierzątek? Hę?[/QUOTE] Nie lubi :(. Bo nie ma domu, gdzie czeka na niego pełna miska. Dlatego wraca do Polski z nadzieję na wiosnę. W śniegu trudno znaleźć coś do jedzenia... Quote
Mattilu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='jola_li']Nie lubi :(. Bo nie ma domu, gdzie czeka na niego pełna miska. Dlatego wraca do Polski z nadzieję na wiosnę. W śniegu trudno znaleźć coś do jedzenia...[/QUOTE] Faktycznie, TZ mowi tak jak Ty, ze im teraz ciezko. Sa zmeczone po podrozy i chcialyby sie najesc:-( Qrcze, kiedy ta zima sobie pojdzie! Quote
Mattilu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Ellig']Widziala dzisiaj dwie pary bocianow, latajace nad Wisłą, zamykajcie okna :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam, oj tam. Juz nie te oczy:evil_lol: ciociu Ellig, a co to za nowy awatarek? Quote
Ellig Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Mattilu']Oj tam, oj tam. Juz nie te oczy:evil_lol: ciociu Ellig, a co to za nowy awatarek?[/QUOTE] Nowy awatar to moje zdjecie z kozlem, capem ukochanym, ktorego kiedys znalazlam w lesie na Pomorzu:) Quote
Recommended Posts