Mattilu Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Super wierszyk! Hopcia na pewno pamieta o Nutusi :) I o tym czego sie w jej domu nauczyla od kolezanek:evil_lol: Musialam dzis szybko wybiec z domu. Dalam Hopci nowa kostke sprasowana, zamknelam drzwi w pokojach dzieci i pognalam. Jak wrocilam po 2 godzinach to na dywaniku przy lozku Hopci lezaly szczatki dlugopisu. Zostawilam go na stole wraz z lista zakupow w sasiednim pokoju, a Hopcia hopsnela i porwala go. Kostka lezala nietknieta. Jakbym umiala wklejac tu zdjecia, to bym wkleila, ale nie umiem:shake: Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Hopka! - nie rób wiochy w wielkim świecie, co? ;) Quote
Nutusia Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Oj tak... u nas nie jeden długopis stracił właściwości piszące, oj nie jeden... Pani, która wczoraj dzwoniła w sprawie Moteusza mówiła, że jej sunia jest bardzo spokojna i dostojna i że może Motek wprowadziłby trochę życia... A ja jej tylko powiedziałam, że może lepiej, żeby Motek wziął przykład z Colie, bo jak zacznie brać przykład z naszych Fiśków, to duuuużo ciężej będzie o domek dla niego :) Quote
Nutusia Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Więc z radości można hopnąć i zły los w część tylną kopnąć. [COLOR=#ffffff]....... .....[/COLOR]* To życiowe motto Hopki: na kłopoty - stosuj hopki :smile:! Anektuję oba motta na własne życie :) Quote
AMIGA Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Oj tak, tak, to motto przyda się każdemu :-) A Hopka nadawałaby się do pary do "mojego" Merlina. Ładnie by porządzili, już sobie wyobrażam Quote
Mattilu Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='anica']Witam ciepło:)[/QUOTE] My też witamy i się cieszymy z odwiedzin :) Quote
Mattilu Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Nutusia']Oj tak... u nas nie jeden długopis stracił właściwości piszące, oj nie jeden... Pani, która wczoraj dzwoniła w sprawie Moteusza mówiła, że jej sunia jest bardzo spokojna i dostojna i że może Motek wprowadziłby trochę życia... A ja jej tylko powiedziałam, że może lepiej, żeby Motek wziął przykład z Colie, bo jak zacznie brać przykład z naszych Fiśków, to duuuużo ciężej będzie o domek dla niego :)[/QUOTE] Nutusiu, o Motka jeszcze się będą domki bić. Zobaczysz. Quote
Ellig Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Mattilu']Super wierszyk! Hopcia na pewno pamieta o Nutusi :) I o tym czego sie w jej domu nauczyla od kolezanek:evil_lol: Musialam dzis szybko wybiec z domu. Dalam Hopci nowa kostke sprasowana, zamknelam drzwi w pokojach dzieci i pognalam. Jak wrocilam po 2 godzinach to na dywaniku przy lozku Hopci lezaly szczatki dlugopisu. Zostawilam go na stole wraz z lista zakupow w sasiednim pokoju, a Hopcia hopsnela i porwala go. Kostka lezala nietknieta. Jakbym umiala wklejac tu zdjecia, to bym wkleila, ale nie umiem:shake:[/QUOTE] Przeciez wystarczy wyslac je do mnie:) Quote
Mattilu Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='AMIGA']Oj tak, tak, to motto przyda się każdemu :-) A Hopka nadawałaby się do pary do "mojego" Merlina. Ładnie by porządzili, już sobie wyobrażam[/QUOTE] Przydatna jest zwłaszcza część motta o kopaniu złego losu ;) Quote
Ellig Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mattilu']Zaraz wysle, dziekuje Ellig :oops:[/QUOTE] Prosze bardzo:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/3334/e4bee2fc68e3bc74.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/3334/7c22d990087a9228gen.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Zanim przesunęłam do końca drugie zdjęcie, sądziłam, że to resztki... makaronu w miseczce ;) A zdjęcie z Zosieńką - CUDNE są OBIE :) Quote
Mattilu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Nutusia']Zanim przesunęłam do końca drugie zdjęcie, sądziłam, że to resztki... makaronu w miseczce ;) A zdjęcie z Zosieńką - CUDNE są OBIE :)[/QUOTE] Hopencja nie jada makaronu...memła go, memła i potem rozsiewa po całej kuchni. W prawie włoskiej rodzinie!!! Zgroza. Co do cudności obu panienek - zgadzam się :) Quote
jola_li Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mattilu']Co do cudności obu panienek - zgadzam się :)[/QUOTE] Tylko, że Zosia jest cudna taką bardzo szlachetną urodą, a Hopcia - hmmmm, trochę mniej szlachetną ;). A zdjęcia zawsze bardzo chętnie wstawię - fajnie być pierwszą oglądającą :). Quote
Mattilu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='jola_li']Tylko, że Zosia jest cudna taką bardzo szlachetną urodą, a Hopcia - hmmmm, trochę mniej szlachetną ;). A zdjęcia zawsze bardzo chętnie wstawię - fajnie być pierwszą oglądającą :).[/QUOTE] Jak to Hopcia mniej szlachetną?! Mój mąż, który jest w tych sprawach zawodowcem, mówi, że Hopcia ma coś z szakala czaprakowego [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWRuwIAbnZzJSJBas3yGhx3HaULejOkznBmh3olCqDDzQzH_0g[/IMG] Tylko ogon mniej puchaty, reszta się zgadza ;) Quote
Nutusia Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Hopka szakal? W dodatku czaprakowy? PADŁAM! :) Quote
Mattilu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Nutusia']Hopka szakal? W dodatku czaprakowy? PADŁAM! :)[/QUOTE] Już nie pierwszy raz na tym wątku :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mattilu']Jak to Hopcia mniej szlachetną?! Mój mąż, który jest w tych sprawach zawodowcem, mówi, że Hopcia ma coś z szakala czaprakowego [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWRuwIAbnZzJSJBas3yGhx3HaULejOkznBmh3olCqDDzQzH_0g[/IMG] Tylko ogon mniej puchaty, reszta się zgadza ;)[/QUOTE] Jak dla mnie, to "resztki" teriera walijskiego... Charakterek terierkowy ,skoczność, zadziorność, upór, wysokie IQ ( zaradność), umaszczenie, kocha dzieci... na pewno jeszcze wiele innych "cech" ujawni! Quote
Nutusia Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Jagoda - ja Ci dam RESZTKI!!!!!! To terier walijski może ewentualnie mieć resztki po Hopce!!!!!!! ;) Quote
Jagoda1 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Nutusia']Jagoda - ja Ci dam RESZTKI!!!!!! To terier walijski może ewentualnie mieć resztki po Hopce!!!!!!! ;)[/QUOTE] Już poprawiam... Hopcia ma cechy teriera walijskiego.... moze tak być? Hopciu, przepraszam za niefortunnie sformułowanie mysli. No i Nutusię tyż przepraszam:) Quote
Nutusia Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 O - i można? ;) :) Ściskamy mocno Ciocię Jagódkę! Quote
jola_li Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Mattilu']Jak to Hopcia mniej szlachetną?! Mój mąż, który jest w tych sprawach zawodowcem, mówi, że Hopcia ma coś z szakala czaprakowego. Tylko ogon mniej puchaty, reszta się zgadza ;)[/QUOTE] Noooo! Szakal pełnym pysiem i odnóżami ;)! A Mężowi szczerze "zazdraszczam" tak fascynującej profesji. Quote
sonica Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 kochani , każdy z nas wie jak cenny dla Psiaka jest stały dom więc rozsyłajcie i pomóżcie nam w tym przypadku, [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239353-Cegie%C5%82ki-Zbieramy-na-transport-dla-Atosa-Do-10-02!-Pom%C3%B3%C5%BCcie!?p=20368787#post20368787[/url] Quote
Recommended Posts