Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super wierszyk! Hopcia na pewno pamieta o Nutusi :) I o tym czego sie w jej domu nauczyla od kolezanek:evil_lol: Musialam dzis szybko wybiec z domu. Dalam Hopci nowa kostke sprasowana, zamknelam drzwi w pokojach dzieci i pognalam. Jak wrocilam po 2 godzinach to na dywaniku przy lozku Hopci lezaly szczatki dlugopisu. Zostawilam go na stole wraz z lista zakupow w sasiednim pokoju, a Hopcia hopsnela i porwala go. Kostka lezala nietknieta.
Jakbym umiala wklejac tu zdjecia, to bym wkleila, ale nie umiem:shake:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak... u nas nie jeden długopis stracił właściwości piszące, oj nie jeden...
Pani, która wczoraj dzwoniła w sprawie Moteusza mówiła, że jej sunia jest bardzo spokojna i dostojna i że może Motek wprowadziłby trochę życia... A ja jej tylko powiedziałam, że może lepiej, żeby Motek wziął przykład z Colie, bo jak zacznie brać przykład z naszych Fiśków, to duuuużo ciężej będzie o domek dla niego :)

Posted

Więc z radości można hopnąć
i zły los w część tylną kopnąć.

[COLOR=#ffffff]....... .....[/COLOR]*
To życiowe motto Hopki:
na kłopoty - stosuj hopki :smile:!

Anektuję oba motta na własne życie :)

Posted

[quote name='Nutusia']Oj tak... u nas nie jeden długopis stracił właściwości piszące, oj nie jeden...
Pani, która wczoraj dzwoniła w sprawie Moteusza mówiła, że jej sunia jest bardzo spokojna i dostojna i że może Motek wprowadziłby trochę życia... A ja jej tylko powiedziałam, że może lepiej, żeby Motek wziął przykład z Colie, bo jak zacznie brać przykład z naszych Fiśków, to duuuużo ciężej będzie o domek dla niego :)[/QUOTE]

Nutusiu, o Motka jeszcze się będą domki bić. Zobaczysz.

Posted

[quote name='Mattilu']Super wierszyk! Hopcia na pewno pamieta o Nutusi :) I o tym czego sie w jej domu nauczyla od kolezanek:evil_lol: Musialam dzis szybko wybiec z domu. Dalam Hopci nowa kostke sprasowana, zamknelam drzwi w pokojach dzieci i pognalam. Jak wrocilam po 2 godzinach to na dywaniku przy lozku Hopci lezaly szczatki dlugopisu. Zostawilam go na stole wraz z lista zakupow w sasiednim pokoju, a Hopcia hopsnela i porwala go. Kostka lezala nietknieta.
Jakbym umiala wklejac tu zdjecia, to bym wkleila, ale nie umiem:shake:[/QUOTE]
Przeciez wystarczy wyslac je do mnie:)

Posted

[quote name='AMIGA']Oj tak, tak, to motto przyda się każdemu :-)
A Hopka nadawałaby się do pary do "mojego" Merlina. Ładnie by porządzili, już sobie wyobrażam[/QUOTE]

Przydatna jest zwłaszcza część motta o kopaniu złego losu ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Zaraz wysle, dziekuje Ellig :oops:[/QUOTE]

Prosze bardzo:)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/3334/e4bee2fc68e3bc74.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/3334/7c22d990087a9228gen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']Zanim przesunęłam do końca drugie zdjęcie, sądziłam, że to resztki... makaronu w miseczce ;)
A zdjęcie z Zosieńką - CUDNE są OBIE :)[/QUOTE]

Hopencja nie jada makaronu...memła go, memła i potem rozsiewa po całej kuchni. W prawie włoskiej rodzinie!!! Zgroza.

Co do cudności obu panienek - zgadzam się :)

Posted

[quote name='Mattilu']Co do cudności obu panienek - zgadzam się :)[/QUOTE]
Tylko, że Zosia jest cudna taką bardzo szlachetną urodą, a Hopcia - hmmmm, trochę mniej szlachetną ;).

A zdjęcia zawsze bardzo chętnie wstawię - fajnie być pierwszą oglądającą :).

Posted

[quote name='jola_li']Tylko, że Zosia jest cudna taką bardzo szlachetną urodą, a Hopcia - hmmmm, trochę mniej szlachetną ;).

A zdjęcia zawsze bardzo chętnie wstawię - fajnie być pierwszą oglądającą :).[/QUOTE]

Jak to Hopcia mniej szlachetną?! Mój mąż, który jest w tych sprawach zawodowcem, mówi, że Hopcia ma coś z szakala czaprakowego

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWRuwIAbnZzJSJBas3yGhx3HaULejOkznBmh3olCqDDzQzH_0g[/IMG]

Tylko ogon mniej puchaty, reszta się zgadza ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Jak to Hopcia mniej szlachetną?! Mój mąż, który jest w tych sprawach zawodowcem, mówi, że Hopcia ma coś z szakala czaprakowego

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWRuwIAbnZzJSJBas3yGhx3HaULejOkznBmh3olCqDDzQzH_0g[/IMG]

Tylko ogon mniej puchaty, reszta się zgadza ;)[/QUOTE]
Jak dla mnie, to "resztki" teriera walijskiego...
Charakterek terierkowy ,skoczność, zadziorność, upór, wysokie IQ ( zaradność), umaszczenie, kocha dzieci... na pewno jeszcze wiele innych "cech" ujawni!

Posted

[quote name='Nutusia']Jagoda - ja Ci dam RESZTKI!!!!!! To terier walijski może ewentualnie mieć resztki po Hopce!!!!!!! ;)[/QUOTE]
Już poprawiam... Hopcia ma cechy teriera walijskiego.... moze tak być? Hopciu, przepraszam za niefortunnie sformułowanie mysli. No i Nutusię tyż przepraszam:)

Posted

[quote name='Mattilu']Jak to Hopcia mniej szlachetną?! Mój mąż, który jest w tych sprawach zawodowcem, mówi, że Hopcia ma coś z szakala czaprakowego.
Tylko ogon mniej puchaty, reszta się zgadza ;)[/QUOTE]
Noooo! Szakal pełnym pysiem i odnóżami ;)!

A Mężowi szczerze "zazdraszczam" tak fascynującej profesji.

Posted

kochani , każdy z nas wie jak cenny dla Psiaka jest stały dom więc rozsyłajcie i pomóżcie nam w tym przypadku, [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239353-Cegie%C5%82ki-Zbieramy-na-transport-dla-Atosa-Do-10-02!-Pom%C3%B3%C5%BCcie!?p=20368787#post20368787[/url]