Gusiaczek Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Znajdzie nas tu ktos? Mam nadzieje, ze tak:) Jak mnie ktos nauczy wstawiac tu zdjecia, to wstawie zdjecia z ostatniego rowerowego spaceru, na ktorym Hopka upolowala malenka ryjowke...i ja zjadla...bleeee :( A jutro z samego rana ruszamy trzy dziewczyny na wedrowke przez lasy i pola z innymi dziewczynami (ale Hopcia bedzie jedynym pieskiem) - gminy w Luksie wytyczaja na swoim terenie szlaki pieszych wedrowek - co tydzien inna gmina. Mozna przejsc trase o dlugosci 6, 11 albo 20 km. a na koncu trasy dzieci zbieraja stempelki do specjalnej ksiazeczki a wszyscy dostaja bulke z kielbaska:) Bułka z kiełbasą! o matillu! kcem bardzo kcem ! nawet stempelki mnie tak nie rajcują ;) Ovo marząca i kiełbasie Quote
Mattilu Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Otwórz nową kartę i wejdź w moje ustawienia a następnie w zmień sygnaturkę. Kliknij prawym przyciskiem myszy na banerek i zapisz grafikę jako, następnie umieść zdjęcie na zewnętrznym serwerze (np. fotosik czy coś takiego) i skopiuj link do zdjęcia. Otwórz to zaznaczone na czerwono: i wklej tu link do zdjęcia: Mam nadzieję, że pomogłam, powodzenia ;)[font=Helvetica Neue'] [/font] Dziekuje bardzo! Wyprobuje wieczorem:) Bułka z kiełbasą! o matillu! kcem bardzo kcem ! nawet stempelki mnie tak nie rajcują ;) Ovo marząca i kiełbasie Stempelki mnie tez nie rajcuja, Zosie za to bardzo:) A kielbaska dobra, nie powiem, tylko bez bulki, bulke zostawilam Mattilu, jej sie tez cos nalezy;) Musimy kolo kola tez znalezc budke z kielbaskami Siostra:) Wybiegana i najedzona Hopka:) Quote
AMIGA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Znalazłam, znalazłam :-) Jakby co, to możesz przesłać zdjęcia na adres [email protected] - może uda mi się w tych nowych okolicznościach dogo je wstawić Quote
Nutusia Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 I ja znalazłam! Dopiero co się naumiałam wstawiać fotki, to musieli wszystko pozmieniać i nie wiem czy nadal umiem :( Quote
AMIGA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Chyba pod tym względem nic się nie zmieniło. Pod uśmiechniętą główką troszkę w lewo jest okoenko "Obrazek" - tam trzeba wstawić link zdjecia:-) Quote
Mattilu Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Jak to dobrze, ze jestescie:) Amigo kochana, gdzie Wy te ikonki z usmiechnietymi glowkami i obrazkami widzicie? U mnie w lewym dolnym rogu, na samym dole sa ikonu Twittera, Facebooka i jeszcze pare innych, ale poza tym nie ma nic:( A jak pisze posta, to tez nie ma tych wszystkich ikonek, ktore byly wczesniej...nie ma ani italikow, ani wytluszczonego druku, ani emotikonow, ani nic! Gladko i bialo:( Quote
AlfaLS Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Jak to dobrze, ze jestescie:) Amigo kochana, gdzie Wy te ikonki z usmiechnietymi glowkami i obrazkami widzicie? U mnie w lewym dolnym rogu, na samym dole sa ikonu Twittera, Facebooka i jeszcze pare innych, ale poza tym nie ma nic:( A jak pisze posta, to tez nie ma tych wszystkich ikonek, ktore byly wczesniej...nie ma ani italikow, ani wytluszczonego druku, ani emotikonow, ani nic! Gladko i bialo:( Te wszystkie bużki masz teraz w pasku na górze - tam gdzie czcionka, rozmiar itd. Quote
Mattilu Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Te wszystkie bużki masz teraz w pasku na górze - tam gdzie czcionka, rozmiar itd. Ha! Teraz widzę! do tej pory oglądałam z tableta (bo ja wieczorem mam komputrowstręt po całym dniu stukania) i w tablecie nie ma tych wszystkich możliwości. A na kompie są :-) Baaardzo Wam dziękuję! Quote
Mattilu Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 No dobra, to postaram się wkleić parę zdjęć ze spaceru rowerowego i polowania na nornicę: Quote
Gusiaczek Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 cudowne przestrzenie, tylko pozazdrościć :) Quote
inka33 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Gdzie ja jestem...? :huh: Hopeczko, pozdrawiam! :) strasznie zaległościowa daleka ciotka... :oops: Quote
Nutusia Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Daleka to daleka, ważne, że... żyjąca! ;) Quote
jola_li Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Jestem! Jestem :)! Znalazłam Hopunię :)! Jeszcze wczoraj wsłuchiwałam się w rykowisko, a dzis za oknem blokowisko (jaka zmiana, taki rym ;)). Eeeech... Hopuśka! Teraz obowiązuje zakaz polowań! (Ciekawe, co komu przeszkadzała dobra stara dogonmania ...) Quote
Mattilu Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Łał, jaki... bezkres! :) Podoba Ci sie? Przyjezdzaj na wizyte poa Super fotka oooo! Ciocia Ziutka nas odwiedzila:) cudowne przestrzenie, tylko pozazdrościćwiem, wiem, Ovolina mialaby tu gdzie szalec :) I z kim! Gdzie ja jestem...? :huh: Hopeczko, pozdrawiam! strasznie zaległościowa daleka ciotka... :oops:dobrze, ze wreszcie wpadlas do nas! Daleka to daleka, ważne, że... żyjąca! wlasnie. Juz myslelismy, ze Inke porwano! Jestem! Jestem! Znalazłam Hopunię :)! Jeszcze wczoraj wsłuchiwałam się w rykowisko, a dzis za oknem blokowisko (jaka zmiana, taki rym). Eeeech... Hopuśka! Teraz obowiązuje zakaz polowań! (Ciekawe, co komu przeszkadzała dobra stara dogonmania ...) Zmiany, zmiany, zmiany - i jak zawsze, jedne na lepsze, a drugie nie...witamy Goscia z Kniei:) Quote
AMIGA Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A była kiedyś taka piosenka "Cysorz to ma klawe życie, no i wyżywienie klawe....". A powinno być "Hopka to ma klawe życie...." Quote
Nutusia Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Hopcik, jak tam? Bo u nas już jesień... Quote
Mattilu Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Noo, u mnie jesień też już, ale jeszcze piekna :) W weekend byłam zajęta zabawianiem gości z dalekich stron: najpierw pokazałam im nasz las Potem pokazałam im jaka jestem ładna i mądra: Quote
Mattilu Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A na koniec nauczyłam ich, do czego służy kanapa: No i wyjechali już "moi" :-) Hopka Quote
Gusiaczek Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Cześć Mądralińska z miasta L ;) i jak, nadal nie lubisz czesania? bo wyglądasz na wytrymowaną a lasu i przestrzeni bardzo zazdraszczam ... Buziole :) Quote
Nutusia Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Hopcik - podziwiam Twój talent pedagogiczny - SZACUN! :) A przy okazji zaproszę na XI regał - tym razem z "kultową" sensacją - zbieramy kasę dla Imki i Filonka ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/142706-sensacja-rewelacja-po-5-z%C5%82-xi-rega%C5%82-dla-imki-i-filonka-do-610-2200/?p=15773268 Quote
Nutusia Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Hopcik - podziwiam Twój talent pedagogiczny - SZACUN! :) A przy okazji zaproszę na XI regał - tym razem z "kultową" sensacją - zbieramy kasę dla Imki i Filonka ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/142706-sensacja-rewelacja-po-5-z%C5%82-xi-rega%C5%82-dla-imki-i-filonka-do-610-2200/?p=15773268 Quote
Mattilu Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Hopcik - podziwiam Twój talent pedagogiczny - SZACUN! :) A przy okazji zaproszę na XI regał - tym razem z "kultową" sensacją - zbieramy kasę dla Imki i Filonka ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/142706-sensacja-rewelacja-po-5-z%C5%82-xi-rega%C5%82-dla-imki-i-filonka-do-610-2200/?p=15773268 O! dwa razy zapraszasz :-) Quote
Recommended Posts