Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znajdzie nas tu ktos? Mam nadzieje, ze tak:) Jak mnie ktos nauczy wstawiac tu zdjecia, to wstawie zdjecia z ostatniego rowerowego spaceru, na ktorym Hopka upolowala malenka ryjowke...i ja zjadla...bleeee :( A jutro z samego rana ruszamy trzy dziewczyny na wedrowke przez lasy i pola z innymi dziewczynami (ale Hopcia bedzie jedynym pieskiem) - gminy w Luksie wytyczaja na swoim terenie szlaki pieszych wedrowek - co tydzien inna gmina. Mozna przejsc trase o dlugosci 6, 11 albo 20 km. a na koncu trasy dzieci zbieraja stempelki do specjalnej ksiazeczki a wszyscy dostaja bulke z kielbaska:)

Bułka z kiełbasą! o matillu! kcem bardzo kcem ! nawet stempelki mnie tak nie rajcują ;)

Ovo marząca i kiełbasie

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otwórz nową kartę i wejdź w moje ustawienia a następnie w zmień sygnaturkę. Kliknij prawym przyciskiem myszy na banerek i zapisz grafikę jako, następnie umieść zdjęcie na zewnętrznym serwerze (np. fotosik czy coś takiego) i skopiuj link do zdjęcia.

Otwórz to zaznaczone na czerwono:

dogo_screen02_zps98db2245.jpg
i wklej tu link do zdjęcia:

dogo_screen05_zps5057272c.jpg

Mam nadzieję, że pomogłam, powodzenia ;)[font=Helvetica Neue'] [/font]

Dziekuje bardzo! Wyprobuje wieczorem:)

Bułka z kiełbasą! o matillu! kcem bardzo kcem ! nawet stempelki mnie tak nie rajcują ;)
Ovo marząca i kiełbasie

Stempelki mnie tez nie rajcuja, Zosie za to bardzo:) A kielbaska dobra, nie powiem, tylko bez bulki, bulke zostawilam Mattilu, jej sie tez cos nalezy;)

Musimy kolo kola tez znalezc budke z kielbaskami Siostra:)
Wybiegana i najedzona Hopka:)
Posted

Jak to dobrze, ze jestescie:)

Amigo kochana, gdzie Wy te ikonki z usmiechnietymi glowkami i obrazkami widzicie? U mnie w lewym dolnym rogu, na samym dole sa ikonu Twittera, Facebooka i jeszcze pare innych, ale poza tym nie ma nic:( A jak pisze posta, to tez nie ma tych wszystkich ikonek, ktore byly wczesniej...nie ma ani italikow, ani wytluszczonego druku, ani emotikonow, ani nic! Gladko i bialo:(

Posted

Jak to dobrze, ze jestescie:)

Amigo kochana, gdzie Wy te ikonki z usmiechnietymi glowkami i obrazkami widzicie? U mnie w lewym dolnym rogu, na samym dole sa ikonu Twittera, Facebooka i jeszcze pare innych, ale poza tym nie ma nic:( A jak pisze posta, to tez nie ma tych wszystkich ikonek, ktore byly wczesniej...nie ma ani italikow, ani wytluszczonego druku, ani emotikonow, ani nic! Gladko i bialo:(

Te wszystkie bużki masz teraz w pasku na górze - tam gdzie czcionka, rozmiar itd.

Posted

Te wszystkie bużki masz teraz w pasku na górze - tam gdzie czcionka, rozmiar itd.

Ha! Teraz widzę! do tej  pory oglądałam z tableta (bo ja wieczorem mam komputrowstręt po całym dniu stukania) i w tablecie nie ma tych wszystkich możliwości. A na kompie są :-) Baaardzo Wam dziękuję!

Posted

Jestem! Jestem :)!

Znalazłam Hopunię :)!

Jeszcze wczoraj wsłuchiwałam się w rykowisko, a dzis za oknem blokowisko (jaka zmiana, taki rym ;)). Eeeech...

Hopuśka! Teraz obowiązuje zakaz polowań!

(Ciekawe, co komu przeszkadzała dobra stara dogonmania ...)

Posted

Łał, jaki... bezkres! :)

Podoba Ci sie? Przyjezdzaj na wizyte poa 

Super fotka

oooo! Ciocia Ziutka nas odwiedzila:)

cudowne przestrzenie, tylko pozazdrościć

wiem, wiem, Ovolina mialaby tu gdzie szalec :) I z kim!  

Gdzie ja jestem...? :huh:

Hopeczko, pozdrawiam!

strasznie zaległościowa daleka ciotka... :oops:

dobrze, ze wreszcie wpadlas do nas!  

Daleka to daleka, ważne, że... żyjąca!

wlasnie. Juz myslelismy, ze Inke porwano!

Jestem! Jestem!
Znalazłam Hopunię :)!
Jeszcze wczoraj wsłuchiwałam się w rykowisko, a dzis za oknem blokowisko (jaka zmiana, taki rym). Eeeech...

Hopuśka! Teraz obowiązuje zakaz polowań!

(Ciekawe, co komu przeszkadzała dobra stara dogonmania ...)

Zmiany, zmiany, zmiany - i jak zawsze, jedne na lepsze, a drugie nie...witamy Goscia z Kniei:)
Posted

Noo, u mnie jesień też już, ale jeszcze piekna :)

W weekend byłam zajęta zabawianiem gości z dalekich stron:

najpierw pokazałam im nasz las

122kg91.jpg

Potem pokazałam im jaka jestem ładna i mądra:

1o6lw8.jpg