AMIGA Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Nutusia']ale wiadomo - w całym domu armagedon :([/QUOTE] Współczuję i Wam i Czworołapkom. Ale za to potem będzie cuuudnie Quote
Nutusia Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 Mam nadzieję, że będzie. Szkoda, że tylko w jednym pokoju ;) Ale jak to mówią - z motyką na słońce nie ma się co porywać i nawet Kraków nie od razu zbudowano :) Quote
Gosiapk Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Mattilu'](...) hopcik sie wdzieczy, to prawda;) A podrzuca Ci reke nosem, zebys ja glaskala? :)[/QUOTE] Moja Teijunia tak robiła ... qurka znowu ryczę. Quote
jola_li Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Nutusia']Mam nadzieję, że będzie. Szkoda, że tylko w jednym pokoju ;) Ale jak to mówią - z motyką na słońce nie ma się co porywać i nawet Kraków nie od razu zbudowano :)[/QUOTE] A każda droga zaczyna się od pierwszego kroku :). Quote
AMIGA Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Gosiapk']Moja Teijunia tak robiła ... qurka znowu ryczę.[/QUOTE] Moje dziewczyny też tak robią :-) Quote
Kejciu Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images68.fotosik.pl/36/ac11137c4f8ff172med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Nutusia Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 :) Tak wczoraj odpoczywałyśmy - ja po robocie, a Hopcia po baniu się szlifierki ;) Torcia za to nie boi się niczego :) Powoli zaczyna się pakować na kanapy i do łóżka ;) Oczywiście robi to subtelnie - jak słoń w składzie porcelany!!!! Quote
inka33 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Hopciu, jak przeżyjesz remontowe "atrakcje" to już nic nie będzie Ci straszne! :glaszcze: Quote
jola_li Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Nutusia']:) Tak wczoraj odpoczywałyśmy - ja po robocie, a Hopcia po baniu się szlifierki ;)[/QUOTE] Hopinka tak się wyszkoli, że jak u Mattilu będzie remont, to będzie robić za majstra ;). Quote
Mattilu Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Gosiapk']Moja Teijunia tak robiła ... qurka znowu ryczę.[/QUOTE] Gosiu, przytulam! [quote name='kejciu'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images68.fotosik.pl/36/ac11137c4f8ff172med.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] a tutaj my ryczymy...ze wzruszenia, cala Magda i cala Hopcia, jestescie takie kochane:) [quote name='inka33']Hopciu, jak przeżyjesz remontowe "atrakcje" to już nic nie będzie Ci straszne! :glaszcze:[/QUOTE] Oj, to Ty nie znasz Hopci, jest tyle rzeczy, ktorych mozna sie bac, kazdy dzien przynosi cos nowego... [quote name='jola_li']Hopinka tak się wyszkoli, że jak u Mattilu będzie remont, to będzie robić za majstra ;).[/QUOTE] Przede wszystkim kazdego majstra ogluszy rozglosnym szczekaniem i nie da mu dojsc do slowa ;) Quote
Nutusia Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 A wcale, że nie! Hopcia wcale tak bardzo nie szczeka... Dziś przyjechał do nas kolega pomóc w remoncie - szczekała tylko chwilę. Potem, z okazji wizyty Domku u Torci też tylko chwilę szczekała na Panią Monikę i Mirkę - całkiem skutecznie daje się uspokoić:lol: A jak się wdzięczyła do Mirki (12 lat)! Jeszcze chwila i by się... wyadoptowała :evil_lol::eviltong: Z Tortem fajnie się już bawi. Tylko co i raz przychodzi jej do głowy, że chyba powinna dominować i "seksuje" :cool3: A, i dziś trochę wytrymowałam dzika - metodą palcową, jak Gapcię ;) Quote
AMIGA Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Czekaj, czekaj, jeszcze Mattilu jej nie odbierze bo powie, że ona krótkowłosej suni nie adoptowała;) Quote
Mattilu Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Nutusia']A wcale, że nie! Hopcia wcale tak bardzo nie szczeka... Dziś przyjechał do nas kolega pomóc w remoncie - szczekała tylko chwilę. Potem, z okazji wizyty Domku u Torci też tylko chwilę szczekała na Panią Monikę i Mirkę - całkiem skutecznie daje się uspokoić:lol: A jak się wdzięczyła do Mirki (12 lat)! Jeszcze chwila i by się... wyadoptowała :evil_lol::eviltong: Z Tortem fajnie się już bawi. Tylko co i raz przychodzi jej do głowy, że chyba powinna dominować i "seksuje" :cool3: A, i dziś trochę wytrymowałam dzika - metodą palcową, jak Gapcię ;)[/QUOTE] zmienili mi psa, jak babcie kocham!!! :crazyeye::placz::shake: Ale i tak ja zabiore:eviltong: Quote
Kejciu Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 łeeeeeeeee żadnej pochwały za wstawienie zdjęcia :(:(:( to już wstawiać nie bede :D Quote
AMIGA Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ja przerabiam zdjęcia na linki dla satysfakcji osobistej;) Quote
Kejciu Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) :):):) :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::loveu::razz: Edited July 29, 2014 by kejciu Quote
Mattilu Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='kejciu']łeeeeeeeee żadnej pochwały za wstawienie zdjęcia :(:(:( to już wstawiać nie bede :D[/QUOTE] Przepraszam nie wyslowilam sie jasno, ta pochwala i podziekowanie byly w naszych lzach, naprawde sie wszyscy wzruszylismy tym zdjeciem i to bylo jedno wielkie: Kasiu, dziekujemy!!! Tylko ja gapa nie umialam tego porzadnie wyrazic...:oops: Quote
Kejciu Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Mattilu']Przepraszam nie wyslowilam sie jasno, ta pochwala i podziekowanie byly w naszych lzach, naprawde sie wszyscy wzruszylismy tym zdjeciem i to bylo jedno wielkie: Kasiu, dziekujemy!!! Tylko ja gapa nie umialam tego porzadnie wyrazic...:oops:[/QUOTE] hehe Mattilu ja się zgrywam przeca :) to dla ziartu tak napisałam :) of kors! :) Quote
Gosiapk Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Mattilu']Gosiu, przytulam! (...) [/quote] Dzięki, smutno bez niej. Quote
Nutusia Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 Dziś przyjechała do nas JOHANNALIND odebrać fanty bazarkowe. Wpadła z córcią (taką mniej więcej w wieku Zosi). Hopcia... wyszła przez okno, słysząc dziecko!!! A teraz jest najbardziej ulubiona pora dnia - wreszcie usiadłam i można się sprecelkować obok mnie na kanapie ;) Za wstawianie zdjęć NIEUSTAJĄCO DZIĘKUJĘ i obiecuję się wreszcie nauczyć... Quote
Mattilu Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Zosia chce wracac z wakacji do Hopki! Liczy dni do powrotu...co prawda glownie wieczorem, za dnia glownie moczy glowe w basenie albo w morzu;) ale bo tez ta wieczorowa pora jest najbardziej ulubiona nie tylko przez Nutusie... Wtedy wreszcie kazdy ma czas poprzytulac sie a Hopcik przechodzi z lozek na kanape i z powrotem: z Zosia slucha wieczornego czytania, z TZ i ze mna oglada film albo slucha czytanych ksiazek (czesto czytamy na glos), a potem z Jedrkiem idzie na wieczorny spacer i zagania go do lozka, patrzac nan z wyrzutem, jak ten sie zasiedzi przy komputerze (na ktorym J oglada filmy stare i nowe, bo jest namietnym kinomanem). Od kiedy jest Hopka nie musze zrzedzic "idz juz wreszcie spac, jutro masz szkole!": Hopcik siada w drzwiach i patrzy wymownie na delikwenta, ewentualnie uklada sie na dywaniku ciezko wzdychajac a Jedrek skruszony podrywa sie mowiac "juz piesku, juz sciele". A ze Hopcik kolo 23.30 najchetniej juz spi, wiec nawet, jak na nastolatka, pora wychodzi w miare przyzwoita;) Quote
Nutusia Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 Aktualnie po mojej prawej 3 precelki - najbliżej Kresia, pośrodku Hopka, a do Hopki przytulona Gapcia... Głowa mi się już kiwa (i wcale nie od piwa ;)), ręce mi drżą od szlifierki, więc zabieram psiny i mówię wszystkim dobranoc :) Quote
kcd Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Czeeeeść :) Nie wiem, co się teraz czyta i gdzie się pisze, bo trochę wypadłam z obiegu ;) Tak w skrócie zamelduję, że u nas już wszystko dobrze. Mieszkamy z Tobisiem i Martą, która bardzo mi pomaga ogarnąć sprawy pieskie (i nie tylko :) ). A skoro już wszystko ogarnięte to oczywiście postanowiłam rozejrzeć się za tymczasowym towarzystwem dla Tobiaszka (no... i dla mnie i dla Marty też...). Jakbyście miały jakiś pomysł na łagodną ciapę, którą bez stresu zostawię w domu w bezkonfliktowym duecie z moim pokrętłem na czas pracy, to wiecie, jak mnie znaleźć :) Quote
Nutusia Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Ciocia kcd - wszelki duch... :) Tu bardzo pilnie pomoc potrzebna: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254647-Dramat-bezłapka-błagam-o-pomoc-ratowaniu-M-ajka?p=22333725#post22333725[/url] Zresztą gdzie niepotrzebna? :( Quote
Recommended Posts