arabiansaneta Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 A nie rusza trochę lepiej łapkami? Quote
Justyna Lipicka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Skarbniku Avaloth czekam na potwierdzenie nowej wpłaty mikołajkowej od Pani Anety z facebook'a:) oni się tam wszyscy o nowy filmik Rubika dopytują;) pytali też o wózeczek dla Rubika ale powiedziałam, że dopiero jak przestanie rosnąć można mu taki na zamówienie kupić a Falce pożyczony oddać:) o ile kolejnej śrubki Rubik nie rozwali:evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Skarbniku Avaloth czekam na potwierdzenie nowej wpłaty mikołajkowej od Pani Anety z facebook'a:) oni się tam wszyscy o nowy filmik Rubika dopytują;) pytali też o wózeczek dla Rubika ale powiedziałam, że dopiero jak przestanie rosnąć można mu taki na zamówienie kupić a Falce pożyczony oddać:) o ile kolejnej śrubki Rubik nie rozwali:evil_lol:[/QUOTE] Już aktualizuję wpłaty :) Magdalena O. z Wrocławia 20zł Aneta H. z Brzegu 25zł Monika S z Walimiu?(nie wiem jak poprawnie odmienić :P) 15zł Quote
Justyna Lipicka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Avaloth']Już aktualizuję wpłaty :) Magdalena O. z Wrocławia 20zł Aneta H. z Brzegu 25zł Monika S z Walimiu?(nie wiem jak poprawnie odmienić :P) 15zł[/QUOTE] ja napiszę z miejscowości Walim bo też nie wiem jak poprawnie się odmienia;) Quote
Justyna Lipicka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 a EwaB dalej nam nie powiedziała ile potrzebuje pieniążków na Rubisia:mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']a EwaB dalej nam nie powiedziała ile potrzebuje pieniążków na Rubisia:mad:[/QUOTE] Samowystarczalna jakoś strasznie jest ;) Quote
Justyna Lipicka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Samowystarczalna jakoś strasznie jest ;)[/QUOTE] najwidoczniej;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']najwidoczniej;)[/QUOTE] Hmmm to może jeszcze więcej łotrów jej podeślemy ;) Quote
ewab Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='arabiansaneta']A nie rusza trochę lepiej łapkami?[/QUOTE] Ja go widzę codziennie więc trudno odpowiedzieć. Najgorsze są te stawy biodrowe. Dopytywałam się też "moich" ludziowych rehabilitantów. Generalnie potwierdzają to co u Rubisia jest robione - prawidłowe ustawianie łap i ćwiczenia. Zastanawiamy się nad tym jak wesprzeć mu to utrzymywanie łap w stawach biodrowych:hmmmm:. [quote name='Rudzia-Bianca']I jak śrubka ?[/QUOTE] Jeszcze nie kupiona. [quote name='Rudzia-Bianca']Hmmm to może jeszcze więcej łotrów jej podeślemy ;)[/QUOTE] Ha, ha, ha... Quote
maniusia Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Rubiś daje radę za 10 więc Ewciu oszczędzimy ci :) Quote
Felka z Bagien Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='ewab']Ja go widzę codziennie więc trudno odpowiedzieć. Najgorsze są te stawy biodrowe. Dopytywałam się też "moich" ludziowych rehabilitantów. Generalnie potwierdzają to co u Rubisia jest robione - prawidłowe ustawianie łap i ćwiczenia. Zastanawiamy się nad tym jak wesprzeć mu to utrzymywanie łap w stawach biodrowych:hmmmm:. Trzeba wózek ustawić tak ,aby Rubiś dotykał łapkami podłoża,lekko skrępować mu nóżki gumką,aby nie wplątywały mu się w kółka a jednocześnie były w prawidłowej odległości.A doopkę obciążyć lekko, np ciężarkami ołowianymi,kupionymi w sklepie wędkarskim.Albo toto wsadzić w pampers ,albo w jakieś inne ustrojstwo.I jazddaaaa:evil_lol: Quote
ewab Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Felka z Bagien'][quote name='ewab']Ja go widzę codziennie więc trudno odpowiedzieć. Najgorsze są te stawy biodrowe. Dopytywałam się też "moich" ludziowych rehabilitantów. Generalnie potwierdzają to co u Rubisia jest robione - prawidłowe ustawianie łap i ćwiczenia. Zastanawiamy się nad tym jak wesprzeć mu to utrzymywanie łap w stawach biodrowych:hmmmm:. Trzeba wózek ustawić tak ,aby Rubiś dotykał łapkami podłoża,lekko skrępować mu nóżki gumką,aby nie wplątywały mu się w kółka a jednocześnie były w prawidłowej odległości.A doopkę obciążyć lekko, np ciężarkami ołowianymi,kupionymi w sklepie wędkarskim.Albo toto wsadzić w pampers ,albo w jakieś inne ustrojstwo.I jazddaaaa:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki, spróbujemy Quote
wojtuś Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Felka z Bagien'] Trzeba wózek ustawić tak ,aby Rubiś dotykał łapkami podłoża,lekko skrępować mu nóżki gumką,aby nie wplątywały mu się w kółka a jednocześnie były w prawidłowej odległości.A doopkę obciążyć lekko, np ciężarkami ołowianymi,kupionymi w sklepie wędkarskim.Albo toto wsadzić w pampers ,albo w jakieś inne ustrojstwo.I jazddaaaa:evil_lol:[/QUOTE] Zaglądam do Rubisia, a udało sie Ewunia coś wymyślić z tym przytrzymaniem tylnych łapek na wózeczku ? Kochani pozdrowienia ;) Quote
Felka z Bagien Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='wojtuś']Zaglądam do Rubisia, a udało sie Ewunia coś wymyślić z tym przytrzymaniem tylnych łapek na wózeczku ? Kochani pozdrowienia ;)[/QUOTE] Z pewnością ćwiczą:painting: Quote
paula_t Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Cioteczka ewab uraduje nas jakimiś zdjęciami Rubinka?:razz: Quote
andzia69 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='paula_t']Cioteczka ewab uraduje nas jakimiś zdjęciami Rubinka?:razz:[/QUOTE] pewnie mało ma casu, bo za dużo zwierzow ma pod opieką, a i pracować na to musi... Quote
Kamila Proc Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 zdjecia maluchy bylyby mile widziane Quote
paula_t Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='andzia69']pewnie mało ma casu, bo za dużo zwierzow ma pod opieką, a i pracować na to musi...[/QUOTE] Pewnie, wiem, że Ciotka ma dużo na głowie, ale ja cierpliwa jestem ;) Po prostu Rubiś taki słodziak, że jak dla mnie to fotki mogłyby być co minutę wrzucane:eviltong: Quote
Avaloth Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Jest nowa wpłata na Rubinia od pani Beaty Anny K. z Rybnej k. Krakowa 24zł Quote
b-b Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Cioteczka zabiegana czasu na newsy nie ma :) Zostawiam miziaki dla szkraba :) Quote
Felka z Bagien Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ja też jestem ciekawa jak Rubik?Niepokojąca jest ta cisza,ale ufam że to jakieś "techniczne" przeszkody,ale chyba nie ta "śrubka"?:confused: Quote
Recommended Posts