ewab Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 FLY to są identyczne kapoki. Faktycznie na allegro jest niższa cena. Jeśli dostaniemy zgodę kupię przez allegro. Quote
maniusia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 jasne że powinien nieć taki kapoczek :) jestem ciekawe jak będzie w nim wyglądał, Avaloth deklarowała że przeleje pieniążki na zakup wszyscy w rodzinie się cieszą z sukcesów maluszka :) Quote
AtaO Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Justyna Lipicka'] Paypal dostałam i wysłałam do osoby chcacej wpłacić na Rubiczka:) [/QUOTE] Sprawdziłam przed chwilą, jeszcze nic nie wpłynęło. Quote
AtaO Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Rubik dostanie od [B]Małgorzata Mazurkiewicz 60,00 z Paypal-a. Bardzo dziękujemy [/B]:) Operacja jest w trakcie realizacji - może to potrwać do 3 dni. Stan konta będę monitorowała, jak tylko wpłynie kwota zaraz zamelduje :) Proszę o info kto jest skarbnikiem psiaka i numer konta, bo w pierwszym # nie widzę:razz:. [B]Justyna Lipicka[/B] Potwierdź proszę na fb, że kwota dotarł :) Czy Rubik ma wydarzenie na fb ? Edited October 8, 2012 by AtaO Quote
Lidan Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Czytam i oczom nie wierzę:multi: Może faktycznie Rubiś będzie jeszcze chodził :kciuki: Quote
paula_t Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='AtaO']Rubik dostanie od [B]Małgorzata Mazurkiewicz 60,00 z Paypal-a. Bardzo dziękujemy [/B]:) Operacja jest w trakcie realizacji - może to potrwać do 3 dni. Stan konta będę monitorowała, jak tylko wpłynie kwota zaraz zamelduje :) Proszę o info kto jest skarbnikiem psiaka i numer konta, bo w pierwszym # nie widzę:razz:. [B]Justyna Lipicka[/B] Potwierdź proszę na fb, że kwota dotarł :) Czy Rubik ma wydarzenie na fb ?[/QUOTE] Skarbnikiem jest Avaloth, a wydarzenia Rubisia na fb są w pierwszym poście :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='ewab']O jakie pracowite kobitki:). Dzień Dobry. Dzień dobry to i wieści niech będą takie. Dzisiaj chłopak leżąc na plecach poruszył jedną i drugą łapą tak jakby chciał nimi pomachać. Częściej leży na boku i nawet zaczyna siadać na pośladku. Czy możemy zamówić dla Rubika taką kamizelkę [URL]http://kapoki.com/SPORTIS_Kamizelka_asekuracyjna_dla_psa_lub_kota_PUPIL_rozmiar_XS-44.html?[/URL] Cena 65 zł, a zdecydowanie pomoże we wzmacnianiu mięśni łap.[/QUOTE] O jakie cudne wieści w tym parszywym dniu , od 6 zamiast do 14 do 20.30 w robocie byłam ble , ale warto było żeby taką nowinę przeczytać . [COLOR=#ff0000][B]Ewu ja , ale to tylko moje zdanie , ale myślę że większość je poprze , uważam że naszym zadaniem jest zbieranie kasy po to żebyście efektywnie mogli dbać , leczyć i rehabilitować o Rubika więc jeśli coś potrzeba to tylko informuj że jest kasa potrzebna i kupuj co potrzeba , a przy takich rzeczach każdego dnia szkoda . [/B][/COLOR] Ech jeszcze to sobie napiszę sama :) [B][COLOR=#008000]poruszył jedną i drugą łapą jakby chciał nimi pomachać [/COLOR][/B]- jak to pięknie brzmi :) [quote name='AtaO']Rubik dostanie od [B]Małgorzata Mazurkiewicz 60,00 z Paypal-a. Bardzo dziękujemy [/B]:) Operacja jest w trakcie realizacji - może to potrwać do 3 dni. Stan konta będę monitorowała, jak tylko wpłynie kwota zaraz zamelduje :) Proszę o info kto jest skarbnikiem psiaka i numer konta, bo w pierwszym # nie widzę:razz:. [B]Justyna Lipicka[/B] Potwierdź proszę na fb, że kwota dotarł :) Czy Rubik ma wydarzenie na fb ?[/QUOTE] Tak ma tu link [URL]https://www.facebook.com/events/431016036935648/[/URL] [quote name='Lidan']Czytam i oczom nie wierzę:multi: Może faktycznie Rubiś będzie jeszcze chodził :kciuki:[/QUOTE] Oczywiście że będzie ... nie może być inaczej :) A i jeszcze taką firmę znalazłam ale nie wiem czy mają to co Rubikowi potrzebne [url]http://www.firma-admiral.pl/[/url] Przy okazji szukania wydarzenia Rubika takie coś na fb znalazłam :( ostrzegajcie innych w Krakowie :( [URL]http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/kto-truj******-w-krakowie,1,5271622,wiadomosc.html[/URL] Quote
AtaO Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Znalazłam wydarzenie Rubika i już dołączyłam :) Quote
AtaO Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='paula_t']Skarbnikiem jest Avaloth, a wydarzenia Rubisia na fb są w pierwszym poście :)[/QUOTE] Ślepa chyba byłam:oops:, spojrzałam jeszcze raz i jak byk - teraz widzę:crazyeye:. Ale dziękuję;) [B]Avaloth[/B] Prześlij mi proszę na pw swój numer konta, żebym mogła od razu kwotę Ci przekazać :) Quote
wojtuś Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) [quote name='ewab']O jakie pracowite kobitki:). Dzień Dobry. Dzień dobry to i wieści niech będą takie. Dzisiaj chłopak leżąc na plecach poruszył jedną i drugą łapą tak jakby chciał nimi pomachać. Częściej leży na boku i nawet zaczyna siadać na pośladku. Czy możemy zamówić dla Rubika taką kamizelkę [URL]http://kapoki.com/SPORTIS_Kamizelka_asekuracyjna_dla_psa_lub_kota_PUPIL_rozmiar_XS-44.html?[/URL] Cena 65 zł, a zdecydowanie pomoże we wzmacnianiu mięśni łap.[/QUOTE] [quote name='ewab']FLY to są identyczne kapoki. Faktycznie na allegro jest niższa cena. Jeśli dostaniemy zgodę kupię przez allegro.[/QUOTE] [quote name='Rudzia-Bianca']O jakie cudne wieści w tym parszywym dniu , od 6 zamiast do 14 do 20.30 w robocie byłam ble , ale warto było żeby taką nowinę przeczytać . [COLOR=#ff0000][B]Ewu ja , ale to tylko moje zdanie , ale myślę że większość je poprze , uważam że naszym zadaniem jest zbieranie kasy po to żebyście efektywnie mogli dbać , leczyć i rehabilitować o Rubika więc jeśli coś potrzeba to tylko informuj że jest kasa potrzebna i kupuj co potrzeba , a przy takich rzeczach każdego dnia szkoda . [/B][/COLOR] Ech jeszcze to sobie napiszę sama :) [B][COLOR=#008000]poruszył jedną i drugą łapą jakby chciał nimi pomachać [/COLOR][/B]- jak to pięknie brzmi :) Tak ma tu link [URL]https://www.facebook.com/events/431016036935648/[/URL] Przy okazji szukania wydarzenia Rubika takie coś na fb znalazłam :( ostrzegajcie innych w Krakowie :( [URL]http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/kto-truj******-w-krakowie,1,5271622,wiadomosc.html[/URL][/QUOTE] Myślę Kochani, że wszyscy jesteśmy za zakupem kapoka dla Rubisia:) i Maniusia, i Justyna Lipicka, i Avaloth - skarbnik malucha :) [B]Ewab[/B] takie nam dobre wiadomości przekazujesz - więc nie ma co czekać - tylko zamówić kapok dla Rubisia :) [quote name='AtaO']Znalazłam wydarzenie Rubika i już dołączyłam :)[/QUOTE] Tak widziałem:) Prześlę Beatko na PW nr konta Avaloth ;) Edit: już przesłałem;) Edited October 8, 2012 by wojtuś dopisanie Edit Quote
ewab Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ok, wobec tego zamawiam kapok dla Rubisia. Rudzia wysyłam kilka filmików z Rubim. Co prawda ruszających się łapek nie udało mi się udokumentować, ale w jednym widać pracujący ogonek:). Mam nadzieję, że uda się je przesłać. Na razie poszły dwa - jak pasażer na gapę jeździ na psim ogonie. Quote
ewu Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Cudnie,że Rubik rusza łapką, tak dalej Rubiniu:) Ponownie zapraszam na bazarek dla chłopaczka. Zapewniam,że fanty bardzo dobrego gatunku,wiem bo sama pakowałam:) :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233305-OTWARTE!-Butik-ma%C5%82e-i-du%C5%BCe-rozmiary-bi%C5%BCuteria-dla-Rubika-i-Piesk%C3%B3w-z-lasu-do-17-X[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='ewab']Ok, wobec tego zamawiam kapok dla Rubisia. Rudzia wysyłam kilka filmików z Rubim. Co prawda ruszających się łapek nie udało mi się udokumentować, ale w jednym widać pracujący ogonek:). Mam nadzieję, że uda się je przesłać. Na razie poszły dwa - jak pasażer na gapę jeździ na psim ogonie.[/QUOTE] czekam na razie nie doszło nic Quote
paula_t Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Już się nie mogę doczekać filmików!!:multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) [quote name='paula_t']Już się nie mogę doczekać filmików!!:multi:[/QUOTE] Mam nadzieję że się wgrają , ja już widziałam i ten mały to ma chyba jakiś motorek w tyłku :crazyeye: Dowcipni są na you tube taki komunikat mi pokazali Zachowaj cierpliwość. Zmiany w filmie są gotowe w 90%. Wróć na tę stronę za chwilę. czy oni nie wiedzą że szybko trzeba ... [video=youtube;slxx1BFs6BI]http://www.youtube.com/watch?v=slxx1BFs6BI&feature=youtu.be[/video] Edited October 8, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Justyna Lipicka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Widzę że już AtaO napisała na facebook'u:) Tak strasznie chce zobaczyć ruszający ogonek i jeżdżacego malca na dużym ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Drugi :) Ależ ma anielską cierpliwość to czarne psisko :) [video=youtube;RhYpMaSAbCw]http://www.youtube.com/watch?v=RhYpMaSAbCw&feature=youtu.be[/video] Edited October 8, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Avaloth Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Wysłałam nr konta ;) Hahaha młody jest zabójczy, no nie mogę:loveu: Quote
ewab Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Eee tam Justyno malec jeździ na niewiele większym i w dodatku też kiedyś skrzywdzonym przez los (przeca innych u mnie nie ma). Rubik najchętniej jeździ na ogonie Bafiego, który trafił do nas jakieś 2-3 lata temu z połamaną miednicą i tzw. ziejącym odbytem. Miednica się zrosła, ale chłopak robi kupę tylko jak rozluźni mięśnie, najczęściej we śnie. W efekcie zbieram po mieszkaniu "bobki" zostawiane przez Bafiaczka. No i chyba ostał mi się tymczas, bo kto go zechce... Quote
Lidan Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A to cwaniak z tego małego urwisa! Przyczepił się do psiego ogona jak rzecz i niczym pasażer na gapę przemieszcza się szybciej i bez większego wysiłku w kierunku niekoniecznie przez siebie obranym wprawdzie ale pewnie nie robi mu to wielkiej różnicy. Quote
andzia69 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 a ja widzę tylko czarne prostokąty:(:( może ma ktoś tymczas dla sznaucera miniatury z zastrupiałą raną na glowie, ktory jest starszym psiakiem i nie ma chęci do życia???:( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='andzia69']a ja widzę tylko czarne prostokąty:(:( może ma ktoś tymczas dla sznaucera miniatury z zastrupiałą raną na glowie, ktory jest starszym psiakiem i nie ma chęci do życia???:([/QUOTE] o matko :( gdzie człowiek nie wejdzie tragedia :( Quote
Recommended Posts