Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jasne że powinien nieć taki kapoczek :) jestem ciekawe jak będzie w nim wyglądał, Avaloth deklarowała że przeleje pieniążki na zakup
wszyscy w rodzinie się cieszą z sukcesów maluszka :)

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']

Paypal dostałam i wysłałam do osoby chcacej wpłacić na Rubiczka:)

[/QUOTE]

Sprawdziłam przed chwilą, jeszcze nic nie wpłynęło.

Posted (edited)

Rubik dostanie od [B]Małgorzata Mazurkiewicz 60,00 z Paypal-a. Bardzo dziękujemy [/B]:)
Operacja jest w trakcie realizacji - może to potrwać do 3 dni. Stan konta będę monitorowała, jak tylko wpłynie kwota zaraz zamelduje :)
Proszę o info kto jest skarbnikiem psiaka i numer konta, bo w pierwszym # nie widzę:razz:.

[B]Justyna Lipicka[/B]
Potwierdź proszę na fb, że kwota dotarł :)

Czy Rubik ma wydarzenie na fb ?

Edited by AtaO
Posted

[quote name='AtaO']Rubik dostanie od [B]Małgorzata Mazurkiewicz 60,00 z Paypal-a. Bardzo dziękujemy [/B]:)
Operacja jest w trakcie realizacji - może to potrwać do 3 dni. Stan konta będę monitorowała, jak tylko wpłynie kwota zaraz zamelduje :)
Proszę o info kto jest skarbnikiem psiaka i numer konta, bo w pierwszym # nie widzę:razz:.

[B]Justyna Lipicka[/B]

Czy Rubik ma wydarzenie na fb ?[/QUOTE]

Skarbnikiem jest Avaloth, a wydarzenia Rubisia na fb są w pierwszym poście :)

Posted

[quote name='ewab']O jakie pracowite kobitki:). Dzień Dobry.
Dzień dobry to i wieści niech będą takie. Dzisiaj chłopak leżąc na plecach poruszył jedną i drugą łapą tak jakby chciał nimi pomachać. Częściej leży na boku i nawet zaczyna siadać na pośladku.
Czy możemy zamówić dla Rubika taką kamizelkę [URL]http://kapoki.com/SPORTIS_Kamizelka_asekuracyjna_dla_psa_lub_kota_PUPIL_rozmiar_XS-44.html?[/URL] Cena 65 zł, a zdecydowanie pomoże we wzmacnianiu mięśni łap.[/QUOTE]

O jakie cudne wieści w tym parszywym dniu , od 6 zamiast do 14 do 20.30 w robocie byłam ble , ale warto było żeby taką nowinę przeczytać .
[COLOR=#ff0000][B]Ewu ja , ale to tylko moje zdanie , ale myślę że większość je poprze , uważam że naszym zadaniem jest zbieranie kasy po to żebyście efektywnie mogli dbać , leczyć i rehabilitować o Rubika więc jeśli coś potrzeba to tylko informuj że jest kasa potrzebna i kupuj co potrzeba , a przy takich rzeczach każdego dnia szkoda . [/B][/COLOR]

Ech jeszcze to sobie napiszę sama :) [B][COLOR=#008000]poruszył jedną i drugą łapą jakby chciał nimi pomachać [/COLOR][/B]- jak to pięknie brzmi :)

[quote name='AtaO']Rubik dostanie od [B]Małgorzata Mazurkiewicz 60,00 z Paypal-a. Bardzo dziękujemy [/B]:)

[B]Justyna Lipicka[/B]

Czy Rubik ma wydarzenie na fb ?[/QUOTE]

Tak ma tu link
[URL]https://www.facebook.com/events/431016036935648/[/URL]

[quote name='Lidan']Czytam i oczom nie wierzę:multi: Może faktycznie Rubiś będzie jeszcze chodził :kciuki:[/QUOTE]
Oczywiście że będzie ... nie może być inaczej :)

A i jeszcze taką firmę znalazłam ale nie wiem czy mają to co Rubikowi potrzebne
[url]http://www.firma-admiral.pl/[/url]

Przy okazji szukania wydarzenia Rubika takie coś na fb znalazłam :( ostrzegajcie innych w Krakowie :(
[URL]http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/kto-truj******-w-krakowie,1,5271622,wiadomosc.html[/URL]

Posted

[quote name='paula_t']Skarbnikiem jest Avaloth, a wydarzenia Rubisia na fb są w pierwszym poście :)[/QUOTE]

Ślepa chyba byłam:oops:, spojrzałam jeszcze raz i jak byk - teraz widzę:crazyeye:. Ale dziękuję;)

[B]Avaloth[/B]
Prześlij mi proszę na pw swój numer konta, żebym mogła od razu kwotę Ci przekazać :)

Posted (edited)

[quote name='ewab']O jakie pracowite kobitki:). Dzień Dobry.
Dzień dobry to i wieści niech będą takie. Dzisiaj chłopak leżąc na plecach poruszył jedną i drugą łapą tak jakby chciał nimi pomachać. Częściej leży na boku i nawet zaczyna siadać na pośladku.
Czy możemy zamówić dla Rubika taką kamizelkę [URL]http://kapoki.com/SPORTIS_Kamizelka_asekuracyjna_dla_psa_lub_kota_PUPIL_rozmiar_XS-44.html?[/URL] Cena 65 zł, a zdecydowanie pomoże we wzmacnianiu mięśni łap.[/QUOTE]

[quote name='ewab']FLY to są identyczne kapoki. Faktycznie na allegro jest niższa cena. Jeśli dostaniemy zgodę kupię przez allegro.[/QUOTE]

[quote name='Rudzia-Bianca']O jakie cudne wieści w tym parszywym dniu , od 6 zamiast do 14 do 20.30 w robocie byłam ble , ale warto było żeby taką nowinę przeczytać .
[COLOR=#ff0000][B]Ewu ja , ale to tylko moje zdanie , ale myślę że większość je poprze , uważam że naszym zadaniem jest zbieranie kasy po to żebyście efektywnie mogli dbać , leczyć i rehabilitować o Rubika więc jeśli coś potrzeba to tylko informuj że jest kasa potrzebna i kupuj co potrzeba , a przy takich rzeczach każdego dnia szkoda . [/B][/COLOR]

Ech jeszcze to sobie napiszę sama :) [B][COLOR=#008000]poruszył jedną i drugą łapą jakby chciał nimi pomachać [/COLOR][/B]- jak to pięknie brzmi :)
Tak ma tu link
[URL]https://www.facebook.com/events/431016036935648/[/URL]

Przy okazji szukania wydarzenia Rubika takie coś na fb znalazłam :( ostrzegajcie innych w Krakowie :(
[URL]http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/kto-truj******-w-krakowie,1,5271622,wiadomosc.html[/URL][/QUOTE]
Myślę Kochani, że wszyscy jesteśmy za zakupem kapoka dla Rubisia:)
i Maniusia, i Justyna Lipicka, i Avaloth - skarbnik malucha :)

[B]Ewab[/B] takie nam dobre wiadomości przekazujesz - więc nie ma co czekać -
tylko zamówić kapok dla Rubisia :)

[quote name='AtaO']Znalazłam wydarzenie Rubika i już dołączyłam :)[/QUOTE]
Tak widziałem:)
Prześlę Beatko na PW nr konta Avaloth ;)

Edit: już przesłałem;)

Edited by wojtuś
dopisanie Edit
Posted

Ok, wobec tego zamawiam kapok dla Rubisia.

Rudzia wysyłam kilka filmików z Rubim. Co prawda ruszających się łapek nie udało mi się udokumentować, ale w jednym widać pracujący ogonek:). Mam nadzieję, że uda się je przesłać. Na razie poszły dwa - jak pasażer na gapę jeździ na psim ogonie.

Posted

Cudnie,że Rubik rusza łapką, tak dalej Rubiniu:)
Ponownie zapraszam na bazarek dla chłopaczka.
Zapewniam,że fanty bardzo dobrego gatunku,wiem bo sama pakowałam:) :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233305-OTWARTE!-Butik-ma%C5%82e-i-du%C5%BCe-rozmiary-bi%C5%BCuteria-dla-Rubika-i-Piesk%C3%B3w-z-lasu-do-17-X[/url]

Posted

[quote name='ewab']Ok, wobec tego zamawiam kapok dla Rubisia.

Rudzia wysyłam kilka filmików z Rubim. Co prawda ruszających się łapek nie udało mi się udokumentować, ale w jednym widać pracujący ogonek:). Mam nadzieję, że uda się je przesłać. Na razie poszły dwa - jak pasażer na gapę jeździ na psim ogonie.[/QUOTE]

czekam na razie nie doszło nic

Posted (edited)

[quote name='paula_t']Już się nie mogę doczekać filmików!!:multi:[/QUOTE]

Mam nadzieję że się wgrają , ja już widziałam i ten mały to ma chyba jakiś motorek w tyłku :crazyeye:

Dowcipni są na you tube
taki komunikat mi pokazali

Zachowaj cierpliwość. Zmiany w filmie są gotowe w 90%. Wróć na tę stronę za chwilę.

czy oni nie wiedzą że szybko trzeba ...

[video=youtube;slxx1BFs6BI]http://www.youtube.com/watch?v=slxx1BFs6BI&feature=youtu.be[/video]

Edited by Rudzia-Bianca
Posted

Eee tam Justyno malec jeździ na niewiele większym i w dodatku też kiedyś skrzywdzonym przez los (przeca innych u mnie nie ma). Rubik najchętniej jeździ na ogonie Bafiego, który trafił do nas jakieś 2-3 lata temu z połamaną miednicą i tzw. ziejącym odbytem. Miednica się zrosła, ale chłopak robi kupę tylko jak rozluźni mięśnie, najczęściej we śnie. W efekcie zbieram po mieszkaniu "bobki" zostawiane przez Bafiaczka. No i chyba ostał mi się tymczas, bo kto go zechce...

Posted

A to cwaniak z tego małego urwisa! Przyczepił się do psiego ogona jak rzecz i niczym pasażer na gapę przemieszcza się szybciej i bez większego wysiłku w kierunku niekoniecznie przez siebie obranym wprawdzie ale pewnie nie robi mu to wielkiej różnicy.

Posted

a ja widzę tylko czarne prostokąty:(:(

może ma ktoś tymczas dla sznaucera miniatury z zastrupiałą raną na glowie, ktory jest starszym psiakiem i nie ma chęci do życia???:(

Posted

[quote name='andzia69']a ja widzę tylko czarne prostokąty:(:(

może ma ktoś tymczas dla sznaucera miniatury z zastrupiałą raną na glowie, ktory jest starszym psiakiem i nie ma chęci do życia???:([/QUOTE]

o matko :( gdzie człowiek nie wejdzie tragedia :(