Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj uczyliśmy się zostawać i skakać przez przeszkody ;)
Całkiem niezłe efekty były :razz:

PS : W najbliższym czasie, czeka nas strzyżenie ;)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja pamiętam jak oglądałam fotki Zulki i się zastanawiałm sznup czy nie sznup. :hmmmm: Przekonało mnie jedno foto (weszkę zresztą też).

A to taki pięęękny sznup. :loveu:

Posted

Mnie się tam marzy śwnika ( bullek mini ) ;) i owczarek belgijski :mdrmed: oczywiście do towarzystwa przy sznucerze :diabloti: ewentualnie przy wilczarzu ;)

Posted

weszka napisał(a):
A ja do kompletu sznaucerzego marzę o wilczaku - psie :) Może kiedyś?

mi też by się marzył,ale jestem chyba za mało cierpliwa do tej rasy:roll:
Więc pewnie pozostane wierna sznupkom,ale jeszcze nie wiem czy średnim;)bo taki olbrzymek:loveu:

Posted

Gassira Tobie ta twoja piękna czarna mordeczka chyba jeszcze nie pokazała co to znaczy sznaucer :evil_lol: Ja osobiście uważam że mając sznauca ma się pokłady cierpliwości :cool3: Toż sznauce są czasem tak upierdliwe i dają popalić że umieją człowieka wyćwiczyć na cierpliwość :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
Gassira Tobie ta twoja piękna czarna mordeczka chyba jeszcze nie pokazała co to znaczy sznaucer :evil_lol: Ja osobiście uważam że mając sznauca ma się pokłady cierpliwości :cool3: Toż sznauce są czasem tak upierdliwe i dają popalić że umieją człowieka wyćwiczyć na cierpliwość :diabloti:

:evil_lol:w sumie to nie wiem:evil_lol:
Jest uparciuchem,dla zabawy jak ma warować to z radością na mordzie i merdjącym ogonem siada,daje łapę byle by to warowanie nie było:evil_lol: i sprawia jej to taką frajdę.A ja niby się złoszczę,ale naprawdę ze śmiechu nie wytrzymuje patrząc co ten głupek wyprawia.