monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Wczoraj uczyliśmy się zostawać i skakać przez przeszkody ;) Całkiem niezłe efekty były :razz: PS : W najbliższym czasie, czeka nas strzyżenie ;) Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Przeglądałam ulubione i znalazłam te zdjęcia ( z wrześniowego spaceru razem z Dirki ) ;) Quote
magdyska25 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No proszę proszę co za metamorfoza!!! Śliczny psiaczek:loveu: Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Różnica jest - zdjęcie na pierwszej stronie, a te na ostatniej ;) Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ja pamiętam jak oglądałam fotki Zulki i się zastanawiałm sznup czy nie sznup. :hmmmm: Przekonało mnie jedno foto (weszkę zresztą też). A to taki pięęękny sznup. :loveu: Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Oj czepiasz się. ;) Keysi wczoraj ściągnęła ciasto ze stołu i zrobiła sobie kolecję świateczną :cool3: Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czytałam ;) Nie czepiam się, bo żadne inne psy, nie mają takiego charakteru :loveu: Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Tia sznupy wg mnie są uparte jak diabli. Quote
ariss Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ile fociorów-aż miło popatrzeć na taką szczęślią czarną mordkę:loveu: Quote
monita Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Może jeszcze dzisiaj jakieś będą - zobaczymy, czy czas pozwoli ;) Quote
AMIGA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sznup jak się patrzy - pełną gębą, a raczej pełnym pycholem. Jest obłędna - zawsze mi się marzył czarny sznupek :loveu: Quote
monita Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Mnie się tam marzy śwnika ( bullek mini ) ;) i owczarek belgijski :mdrmed: oczywiście do towarzystwa przy sznucerze :diabloti: ewentualnie przy wilczarzu ;) Quote
weszka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A ja do kompletu sznaucerzego marzę o wilczaku - psie :) Może kiedyś? Quote
ariss Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 weszka napisał(a):A ja do kompletu sznaucerzego marzę o wilczaku - psie :) Może kiedyś? mi też by się marzył,ale jestem chyba za mało cierpliwa do tej rasy:roll: Więc pewnie pozostane wierna sznupkom,ale jeszcze nie wiem czy średnim;)bo taki olbrzymek:loveu: Quote
weszka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Gassira Tobie ta twoja piękna czarna mordeczka chyba jeszcze nie pokazała co to znaczy sznaucer :evil_lol: Ja osobiście uważam że mając sznauca ma się pokłady cierpliwości :cool3: Toż sznauce są czasem tak upierdliwe i dają popalić że umieją człowieka wyćwiczyć na cierpliwość :diabloti: Quote
AMIGA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Oj tak, tak, zgadza się. Jak się uprze, że chce złowić ptaka na najwyższej gałęzi drzewa, to tylko smycz ją powstrzymuje od latania:evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A ja nie marzę o żadnym ... Mój komplet zaspakaja moje potrzeby. :razz: Quote
monita Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 AnkaG jesteś pewna ;) Taki psiak, to by pasował do Zulci :loveu: Tak samo jak sznaucery mają niepowtarzalny charakter ;) Quote
weszka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Mnie się nie podoba choć oczywiście wszystkie pieski są nasze :) Quote
monita Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dla mnie cudny :loveu: ;) Dzisiaj znowu ćwiczyłyśmy skakanie przez przeszkody, ale tym razem gorzej wychodziło :p Quote
ariss Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 weszka napisał(a):Gassira Tobie ta twoja piękna czarna mordeczka chyba jeszcze nie pokazała co to znaczy sznaucer :evil_lol: Ja osobiście uważam że mając sznauca ma się pokłady cierpliwości :cool3: Toż sznauce są czasem tak upierdliwe i dają popalić że umieją człowieka wyćwiczyć na cierpliwość :diabloti: :evil_lol:w sumie to nie wiem:evil_lol: Jest uparciuchem,dla zabawy jak ma warować to z radością na mordzie i merdjącym ogonem siada,daje łapę byle by to warowanie nie było:evil_lol: i sprawia jej to taką frajdę.A ja niby się złoszczę,ale naprawdę ze śmiechu nie wytrzymuje patrząc co ten głupek wyprawia. Quote
Recommended Posts