Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak Pyza już szykuje się do wyjścia!

Ze spraw organizacyjnych - kto bierze na siebie wyjecie Pyzy ze schronu? I zobowiazuje się ją przekazać Beatus? Czy mam podać swoje dane do wyjęcia ze schronu?

Posted

AnkaG napisał(a):
Zwłaszcza na tej fotce. Budowa !!!

Dokładnie to samo pomyślałam! Idealna postawa!!!
Czarnych średniaków jest tak mało, aż dziw że jeszcze do schronów trafiają. A w Poznaniu to już drugi... hmmm... czy nie ma tam jakiejś niby-hodowli co się w ten sposób psów pozbywa...??? Chyba aż sprawdzę...

Posted

No a mnie chwilowo nie było - oglądałam Interwencje. O masowym zabijaniu fok - straszne :-(

Hala czy Pyzkazrobiła taką minę, czy żeczywiście, coś jest nie tak z jej oczkiem :???:

weszka ja już odliczam godziny do soboty ;) Z kim jedziesz do Łodzi :razz:
Nie pękaj ;) Będziesz nas odwiedzać :eviltong:

Posted

Nosiar taki fajny ;) I ta mega czupryna na łebku ;) Tylko to oczko takie biedne :shake:

Hala mam nadzieję, że sie będzie zgadzać z moim psiurkiem :p

Posted

Jak to się działo dotąd,że ona nie chciała wychodzić z budy?? Jaka ona jest wspaniała!!! Dlaczego ja mam suczkę - zołzę? Zaraz bym ją tez wzięła!!! Ale moja by Pyzunię zjadła!!!

Posted

Szkoda, że ja w Szczecinie - też bym przyszła na kawkę. :razz:

Ja już więcej sznupków nie wezmę - mam już cztery w tym jedną zabraną ze schronu w sylwestra. :shake: