Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anka..kochana Ty moja..to jest nieaktulane. Mój mąz sięnie zgodił na tego typu wycieczki. Dlatego czekam na plan awaryjny Weszki. Ponoć ma coś w zanadrzu. i dziś nam go objawi.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AnkaG bardzo dziękuję za ofertę wsparcia :)
Transport nadal kombinujemy. Teraz najwięcej w rękach Hali - a właściciwe jej męża... ;) Może wieczorem coś się już uda ustalić.

PYZA trzymaj się dzielnie!!!

Posted

Ale się podziało od wczoraj ;)

Czyli transport jest do ustalenia ... Hmmm ja mam dobrego kierowcę, ale czasowo samochodu brak :shake: Niestety nie mam nikogo znajomego w Poznaniu, kto by mógł pomóc :shake:

Jak nie wyjdzie z transportem samochodowym, to wtedy tylko pociąg zostaje :roll:

Posted

[quote name='monita']A jak jest z Pyzą, ma jakąś skarpetę na AFN czy podlega pod sznaucery :???:

Nie ma swojej i myślę że nie ma sensu jej wyodrębniać, podlega ogólnej sznaucerowej skarpecie.

[quote name='monita']weszka może ktoś da radę dojechać z sunią do Wrocławia :???:

No właśnie czekam na oferty. Napisałam do Beatus - ona jedzie z Łodzi do Poznania w sobotę i może zgodzi się zabrać ze sobą także Pyzę. Jeszcze nie mam odpowiedzi. Wtedy ja zabrałabym ją z Łodzi.

Posted

Najważniejsze żeby były DT :p Ja pytałam wśród znajomych, ale jedni mają już psy, a inni nie mają czasu żeby psiska doglądać :shake:

Posted

ja moge w piatek pieska ze schronu odebrac:0 hmmm przechowanie...nie wiem jak Michu czy zgodzi sie by piesek wszedl do naszego domu-na zewnatrz jest mily ale domu moze bronic...ale jak tylko na pare godzin to mam sasiadke-chetnie przechowa pieska nakarmi...:)