kaLOlina Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a z wrocka kto zabierze psiaka do krakowa?? Quote
monita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 kaLOlina jeżeli ten transport dojdzie do skutku, to potrzebny jest ktoś, kto przechowa psa we Wrocławiu :roll: Bo z tego co czytałam, to weszka może po suńkę jechać, ale dopiero w sobotę :roll: Quote
kaLOlina Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale jestem gluptassss :P hmmm we wrocku nie mam nikogo:( trzeba by mape sprawdzic... Quote
monita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 kaLOlina e tam od razu głuptas ;) Nie doczytałaś tylko :p Quote
weszka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cioteczki Beatus zabierze w sobotę PYZĘ do Łodzi, a ja ją przejmę w Łodzi. Beatus będzie wiozła jeszcze jednego psa Pokera (jest nieduży) ale nie wiadomo jak się dogadają - może tak, a może nie. Czy nie macie do pożyczenia transportera żeby jeden z psiaków mógł w nim pojechać??? Później bym go odesłała. Teraz tylko dogadamy szczegóły, o której Beatus będzie w Poznaniu itd itp Wezmę tylko Pyzę skoro monita niestety nie skombinowała DT :( Ja też na razie nie mam :( Ale jak Pyza znajdzie szybko dom to kto wie ;) Quote
monita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Super, że jest transport :multi: Bo ten z Wrocławia był bardziej skomplikowany :p Ja nie dysponuję takim sprzętem ;) weszka jeżeli Pyza, to Pyza na 100% i jest wysterylizowana :p to zabieraj tamtego drugiego sznauca też :razz: Jak jest okazja, to trzeba działać szybko ;) Dzisiaj dogadam szczegóły ( z drugim domownikiem ) i wezmę Pyzkę do siebie :mdrmed: Bo ja mam, sznauca mini :p ( psa ) i lubi gościć inne psy w domu :p mimo, że ogólnie to :diabloti: Więc nie ma, na co czekać ;) Quote
AnkaG Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Monita myślę, że to nie takie proste zabrać jeszcze jednego psa. Weszka może je tylko w hoteliku trzymać a to koszt 15 zł dziennie. Quote
weszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Właśnie monita - chcąc wziąć 2 psy muszę mieć 100% pewności że Pyza będzie u Ciebie na DT. Poza tym nie wiem czy Beatus zmieści 3 psy. Quote
kaLOlina Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 jeszcze czekajcie z ty drugim-ja sie jutro dowiem, bo jesli to jakis sliczny ale schorowany dziadek szanse na adopcje ma minimalne-podejmiecie sie?? nie chce zebyscie pozniej zostaly same:( Quote
weszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To ja czekam na szczegóły o staruszku. Wyglądać to zaczyna ciekawie. Jeśli monita dasz radę dać tymczas Pyzie, a staruszek okaże się psem to będzie miał tymczas u AMIGI :) Może więc obejdzie się bez hotelu. Ale jeszcze nic pewnego więc nie zapeszam. Quote
AniaB Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 weszko - strasznie sie ciesze, ze zabierzesz pyze z tamtego miejsca:loveu: chciałabym ja bardzo zobaczyc, bo takich siersciuszków u nas chyba nie było w hotelu.. a ja siersciuszki lubię nawet bardzo:lol: Quote
weszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 AniaB był sznaucerek Guzik całkiem niedawno ale szybko pojechał dalej i nie zdążyłaś go poznać :) Quote
weszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Właśnie dograłam z Beatus transport :p Będzie w Poznaniu w sobotę ok. 11-12. Chciałaby się umówić koło Ikea bo tam odbiera swojego psa, a nie zna Poznania na tyle żeby jeździć i tracić czas. Tak więc cioteczki poznańskie - powinnyście Pyzę wyciągnąć ze schronu tak żeby około południa móc ją przekazać. W zależności od tego do KaLOlina napisze jutro o tym drugim psiaku zdecyduję czy jego też zabiorę czy niestety nie :( To straszne że takich wyborów muszę dokonywać bo wszystkie one biedne i potrzebujące... ale muszę widzieć szanse na adopcje psiaka :shake: Hala ma kontakt do Beatus żeby się umówić dokładnie w sobotę. No i trzymajmy kciuki za powodzenie akcji :lol: Quote
AnkaG Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Trzymamy mocno !!! Ciekawe jak Pyza będzie wyglądac po ostrzyżeniu? Quote
weszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Po strzyżeniu będzie kolejna metamorfoza :) AnkaG ogromnie dziękuję za dofinansowanie podróży :loveu: Quote
monita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 weszka jeżeli będziesz widzieć szansę na adopcję tego drugiego sznaucera i będzie możliwość żeby jego też zabrać, to działaj ;) Ja na 100% daję Pyzi DT :multi: Quote
monita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jutro zadzwonię do fryzjera i sprawdzę, czy można umówić się na strzyżenie w niedzielę :razz: Quote
weszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 monita tu SUPER :) Jeśli tylko jutro KaLOlina nie napisze nic niepokojącego to zabieramy dwa kudłacze. Bo DT dla drugiego - Nortona - daje Amiga :) Co do strzyżenia. Jeśli nie chcesz wydawać kasy to ja ostrzygę Pyzę :) Quote
monita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To ja 3mam kciuki, żeby wszystko się powiodło :thumbs: Skorzystam z Twojej propozycji ostrzyżenia suni ;) a za tą kasę, kupię jakąś karmę i smakołyki :mdrmed: Quote
monita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Już widzę psiaki po ciachaniu ;) hihihi pewnie cudne będą :loveu: Quote
Hala Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Się zaczyna dziać. Sobota zapowiada się gorąca. bo do odebrania ze schronu jest jeszcze Marcel. :evil_lol: Quote
monita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja wierzę w to, że psiaki nie rozniosą mi chałpy :diabloti: Quote
kaLOlina Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ehhh qrde jutro nie dojade do schronu...moge dopiero w piatek...:( Quote
Recommended Posts