lupe Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala, musisz wybrac mniejsze wersje banerkow albo jeden usunac, bo jak znam dzialania ADM to podpis może zniknąć.....:shake: Quote
erka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Transport Poznań-Kraków lub Poznań -Katowice pilnie potrzebny!!! Quote
GoniaP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala napisał(a):I masz Monika wreszcie rację,,,nie wypowiadaj się. Po prostu milcz... To Ci świetnie wychodzi. :cool3: Mocno przesadzasz Hala :angryy: Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Koniec z tymi kłótniami :mad: Ja działam z DT ( trochę powoli ) ale może coś będzie :razz: Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 oczywiście Monita. Kłotnie stop... :) Pies najważniejszy. Wszystko co robimy, to dla dobra psa... Jednak jak pewne osoby chcą mądrości prawić, to na innym watku..gdzie z resztą też nie są najmilej widziane. Ja tu chcę z wieloma osobami szczęscia i zdrowia psa, dlatego proszę o pomoc. Naprawdę, zalezy nam na tym psiaku... Więc jesli ktoś może, to serdecznie prosimy o wsparcie. Każda pomoc potrzebna. Chodzi nam tu zarówno o informacje o psie, jak i o transport. I bardzo proszę nie wszczynać kłotni na tym wątku... Bo zwrócę się do admina o usuwanie postów zaśmiecajacych i nic nie wnoszących w sprawie dobra psa. Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dziewczyny - wszystkie jesteście wspaniałe, że się tak angażujecie!! :klacz: Nie warto więc tracić czasu na kłótnie. Lepiej wykorzystać tę energię na te nasze wspólne sprawy. Lepiej zaangażujmy się w załatwienie transportu dla tych dwóch biedaków, które trzeba wyciągnąć z tych bud! Ja mam autko, ale odległość Kraków - Poznań i potem droga powrotna to jak dla mnie za dużo na jeden dzień! Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 A jaka odległość jest możliwa? Bo może uda sie dowieźć do danego miejsca psa? Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja niestety nie jestem zmotoryzowana ... ehhhh :shake: Ale myślę nad DT ;) Quote
GoniaP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala napisał(a):oczywiście Monita. Kłotnie stop... :) Pies najważniejszy. Wszystko co robimy, to dla dobra psa... Jednak jak pewne osoby chcą mądrości prawić, to na innym watku..gdzie z resztą też nie są najmilej widziane. Ja tu chcę z wieloma osobami szczęscia i zdrowia psa, dlatego proszę o pomoc. Naprawdę, zalezy nam na tym psiaku... Więc jesli ktoś może, to serdecznie prosimy o wsparcie. Każda pomoc potrzebna. Chodzi nam tu zarówno o informacje o psie, jak i o transport. I bardzo proszę nie wszczynać kłotni na tym wątku... Bo zwrócę się do admina o usuwanie postów zaśmiecajacych i nic nie wnoszących w sprawie dobra psa. Nikt inny nie wszczyna kłótni, tylko ty Halu....... :-( Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 W tą sobotę byłysmy we Wrocławiu i Ligocie i to nam zajęło cały dzień. Nie mam żadnego strasznie szybkiego bolidu, tylko zwykłego Fiata Pandę. Ale jakby tak rozdzielić drogę na połowę? To gdzie by to wypadło? Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja sprawdziłam taką trasę : Kraków - Katowice - Kluczbork - Ostrów Wlkp - Jarocin i dalej do Poznania, to połowa wychodzi gdzieś w rejonie tego Ostrowa Wlkp :???: Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 I trasa idzie cały czas autostradą - oczywiście myślę od strony krakowskiej? Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Oki, jak odejdę od mojego przeklętego mikroskopu, to sama też popatrzę na mapę. W każdym razie ja się moge podjąć odebrać zestresowaną "przesyłkę" gdzieś w połowie drogi. Muszę tylko zorganozować jeszcze jedną osobe od siebie,żeby ktoś pilnował psiurka. Ale mam nadzieję,że weszka mi w tym pomoże Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 AMIGA jak nie będziesz jechać w sobotę lub w niedzielę, to ja mogę pomóc w pilnowaniu :p Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala wcześniej ktoś napisał, że sunia jest wysterylizowana, to prawda :???: Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 tak. To ja powiedziałam. W biurze mi tą informację udzielono. Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Monita - szkopuł w tym,że ja mogę jechać tylkow sobote, niechętniej w niedzielę Quote
kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 czekajcie to gdzie ta 'polowa' wypadnie??? Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jeszcze dokładnie nie wiadomo - wersja autostradowa to Czestochowa, a wersja dróg krajowych, to gdzieś w okolicach Ostrowia jakiegoś tam Quote
monita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala OK :p Będzie łatwiej poszukać DT AMIGA w ten week to mogę jechać :razz: kaLOlina z tego co ja sprawdzałam na mapie to gdzieś w rejonie Kępna :???: Quote
AMIGA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Sory, ale teraz mam naprawdę strasznie mało czasu, więc nie mogę spojrzeć na atlas. A chcialabym wiedzieć jak sie tam dojedzie. Pozwólcie mi spokojnie to sobie posprawdzać. Hala napisałam do Ciebie na gg, ale jesteś niedostępna Quote
kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 QRDEEEEEEEEEEEE mi transport odpadl na ten weekend-qmpela w piatek do Wloch jedzie!!! :( qrde!! wiezialam ze powinnam qpic smochod:( Quote
Recommended Posts