Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oczywiście Monita. Kłotnie stop... :)
Pies najważniejszy.
Wszystko co robimy, to dla dobra psa...
Jednak jak pewne osoby chcą mądrości prawić, to na innym watku..gdzie z resztą też nie są najmilej widziane. Ja tu chcę z wieloma osobami szczęscia i zdrowia psa, dlatego proszę o pomoc. Naprawdę, zalezy nam na tym psiaku... Więc jesli ktoś może, to serdecznie prosimy o wsparcie. Każda pomoc potrzebna. Chodzi nam tu zarówno o informacje o psie, jak i o transport.
I bardzo proszę nie wszczynać kłotni na tym wątku... Bo zwrócę się do admina o usuwanie postów zaśmiecajacych i nic nie wnoszących w sprawie dobra psa.

Posted

Dziewczyny - wszystkie jesteście wspaniałe, że się tak angażujecie!! :klacz: Nie warto więc tracić czasu na kłótnie. Lepiej wykorzystać tę energię na te nasze wspólne sprawy. Lepiej zaangażujmy się w załatwienie transportu dla tych dwóch biedaków, które trzeba wyciągnąć z tych bud!
Ja mam autko, ale odległość Kraków - Poznań i potem droga powrotna to jak dla mnie za dużo na jeden dzień!

Posted

Hala napisał(a):
oczywiście Monita. Kłotnie stop... :)
Pies najważniejszy.
Wszystko co robimy, to dla dobra psa...
Jednak jak pewne osoby chcą mądrości prawić, to na innym watku..gdzie z resztą też nie są najmilej widziane. Ja tu chcę z wieloma osobami szczęscia i zdrowia psa, dlatego proszę o pomoc. Naprawdę, zalezy nam na tym psiaku... Więc jesli ktoś może, to serdecznie prosimy o wsparcie. Każda pomoc potrzebna. Chodzi nam tu zarówno o informacje o psie, jak i o transport.
I bardzo proszę nie wszczynać kłotni na tym wątku... Bo zwrócę się do admina o usuwanie postów zaśmiecajacych i nic nie wnoszących w sprawie dobra psa.
Nikt inny nie wszczyna kłótni, tylko ty Halu....... :-(

Posted

W tą sobotę byłysmy we Wrocławiu i Ligocie i to nam zajęło cały dzień. Nie mam żadnego strasznie szybkiego bolidu, tylko zwykłego Fiata Pandę. Ale jakby tak rozdzielić drogę na połowę? To gdzie by to wypadło?

Posted

Ja sprawdziłam taką trasę : Kraków - Katowice - Kluczbork - Ostrów Wlkp - Jarocin i dalej do Poznania, to połowa wychodzi gdzieś w rejonie tego Ostrowa Wlkp :???:

Posted

Oki, jak odejdę od mojego przeklętego mikroskopu, to sama też popatrzę na mapę. W każdym razie ja się moge podjąć odebrać zestresowaną "przesyłkę" gdzieś w połowie drogi. Muszę tylko zorganozować jeszcze jedną osobe od siebie,żeby ktoś pilnował psiurka. Ale mam nadzieję,że weszka mi w tym pomoże

Posted

Hala OK :p Będzie łatwiej poszukać DT

AMIGA w ten week to mogę jechać :razz:

kaLOlina z tego co ja sprawdzałam na mapie to gdzieś w rejonie Kępna :???:

Posted

Sory, ale teraz mam naprawdę strasznie mało czasu, więc nie mogę spojrzeć na atlas. A chcialabym wiedzieć jak sie tam dojedzie. Pozwólcie mi spokojnie to sobie posprawdzać.
Hala napisałam do Ciebie na gg, ale jesteś niedostępna